Skoči na vsebino

m3 fotoshooting

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Super fotke, kot iz kake reklame. :bravo: A je na tretji fotki understeer? :D

PS: A GT5 pa pravi? da je kul (avatar)?

understeer ne :) je slikano pri 90 km/h

gt5 the best :P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Govorim o tem forumu, ne o situacijah, ki jih pod muko sprejmeš 🤣
    • Ne bom destruktiven-ok.možno,da nisi spremljal,ali si pač pozabil...tudi jaz sem že "v letih"😉...imaš internet in preveri. Tašča v isti bajti je "čist leva"-hčerka podpolkovnika-JNA,partizana...in tudi njena mama je bila partizanka...ja oba pola spremljam.
    • Ti sprejemaš drugače misleče? Ne vem, vprašam. Nikjer v tvojih komentarjih nisem zasledil tega. Eni so šli še tok deleč, da bi levičarje kar postrelil. Si se ne-strinjal s tem komentarjem?
    • Očitno sem jaz z Marsa ...
    • +1   Sem pisal...bi se nekdo moral pogledati v ogledalo....kdo je koga vabil na sodelovanje v vladi,in kdo koga ni?!!!   Je treba tistega svojega notranjega "hudiča" preseči,in zares premagati stare zamere...ker kot piše @Jest...politika to samo izkorišča.   Sem že nekdaj pisal ..boli palčka qrac za partizanstvo in revolucijo...samo za denar in privilegije mu gre...pa ne bom še enkrat o "ibtimni opciji itd.... Samo,k folk vedno znova in znova naseda na stare fore...   In kaj imajo potomci z tem,kar so njihovi očetje in dedki nekdaj delali?!...halooooo 80 let je že od konca 2SV!!!   Za državo in ljudstvo bi morali preseči te svoje demone,in ponuditi roko. Janša-pa pljuvajte čez njega koliko hočete-on je naredil svojo domačo nalogo,in jo je ponudil...vsem.  
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.