Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
🤣🤣 Dve pijani ženski se ustavita na pokopališču, ker ju tišči lulat. Ko prva opravi svojo potrebo, ugotovi, da se nima s čim obrisat. Sleče si tangice, se obriše in jih vrže stran. Druga ženska se prav tako ni imela s čim obrisat, zato pomisli: "Ne bom uporabila Victoria’s secret tangic, saj so bile zelo drage." Vzame trak z nagrobnega venca in si ga položi na tangice, da se ne umažejo. Naslednji dan pokliče eden od mož drugega in reče:"Moja žena je včeraj prišla domov pijana in brez spodnjih hlačk. Ločil se bom." Nato se oglasi drugi: "Imaš srečo, kolega. Moja je prišla pijana in s trakom v riti, kjer je pisalo: “NIKOLI TE NE BOMO POZABILI! Z ljubeznijo: Janez, Franci, Mitja, Andraž, Anton, Cene in vsi ostali iz gasilske brigade."
-
Ti pa servisiraš kolo, kot @scania avte. Fox-ovo vilico sem servisiral po 6 letih (srednji servis). Drugače redno čistim potopni del, da svinjarije ne nosim preko semeringov. Bremz olje menjal po 5 letih in po 3 kompletih pakn. S tem da so bile ene metalke, ki dolgo držijo. Je pa res, da pri meni ketna gre na 750km. Kar še marsi kateri serviser dvomi, da je možno. Pač večinoma je 400m višincev, po 13% naklonu. Veliki servisi dobi na 2-3 leta. Pri meni se ga očisti in razstavi komplet. Torej se maže gonilne ležaje, pesta, krmilne ležaje. Servis vilice se plača extra, pakne se plača, menjave ne,....