Marko_mx-3 Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Imam eno zanimivo te?avo, ?e posebej zdej ko je de? je ?e posebej mote?a. Gre pa takole: se vozim z nekimi normalni obrati (cca 2500 rpm) in priklopim enega ve?jega porabnika (ventilator na max, gretje zadnjega stekla, .....) avto crkne. Kakor da bi ga ugasnil, ko pa porabnika izklopim pa normalno deluje. Ne pri?ge se nobena lu?ka za altenator ali kaj podobnega. Se komu kaj sanja kaj bi bilo? Citiraj
jures Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Imam eno zanimivo te?avo, ?e posebej zdej ko je de? je ?e posebej mote?a. Gre pa takole: se vozim z nekimi normalni obrati (cca 2500 rpm) in priklopim enega ve?jega porabnika (ventilator na max, gretje zadnjega stekla, .....) avto crkne. Kakor da bi ga ugasnil, ko pa porabnika izklopim pa normalno deluje. Ne pri?ge se nobena lu?ka za altenator ali kaj podobnega. Se komu kaj sanja kaj bi bilo? a ma? original alternator? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 19. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. september, 2011 a ma? original alternator? jp, ?e nikoli menjan iz moje strani. Citiraj
jures Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 jp, ?e nikoli menjan iz moje strani. sem spregledal da si napisal med vo?njo...zanimivo.... prebija masa? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 19. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. september, 2011 sem spregledal da si napisal med vo?njo...zanimivo.... prebija masa? mo?no sam ne verjamem. ?e to sem pozabil, ko avto stoji na mestu in v prostem teku (?tandgas) se to ne dogaja, samo med vo?njo in ?e to ne vedno. V?asih ko dam ventilacijo na 4 v?asih pa ?e pri 2. Citiraj
klama Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 mo?no sam ne verjamem. ?e to sem pozabil, ko avto stoji na mestu in v prostem teku (?tandgas) se to ne dogaja, samo med vo?njo in ?e to ne vedno. V?asih ko dam ventilacijo na 4 v?asih pa ?e pri 2. masa med motorjem in karoserijo potegni kabel med minus poljem na akumulatorju in ga priklemaj na en vijak na motorju pa pojdi na probo ni ziher je pa mo?no. zgubit nima? kaj. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 19. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. september, 2011 masa med motorjem in karoserijo potegni kabel med minus poljem na akumulatorju in ga priklemaj na en vijak na motorju pa pojdi na probo ni ziher je pa mo?no. zgubit nima? kaj. to imam ?e narejeno, mogo?e je pa to krivo Citiraj
jures Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 to imam ?e narejeno, mogo?e je pa to krivo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
klama Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 akumulator al pa altenator gre? do avtoelektri?arja pa ti izmeri oboje kar na avtu kar marsikateri naredi zatonj pa ti pove kaj je narobe pol se pa sam krivi? kar je dans narcenej pa najbolj ziher Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 19. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. september, 2011 Sej danes popoldne si bom vzel ?as, sam da ne bo preve? de? padal, nimam gara?e. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 19. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. september, 2011 ?e ena napaka, v sprednji desni lu?i imam 2 cm vode ?arnico sem ?e ven vzel in ni bilo nobenega stika z vodo, ?arnica pa ?e cela. Citiraj
Deeyan Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Imam eno zanimivo te?avo, ?e posebej zdej ko je de? je ?e posebej mote?a. Gre pa takole: se vozim z nekimi normalni obrati (cca 2500 rpm) in priklopim enega ve?jega porabnika (ventilator na max, gretje zadnjega stekla, .....) avto crkne. Kakor da bi ga ugasnil, ko pa porabnika izklopim pa normalno deluje. Ne pri?ge se nobena lu?ka za altenator ali kaj podobnega. Se komu kaj sanja kaj bi bilo? men obrati pod ?tantgasom rahlo padejo, ?e sam volan namotam Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 19. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. september, 2011 men obrati pod ?tantgasom rahlo padejo, ?e sam volan namotam to je normalno, ker servo pumpa obremeni motor, ?e preve? padajo za malo dvigni prosti tek. Citiraj
zazo Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 isti problem sm jst meu na moji v6. ko se stemni odpri haubo , pri?gi auto in glej kable sve?k negdo naj pa notri rahko dodaja gas in hitr spu??a. ?e se bo svetl koda bi ble kresni?ke not pol ve? kje je te?ava.... druga? pa a ma? ?e original v?ig? Citiraj
Deeyan Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 to je normalno, ker servo pumpa obremeni motor, ?e preve? padajo za malo dvigni prosti tek. ok, thx Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 20. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 20. september, 2011 isti problem sm jst meu na moji v6. ko se stemni odpri haubo , pri?gi auto in glej kable sve?k negdo naj pa notri rahko dodaja gas in hitr spu??a. ?e se bo svetl koda bi ble kresni?ke not pol ve? kje je te?ava.... druga? pa a ma? ?e original v?ig? Kabli in v?ig niso krivi, ker se napaka pojavi samo ob velikem porabniku, najve?krat ventilacija na ful. Citiraj
Deeyan Napisano 20. september, 2011 Prijavi Napisano 20. september, 2011 Kabli in v?ig niso krivi, ker se napaka pojavi samo ob velikem porabniku, najve?krat ventilacija na ful. da teb slu?ajno kej premal ne fila akumolatorja? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 20. september, 2011 Prijavi Napisano 20. september, 2011 Ternator-regler-akumulator-kabli med motorjem in karoserijo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sishi Napisano 20. september, 2011 Prijavi Napisano 20. september, 2011 Kaj si ugotovil? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.