spomenik Napisano 2. oktober, 2011 Prijavi Napisano 2. oktober, 2011 Zdravo, iskal sem po forumi in kar nekaj je odprtih tem za Webasto. Vendar nikjer nisem zasledil, da bi kdo omenjal kak?en je dejanski domet Webasto daljinca Telestart T100 ali T91. Na spletnih straneh pi?e, da je domet 1000m. Vendar ali je to 1000m na odprtem, v mestu? Sam namre? ?ivim v bloku, avto pa je parkiran na drugi strani bloka, tako da nimam direktne vidne povezave. Zanima me torej, ?e deluje daljinec tudi, ko avto ni v vidnem polju in so vmes ovire (stavbe, drevesa, dolina, hrib..)? Ne da se mi namre?, da bi pozimi vsak dan hodil ven z daljincem pri?igat avto in potem nazaj gor itd.. Thermo Call mi je pa malo predrag. http://ogrevanje.webasto.si/izdelki/upravl...i-elementi.html Hvala za pomo?. lp,m Citiraj
jures Napisano 2. oktober, 2011 Prijavi Napisano 2. oktober, 2011 Zdravo, iskal sem po forumi in kar nekaj je odprtih tem za Webasto. Vendar nikjer nisem zasledil, da bi kdo omenjal kak?en je dejanski domet Webasto daljinca Telestart T100 ali T91. Na spletnih straneh pi?e, da je domet 1000m. Vendar ali je to 1000m na odprtem, v mestu? Sam namre? ?ivim v bloku, avto pa je parkiran na drugi strani bloka, tako da nimam direktne vidne povezave. Zanima me torej, ?e deluje daljinec tudi, ko avto ni v vidnem polju in so vmes ovire (stavbe, drevesa, dolina, hrib..)? Ne da se mi namre?, da bi pozimi vsak dan hodil ven z daljincem pri?igat avto in potem nazaj gor itd.. Thermo Call mi je pa malo predrag. http://ogrevanje.webasto.si/izdelki/upravl...i-elementi.html Hvala za pomo?. do 2000m zra?ne razdalje ob vseh pogojih - antena visoko v avtu brez 'motilcev, dobra baterija...etcsicer pa ti vsi teli daljinci dajo povratno informacijo ali je prijelo ali ne. Ce je avto zunaj in ne v kleti bi moralo delovatilp,m Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 2. oktober, 2011 Prijavi Napisano 2. oktober, 2011 Men je delal na 300 metrov iz hotela na parking skozi par zidov. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 2. oktober, 2011 Prijavi Napisano 2. oktober, 2011 Men je delal na 300 metrov iz hotela na parking skozi par zidov. moja najdalj?a pa iz starega vrha spodaj na parkiri??e zgoraj - vmes drevesa, ter iz aviona na brniku v garazno hi?o zadaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
spomenik Napisano 2. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 2. oktober, 2011 Uff, to je bilo pa hitro. Hvala za koristne odgovore.. Bom vzel T100. lp,m Citiraj
KAALman Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 kolk te stane tole? Citiraj LP KAALman
jures Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 kolk te stane tole? od 150? naprej ebay pa to - slovenija x3 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.