Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

?ivjo!

Na klimi mi pu??a hladilnik (napaka najdena na servisu). I??em poceni in zanseljivega mojstra v okolici LJ, ki bi mi tole ?im prej zamenjal. Sem z Vrhnike, hladilnik sem ?e kupil. P.s. lokalni mojster se je ?e usral in rekel, da tega ne bo po?el ker se mu ne da zajeb..

Za vsako informacijo hvala!!!

lp

Napisano

Menjava, ker sem kupil nov hladilnik... + seveda polnjenje ali pa tudi to ne, lahko napolnim pri lokalcu. Kak predlog? Hvala

Torej menjava komplet in ne varjenje? Kaj pa je tukaj tolk zapletenega, ?e sam bi lahko, samo razstavljanja je veliko

Napisano

Menjava, ker sem kupil nov hladilnik... + seveda polnjenje ali pa tudi to ne, lahko napolnim pri lokalcu. Kak predlog? Hvala

Peleta pokli? - avto pelko, pa se zmenta, je pa iz medvod-senice, seveda ima tud aparature da ti potem napolni klimo.

Druga? pa to ni neka znanost.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

?ivjo!

Na klimi mi pu??a hladilnik (napaka najdena na servisu). I??em poceni in zanseljivega mojstra v okolici LJ, ki bi mi tole ?im prej zamenjal. Sem z Vrhnike, hladilnik sem ?e kupil. P.s. lokalni mojster se je ?e usral in rekel, da tega ne bo po?el ker se mu ne da zajeb..

lp

Se mi zdi da je naslov Zavrh pod ?marno goro 14a pa ne dam roko v ogenj da je pravi naslov je pa sigurno v bli?ini, tam sem bil jaz pred leti in ful zadovoljen

Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!

Napisano

?ivjo!

lp

poznam mojstra ko ti obeje zrihta... zamenja in nafila... center celja

If in doubt, flat out... 

Napisano

poznam mojstra ko ti obeje zrihta... zamenja in nafila... center celja

Hvala fantje, sem ?e dobil delavnico, kjer delajo to ves ?as (bojda) po izjemni ceni v moji neposredni bli?ini. Upajmo da to res dr?i in bo vse ?timalo, bomo videli v petek.

lp

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Vem, da si trmast  ampak tole kar tukaj piše in tisto kar je @Janez007napisal je dejstvo in tudi v vsaki uradni literaturi je navedeno... Ti pa verjameš ali pa ne.... 
    • Pa dobro no, nehajte že enkrat s temi volitvami. Se bodo že zmenili in pa tudi ne. To je pase...  
    • A v tem je fora, pilule moraš jemat, da verjameš... a ti si jih vzel?
    • Precej tega je na dodatnem seznamu opreme in če maš osnovno Teslo je to bl tko tko s popolno varnostjo oziroma samovoznostjo. Potem pa če se ne motim, Tesla deluje na princip kamer in ne lidarjev, kar lahko v popoldanskem nizkem soncu zmede sistem, da prepozno reagira ali sploh ne.   To ne verjamem, Tesle se ne splača rihtat poškodovane v nesrečah. Je velik preveč če-jev a se bo sploh dalo popravit, ker je več ali manj vse vezano na elektroniko. V glavnem maš celo veselico, če karkoli ne deluje na avtu in vprašanje je , če se sploh da sistem okrog prnest, z izklapljanjem senzorjev, brez da bi sistem to zaznal.   Tesla ni vsemogočni avto in ogromno nesreč se je že z njim zgodilo, tudi takih, ki se verjetno z drugimi avti sploh ne bi... tko, da, na koncu je važno samo, da jo vsi odnesejo živi pa da ni nekih trajnih poškodob.
    • Ti bom jutri povedal, ko bom ceno videl... mislim trenutno še ne vem a mam premium bicikel, ko pa račun dobim mi bo pa prec jasno. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.