Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Prjatu, en je aktiven politik, drug pa že dolgo penzioner. Nekak ni isto ali pač. En ima vpliv, da ti je vladal z odloki mimo ustave, drug pa ne bi smel še na kavice hodit, da se mu ne pripiše zarotniško delovanje. Divje, a ne?
-
Ja, to je pa odvisno koga vprašaš🤔 Jaz sem se odločil za CX-30, ker sem ga imel na testu pri rednem servisu 3ke in sem se takoj navdušil nad njo,neglede nato, da je SUV oziroma crossover.... Druga izbira bi bila pa verjetno 3jka lim. 🤗😉
-
Nisi se zlagal.👍 Sedaj pa povej,če je to kaj nenavadnega,če je nekdo Alfa in ima komando na svojem? A ni tako prav,da če si glaven,si glaven?! V tvoj prispevek namesto JJ vpiši "palček",in imaš takoj drugo stran...samo,da tu zna kdo leteti ne samo iz partije,ampak tudi z službe,ali pa z tega sveta...smo že malce pozabili na Ivana?,pa je spet treba spomniti.
-
Kateri objektivni medij ti pa tolk z Murgelčanom nagaja. Murgelčan je JJ-ev kriptonit in pri 85 letih še zmeri razmišljate kako se mu gre za denar in ne vem kaj še vse. Resno, a bo denar nesel v grob s seboj? A resno mislite, da se mu gre za vpliv še teh nekaj let , ko bo gazil zemljico. Neverjetni ste, res - človek živi v nekih Murglah, ki so daleč od nekega sijaja in prestiža... a palček naj bi se pa za denar grebel. Matr če bi res imel denar, ga v Murglah ne bi bilo več. Me zanima kdo bo naslednji archnemesis, ko bo palček odšel v večna lovišča. Kdo bo pol kriv za vse jade in težave SDS-a in JJ?