janik Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Zanima me, ?e ima gdo izmed vas kak?ne izku?nje s ?portnimi izpu?nimi cevmi. Na prej?nji avtek (bencin) sem si namontiral Sebringa. Poleg tega, da je lonec zdr?al 6 let je imel tudi krasen zvok. Videl sem, da tako Sebring kot Remus ponujata podobe stvari tudi za M6 CD 136. A je mogo?e kdo izmed vas sli?al, kako taki izpu?ni sistemi "zvenijo" na naftarjih? Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
David Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Zanima me, ?e ima gdo izmed vas kak?ne izku?nje s ?portnimi izpu?nimi cevmi. Na prej?nji avtek (bencin) sem si namontiral Sebringa. Poleg tega, da je lonec zdr?al 6 let je imel tudi krasen zvok. Videl sem, da tako Sebring kot Remus ponujata podobe stvari tudi za M6 CD 136. A je mogo?e kdo izmed vas sli?al, kako taki izpu?ni sistemi "zvenijo" na naftarjih? Ej to pa prvi? sli?im da bi bili "delujo?i" ?portni auspuhi za dizela?e....kakor je meni znano so sam lepotilni dodatki za traktor?ke......to je to!!! :ne vem: LP david Citiraj Feel free....
Mazda323 Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Dizel motorji ne dajo nobenega zvoka ?portnemu izpuhu/loncu! Citiraj
Sishi Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 To pa zato, ker se noben ni spravil to delat. Dizli so kao za umirjene. To pa danes ne dr?i ve? povsem. Jaz pravim, da bi se dalo tudi za dizla narediti ?portni izpuh... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Mazda323 Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 To pa zato, ker se noben ni spravil to delat. Dizli so kao za umirjene. To pa danes ne dr?i ve? povsem. Jaz pravim, da bi se dalo tudi za dizla narediti ?portni izpuh... Za moje pojme pa se ne bi odneslo, kaj ko pa sli?i? od spredaj traktor, ne bi pri?el zvok od lonca do izraza tako pri becinarjih Citiraj
vuk Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Dizel motorji ne dajo nobenega zvoka ?portnemu izpuhu/loncu! Sem mel prilo?nost sli?at dizla z DeVito izpuhom....?e mi ne bi DeVito rekel,da je dizel,bi gladko rekel,da je bencinc.@sammy - Jaz osebno na dizla ne bi dal ?portnega lonca,ker je ?e vedno traktor,zato ti raje priporo?am blendo;pa vsaj zgleda bolj ?portno. Tako sem tudi jaz pri mojem traktorju nardil. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Sem mel prilo?nost sli?at dizla z DeVito izpuhom....?e mi ne bi DeVito rekel,da je dizel,bi gladko rekel,da je bencinc.@sammy - Jaz osebno na dizla ne bi dal ?portnega lonca,ker je ?e vedno traktor,zato ti raje priporo?am blendo;pa vsaj zgleda bolj ?portno. Tako sem tudi jaz pri mojem traktorju nardil. Edino pravilno.....traktor nej ma blendo-....pika stop ?in ?in :mi pijemoo: daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Edino pravilno.....traktor nej ma blendo-....pika stop ?in ?in :mi pijemoo: daVid Moj ima blendo - pa ni ni? spremembe zvoka - haha :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Edino pravilno.....traktor nej ma blendo-....pika stop ?in ?in :mi pijemoo: daVidMoj ima blendo - pa ni ni? spremembe zvoka - haha :ne vem: Jah blenda pa ne bo spremenila traktorja.....tomi traktor ostane traktor,......sam gre pa kot raketa.....to je pa ?e druga zgodba..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 No, ja zgleda pa ?e kar no... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 No, ja zgleda pa ?e kar no... As ?korn?ek velenje.....hihihih MB- MBMBMB ti lokal patriot ti!!! Sicer pa ja....lepo zgleda.....hihhihi ?in ?in :mi pijemoo: daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Skorn?ek se pi?ejo - baje! Citiraj Papa, Tomi
janik Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Lepo zgleda, ja. Ampak ?e lep?e je pa z dvemi cevmi ... Na vsaki strani avta po eno. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
David Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Lepo zgleda, ja. Ampak ?e lep?e je pa z dvemi cevmi ... Na vsaki strani avta po eno. Ah to je ?e preve?...na tak avto lih ne pa?e no....seveda je pa to samo moje subjektivno mnenje..... LP dAvid Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Lepo zgleda, ja. Ampak ?e lep?e je pa z dvemi cevmi ... Na vsaki strani avta po eno. To je samo "blenda" - mogo?e bi lahko drugo kar na odbija? nalimal?!? Citiraj Papa, Tomi
janik Napisano 1. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2005 To je samo "blenda" - mogo?e bi lahko drugo kar na odbija? nalimal?!? Ali pa kar narisal ... Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
wildcat Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 Kaj pa 2 x2? Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
komar Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 Kaj pa 2 x2? Hmmm, fulll dobro zgleda! A gre to tudi na diesel? :ne vem: Kak?en efekt pri diesel-u? ?ena me obesi, ?e to domov pripeljem... Citiraj Papa, Tomi
wildcat Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 Ta karavan je diesel Efekt? Bolj leti No ja, res se mu malce pozna (par konji?kov), ker je bolj odprt! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
komar Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 Hmmmm, za ceno pa bolj?e, da ne vpra?am? Pa bi vseeno , kolko pa je cena (?e ni skrivnost) - pa za 4 vratno bi rabil - pa ne kar naro?at - samo info rabim... Hvala... Citiraj Papa, Tomi
wildcat Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 Za vse karoserijske izvedbe isto, v bistvu sta dva izpuha na vsaki strani, komplet nerjave?e jeklo. Cenik tukaj : Dodatna oprema Mazda6ali tukaj : ATH Mazda6 Za ?eno ti pa verjamem, ampak mogo?e kaj pomaga Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
komar Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 Za ?eno ti pa verjamem, ampak mogo?e kaj pomaga Neko? je pomagalo ja ... sedaj pa - khmmmm :ne vem: ... bi prej rad ?e nekaj druga iz istega cenika! Hvala vseeno! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 Za vse karoserijske izvedbe isto, v bistvu sta dva izpuha na vsaki strani, komplet nerjave?e jeklo. Cenik tukaj : Dodatna oprema Mazda6ali tukaj : ATH Mazda6 Za ?eno ti pa verjamem, ampak mogo?e kaj pomaga Ej Wild.....hvala za cenik....?e i??em stvari za mojo mazdico..... Ma kje si bla do zdej..... LP daVid Citiraj Feel free....
David Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 Wild....kolko pridejo stre?ni nosilci....torej "sanke" za mazdo 3??? hvala hvala..... LP daVid Citiraj Feel free....
wildcat Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 Stre?ni nosilecThule z klju?avnico za Mazdo3 SP 29.991 SIT Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.