Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Tole me je pa malo zaskrbelo. Takšen je tipično ženski vrstni red. Alex, a si nam ti kej skrivala? 😜 p.s. nisem spregledal, da je 2x točka 2 in 2x točka 3.
-
Sej se strinjam, zato sem pa napisal, da je polovica poti odveč ne pa vse. Vem iz lastnih izkušenj, kaj se je v preteklosti počenjalo. To so bile več ali manj napol žurerske poti. Na konc, k bi blo pa treba neki koristnega pokazat, so pa v paniki najbolj neumne poteze vlekli, samo zato, da bi se pokazalo, da je bila pot vredna. No ja, hvala bogu, da so se take stvari v zadnjih letih drastično zmanjšale.
-
Danes sem toliko uničen, da se mi niti pi##it ne da več... Zjutraj ob 6:20 štartam z BTjcem in prikolico v Cerklje ob Krki. Pridem tja, pa me trapasto gledajo češ a ti niso rekli, da je to v Ljubljani. Se vrnem v Ljubljano, kjer zvem, da je na Jesenicah in ne v Cerkljah. Se izkaže, da so narobe napisali. Pridem na Jesenice, tam pa zvem, da ne bo nič, ker se je tovornjak pokvaril in je še v Novi Gorici na servisu... Se mi je že toliko rolalo, da sem se samo še smejal... V Novi Gorici smo potem ročno pretovorili s tovornjaka dol, kar je bilo mojega... Od doma do tovornjaka sem prevozil preko 530 km, od tovornjaka do doma pa 28 km...
-
Pol je to čisto drugačen način računanja in prikazovanja dosega kot je bilo pri mojem prejšnjem. Se bo treba navaditi. Se pa že pojavljajo črički v notranjosti... Pa nima še niti 2.500 prevoženih. Glede vožnje je super avto a glede porabe in sestavljenosti pa ne najboljše kar sem imel. Ampak dober avto za svoj denar.
-