Odvisno kje. Industrijski turizem se je povsod podražil. Tudi v Bosni. Greš pa na primer v Banja Luki v kakšno zakotno lokacijo, se pa še ugodno dobro naješ in napiješ.
Roman bi lahko napisal o tem...
Pustimo..
Mah, ni toliko drugače kot pri ostalih znamkah. Sam sem bil kriv, ker sem poslušal napačen nasvet in nisem dal že prvič poravnati glave, ker sem mislil, da bom časovno nekaj profitiral - zdaj pa sem lahko počasi naredil vse tako kot je treba
Sumljivo glede česa? Nova svečka je prebila - v ponedeljek dobim drugo pod reklamacijo...
Menda delaš kar več kot 8 ur na dan oz. 40 ur na teden.
S.p., strežniki, vodič ....
Samo jednom se živi in najboljše da se umre na šihtu, za 2x 14 dni dopusta na leto. To je čisti american way of life.
Valda da se proda, ampak kot @Bini pravi, to ni za nas smrtnike. Tudi Ferrari je razprodan vsako leto.
Eni si znamo tudi za drobiž naredit potovanje in nepozabno doživetje.
In prav je, da je tudi kaj za bogataše. Samo da je pa to za nas "navadne" pa ne bi rad poslušal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.