Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Evo, direkt lahko vidiš, da nimaš roke za večjo 🙂
    • Danes sem kot zakleto pozabil Venu2 doma. Sm pa od kolega Fenix 7 pro solar probal, ki naj bi bila 47mm, pa mi je že ta kar ogromna 😀  
    • Velik sreče s takim načinom razmišljanja.
    • V nastavitve na profilu si vpiši, da ga prosiš, da piše preverjena dejstva, da če kaj domneva ali sklepa, da to enoznačno označi nad odstavkom. Prav tako, če si že kaj izmisli, more tudi to označit.   Je takoj svet dosti lepši. Ampak ja, za tako iskanje 100% google.
    • Kdaj?   Pravkar.   In kdo me je nategnil?   Umetna inteligenca.   Sem vprašal ChatGPT za naslov in je izjavil, da v moji okolici ni nikogar, ki bi izvajal take storitve, da pa sta v Bovcu kar dva. In ker sem bil danes v Tolminu, sem prikljuknil prikolico za BTjca, naložil tistih 350 kg in iz Tolmina potegnil v Bovec. Na prvem naslovu zvem, da so pred enim letom zaprli firmo (stečaj). Na drugem naslovu zvem, da se sploh nikoli niso ukvarjali ne s tem ne s čim podobnim... Vnesem to v ChatGPT pa napiše:  - "Potem je najboljša možnost da peljete v Domžale."   In tako sem se več kot uro in pol prevažal po svetu in vlačil prikolico. No, je pa treba priznati, da nikakor ne zastonj. Zaman ja, zastonj pa ne...   Drugič bom pa raje strica Googla vprašal, bo bolj zanesljivo...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.