Dejan.P Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 Kot za?arano mi je poleg (isto?asno) zaviranja za?elo tudi nekaj cvilit ko vozim tam 2-4km/h... brez zaviranja! Vse skupaj se je za?elo, ko sem menjal zavorne plo??ice... Se komu sanja kaj bi lahko bilo? V posnetku (snemano s telefonom) se da sli?at tist kur?ev zvok http://kiwi6.com/file/d9xz22c808 Citiraj
jures Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 Kot za?arano mi je poleg (isto?asno) zaviranja za?elo tudi nekaj cvilit ko vozim tam 2-4km/h... brez zaviranja! Vse skupaj se je za?elo, ko sem menjal zavorne plo??ice... Se komu sanja kaj bi lahko bilo? V posnetku (snemano s telefonom) se da sli?at tist kur?ev zvok http://kiwi6.com/file/d9xz22c808 koliko ?asa je od menjave? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
bleki Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 to je tut men cvilil , neki cjata vozi pa bos vidu da bo nehal , ponavad je rja alpa smeti k pridejo do diskov / ploscic , je pr men grozno glasn cvilil ampak samo par km ... Citiraj
jures Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 to je tut men cvilil , neki cjata vozi pa bos vidu da bo nehal , ponavad je rja alpa smeti k pridejo do diskov / ploscic , je pr men grozno glasn cvilil ampak samo par km ... zato ga spra?ujem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 ca.2500km hmmm to pa ni tako malo, pa ti cel cajt od menjave tako cvili? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dejan.P Napisano 20. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2012 jup... cel ?as oz. bolj ko je vro?e se mi zdi da bolj cvili Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.