Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Poglej prvo stran te teme...imaš slike in vse opisano...jaz vzamem zmeraj pri Empor.d.o.o
    • Srečam enega starega sodelavca, pa se spominjava preteklih dogodkov v službi in se spomniva na enega "kapitalnega". Ga moram kar zapisat (če ga še nisem), da ne gre v pozabo...   Na urgenco pripeljejo neko starejšo gospo in jo na triaži vprašajo: - "Ime in priimek?" - "Marinka Šuligoj." - "Stari?" - "Stari pride pozneje, je šel domov po mojo zdravstveno kartico."           Pa še en dogodek iz Ljubljane izpred kakšnih dvajset, mogoče celo petindvajset let ko so na reševalni postaji Ljubljana uvedli reševalce na motorjih. Pa dobi en reševalec poziv za neko strašno nujno stanje, se hitro obleče in gas na lokacijo. Pred hišo ga čaka mamca v poznih 80-ih. Ga gleda ko marsovca nato pa prideta do tega da je ona klicala, se usedeta na klopco, reševalec ji pomeri pritisk itd. Nakar mamca reče reševalcu na motorju: - "Fant, a pa imate še eno čelado? Pa, veste, mene je strah na motorju..."   Mamca v zelo zrelih letih je bila sveto prepričana da jo bo v bolnico peljal z motorjem...
    • S torkom spet malo višje cene bencina, dizla in kurilnega olja WWW.RTVSLO.SI Najvišje dovoljene cene goriv bodo od polnoči do vključno ponedeljka, 11. maja, znašale 1,683 evra za liter bencina, 1,734 evra za liter dizelskega goriva in 1,380 evra za liter kurilnega olja.     A je spet uno "dol z Golobom"? Aja... sej zdej ni vec cisto taglavni ...  
    • Chuck Norris je lahko podatke shranil tudi na navadni ključ...
    • Zna biti kaj na tem, da je bolj pomembna strankarska knjižica kot pa kompetenca. Ker DARS vodi "Svobodnjak" Andrej Ribič...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.