Skoči na vsebino

M6 CD SportCombi vs Passat Variant TDI

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja,ta denar pri?para? ?e dela? velikega pri svojemu mehaniku,na VW poobla??encu pa za velikega ne pride? pod jurja pa ?e na kolenih prosi?. Moj sodelavec je dobil predra?un za starega Passata(2007) 2.0tdi na A2S Celje 1200?!

jaz pa za mazdo leto ali dve nazaj 1700?.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

jaz pa za mazdo leto ali dve nazaj 1700?.

Nekje od novembra 2012 dalje je na pooblascenih servisih cena za veliki servis (vsakih 120.000 km) s fiksno ceno za dizelski motor 2.0 z jermenom (Mazda6 2002 - 2008 in Mazda5 2006-2010) in ta znasa 740? >> http://www.mazda.si/kupujem-imam/ohrani-in-prihrani/akcijska-ponudba-veliki-servis/

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Sem pa danes vozil od sodelavca c5 full option oprema, dizl seveda. Kar sem najprej opazil je za en kurc menjalnik, ampak res za en kurc. Ko da bi v putr prestavljal plus ro?ica pi svoje mali opleta. Plus je pa zvo?na izolacija, ki je precej bolj?a kot pri Mazdi 6, druge generacije.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Napisano

Ok, kar se ti?e plo?evine bi rekel da ja. ?eprav kar je pomoje ?e novej?e od recimo 2010 naj bi bilo ok glede plo?evine. 

Glede notranjosti ne vem, ker VW-ja nimam. Ne vem pa kaj oz. na podlagi ?esa vi stmatrate kakovostnej?a izdealva? ?ri?kov  v mazdi ni, kaj potem ?e gledatE? Kolk mehka je armatura al kaj?

Pri zadnji generaciji M6 mi npr. ?e po enem letu tako vibrira ena kromirana letvica v voznikivih vratih, da je prakti?no nemogo?e poslu?ati glasbo.

I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)

Napisano

Servis? :-)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Naj bi odpravili, ampak ?e ?akam na razplet.

I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.