Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Glede trenutne porabe se sploh ne sekiraj. To, da poraba strmo naraste pri kakršnem koli pospeševanju je čisto normalno, sploh pri sunkovitem poseševanju v visoki prestavi iz (pre)nizkih obratov. Ko dosežeš željeno hitrost, bo poraba ob enakem položaju pedala padla recimo na 5 l/100km. Važno je, da voziš konstantno z isto hitrostjo. Stem mislim, da skozi naselje recimo voziš konstantno 50 in ti hitrost ne niha med 45-55, ker stalno spreminjaš položaj stopalke. Tistih par sekund pospeševanja ko poraba naraste odmisli. Če te živcira, si nastavi, da ti prikazuje samo povprečno porabo. Jaz ga včasih tiščim v hribe na Pohorju in mi trenutna poraba kaže tudi do 21 l/100 km, pa je povprečna poraba še zmeraj 6.4 l/100 km.
    • Škoda se mi zdi samo, da se ob takem dogodku nikoli ne najde v bližini lak rokoborec, judoist, karateist ali kaj podobnega, pa da ga malo "ošlata" takoj tam, še pred prihodom policije...
    • Meni je lepa, elegantna.... 
    • So že napovedani kakšni protesti?
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.