Slivka Napisano 25. januar, 2017 Prijavi Napisano 25. januar, 2017 A nisi peljal v Gorico? Glede na nenatan?no vpra?anje je te?ko natan?no odgovoriti. A poskusimo. - Ne, v Gorico nisem peljal, ker Mazdina asistenca pelje vozilo na najbli?ji servis v dr?avi in ne ?ez mejo. Sicer je res Mazdin servis v Gorici, ampak ker je to ?e Italija, so ga raj?i peljali v Koper, ki je v Sloveniji. - V Novi Gorici ni Mazdinega poobla??enega servisa. - Mazdo 5 sem iz Ljubljane na prikolici peljal v Novo Gorico. ?e misli? to relacijo kot testno vo?njo, potem ne, nisem peljal po cesti v Novo Gorico. - Ja, seveda sem peljal v Novo Gorico, vendar od doma. In to ?ele danes, na poti v slu?bo. In avto deluje brez te?av. Zdaj si pa izberi odgovor, ki te zanima. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 25. januar, 2017 Prijavi Napisano 25. januar, 2017 ? Ja, poslu?aj, ?e si se zapi?il, da mora biti nek ventil, kdo ti je kriv... Bistvo vsega je, da so v A-Cosmos v BTCju avto v manj kot treh urah spravili v pogon, v Kopru ga pa dva dni niti pogledat niso utegnili. To je vse, kar sem ?elel zapisati... Ja, in pa to, da je Mazdina asistenca tako toga, da zaradi nekaj kilometrov razlike niso avta vlekli na servis, ampak v Koper... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.