jures Napisano 23. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 23. julij, 2013 V petek se spet isce prevoz do obale. Slovenske ali Istre...za zeno. Ker se vracam v nedeljo je brez veze da pride s svojim avtom. Bus pa vlak za Rovinj/Pulo gre pa zgodaj zjutraj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mare- Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 V petek se spet isce prevoz do obale. Slovenske ali Istre...za zeno. Ker se vracam v nedeljo je brez veze da pride s svojim avtom. Bus pa vlak za Rovinj/Pulo gre pa zgodaj zjutraj Verjetno bo najla?je Tukaj. 1 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 V petek se spet isce prevoz do obale. Slovenske ali Istre...za zeno. Ker se vracam v nedeljo je brez veze da pride s svojim avtom. Bus pa vlak za Rovinj/Pulo gre pa zgodaj zjutraj Lahko sedi v naro?ju u miati k gremo na morje Citiraj
jures Napisano 23. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 23. julij, 2013 Verjetno bo najla?je Tukaj. 1 2 Tole je zanimivo. V petek sem nasel se en bus pop ampak 5,5 ur po stari cesti...za 20? Lahko sedi v naro?ju u miati k gremo na morje Vazn da greste na morje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 23. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 23. julij, 2013 Verjetno bo najla?je Tukaj. 1 2 Za Pulo in Umag prepozn, bo pa Koper Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 Vazn da greste na morje Sej gremo v uno smer k si napisu Citiraj
jures Napisano 23. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 23. julij, 2013 Sej gremo v uno smer k si napisu Tud ce ne bi napisal nic a ne. V glavnem case closed. Zrihtano Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 Tud ce ne bi napisal nic a ne. V glavnem case closed. Zrihtano Tko k 50% tvojih postov Zdej ve? kako je... Citiraj
jures Napisano 23. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 23. julij, 2013 Tko k 50% tvojih postov Zdej ve? kako je... ?e ho?e? da ti lajkamo poste, prosi admine da uvede dva gumba:LikeOffended Pametuje? vsem tukaj, klubu, ne vem komu ?e, a ko sam zasmeti? malo pa takoj longface. Predlagam da takoj organizirate miata trip 8.9.... ?e pa ti moji posti niso v?e? ni moj problem. OK? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 ?e pa ti moji posti niso v?e? ni moj problem.Hvala enako Citiraj
jures Napisano 23. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 23. julij, 2013 Hvala enako Potem pa ne pi?i na neumne poste neumne odgovore pa te ne bo treba za moda. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 26. julij, 2013 Prijavi Napisano 26. julij, 2013 In pol js razglasen kot najvecji spamer -.- have fun! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.