RoKo Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 A mogo?e kdo ve, kje se da kupit ali naro?it kakovostne prevleke za mazdo 6? LP Citiraj
Bosti Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Kakovost se meri v $$$. koliko si pripravljen dat? Jaz sem jih za mojo mazdo dal naredit po meri in sem dal 45k. Material je sky ob strani in microfibra na sedalnem delu, kombinacija ?rno-rde?a in sem zelo zelo zadovoljen. Mo?nost je narediti le prevleko, ki se to?no prilega ali pa prav predelati sede?e, da je prevleka fiksna. Razlike v ceni mislim da ni, le ta druga varianta je malo bolje pritrjena, pa v bistvu s tem predela? cel sede?. Citiraj
LabiGT Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Vse kar je sef rekel pa se to da moras pazit ker mas stranski air bag Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
RoKo Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 OK se strinjam ve? dnarja ve? muzke: Virage kje so pa ti jih za?ili, jaz sem bolj za prevleko kot za predelavo sede?ev; vsekakor bolj umirjene barve ne ravno rde?e... LP Citiraj
Bosti Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Meni je se?il en mojster v ?kofji Loki in sicer v Tapetni?tvu Er?en. Barv je mislim da na voljo ve? kot 50, kombinira? lahko kakorkoli z razli?nimi materiali, tudi usnje, alcantara ... Citiraj
Grega_ Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 ...nekje v BTC-ju je ena ?tacuna, ki ima ?e narejene prevleke po meri avtomobila. Fotr jih je 5 let nazaj kupu za svoj avto in so ?e zmerm tak?ne kot so bile, ga bom vpra?al kje je ta trgovina pa napi?em. Citiraj
Z M A J Napisano 12. september, 2014 Prijavi Napisano 12. september, 2014 Eden ?lanov MK me je povpra?al, kako to da nimamo nobenih popustov za izdelavo prevlek po meri, pa bi prosil za kak?en uporaben kontakt tovrstnih mojstrov? @Jest, tale iskalnik na novi verziji foruma je totalna morala, ker zlahka vse najdem, na starem pa sem kurc kej na?u. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.