Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Bi prosil,da komentirajo le tisti,ki so imeli ta motor oziroma ga še vedno vozijo. Tako kot jaz ne komentiram v temi o kuhanju .
-
Bejži proč od njega! Če že kupiš Mazdo dizla, kupi edino novega! Bencinarji so TOP..... 🤗😉
-
Moj motor v Focusu ima isto navora kot 150 KM. Krivulji konjev, sta identični do ca. 3.5k obratov. Izbral sem 182KM, ker ga rad pritisnem in ne želim, da je mu zmanjka sape nad 3.5k obratov. Isti razlog je je za X. Res, da ima G dosti več navora do 2k obratov, potem se skoraj enačita. Nad 3.5 je zgodba drugačna. Torej za tiste, ki ga zavrtimo kdaj skozi. Včasih preprosto ni časa zamenjat prestave, ali pa pač, ker nam je všeč, da se motor kdaj zavrti. Tako da jaz in @Alex imama rada motorje, ki vlečejo skozi celo območje. Racionalno, ne vem če je, je pa čudovito. In še zadnja. Moja Alfa je bila anemična do 2.2k. Pa razen speljevanja v hrib pri polno naloženi, ni bilo nikoli težav. ‐‐------------- Vsak si naj kupi to, kar misli da rabi ali mu je všeč. Natolcevanje v smislu kdo ma večjega, mi ni všeč.
-
Nekateri nimamo problemov niti z dizli. Tankaj in vozi.😉