Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
- "Tata, ti si pa res skopuh. Ko sosed spi pri mami, mi vedno da 10€, ti pa nikoli nič..."
-
Narobe razmišljaš..."vsaka slaba stvar je tudi za nekaj dobra"....na to moraš gledati kot priložnost😄😉 Dost heca...meni se pa zdi,da si se pri sebi na skrivaj že odločil,in da imaš ohišje že ogledano🤔 Ceneje kot nizkoprofilni RAMi bo ziher🧐 Je pa res,da,ko je ohišje toliko zmanjšano moraš biti "čarovnik",da vse optimalno zbašeš vanj...že pri večjih zna biti problem,in moraš v določenih pogledih in ciljih sprejemati kompromise (prevetritev,možni performance itd.)...kaj šele pri takem majhnem🥺
-
Danes sem šel v Novo Gorico po novo lopato. Ker sem dobil dobro lopato za dober denar, sem šel po mestu s širokim nasmehom na obrazu. In, ne boste verjeli, vsi so se mi priklanjali, me prijazno pozdravljali, se mi umikali in celo odstopili vrsto... Torej, dragi moji, bodite vedno nasmejani, kajti to budi dobroto v ljudeh!
-
Ležim še v pojstli. Sem bil prov uno "ma o čem zdej ti govoriš" in pogledam na telefon -10°C 😯 Sicer pa, saj more bit pozimi
-
Evo bil na servisu napaka je odpravljena. Menjali so mikro jermen. Razlog pa naj bi bil voznja pod nizkimi obrati itd. Ker se jermen malo obrabil in splog v teh zimskih mesecih zacne potem oddajatai zvok. Je pa voznja sedaj obcutno bolj mirna. Me pa cudi da 1 mesec nazaj na servisu tega pa niso opazili
-