curko Napisano 29. julij, 2012 Prijavi Napisano 29. julij, 2012 Zdravo mazda?i postal sem ?lan kluba in seveda sem avto ?e polepil z nalepkami. Da bo pa ?e lep?a mazda sem v lu?i dal xenon. V kratke 4300k v dolge pa 6000k policaji so me ?e vstavili in niso ni? te?ili. sveti pa lepo saj je le?a v lu?i kar je zelo dobro saj ne razbije svetlobe. Mogo?e kdo ve koliko bi me pri?lo ?ipanje ma?ine za MAZDO 6 1.8TE SPORT Hvala za informacije Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Još šta Napisano 29. julij, 2012 Prijavi Napisano 29. julij, 2012 lepa svetloba...kasne si dav to in kok ? , lahko na privat napises,pa zakaj zakrivas tablce Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
curko Napisano 29. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 29. julij, 2012 Za oboje sem dal cca 100-110 eur. Zve?er se res vidi ?isto druga?e. dela pa tudi ni bilo veliko. Kaj pa vem videl sem da nekateri zakrivajo tabloce pa sem jih ?e jaz. Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Z M A J Napisano 29. julij, 2012 Prijavi Napisano 29. julij, 2012 Uf, ?ipanje pri atmosferskih motorjev, odsvetujem na celi ?rti, razen ?e ti je (teoreti?no, ne me dr?at za besedo), da bo? dal preko 400?, pridobil pa nekje max 15HP. Skratka ni ra?unice, nikakor ne. Z nalepkami lepo izgleda, opa?am pa da si imel kar nekaj te?av z lepljenjem (vidne so dolo?ene neravnine oz. nabrana folija od nalepke). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
curko Napisano 29. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 29. julij, 2012 Aha potem pa res nebom dal ?ipati ni ra?unice. ja nalepke nalepke ?e bom ?e kako za spredaj dobil bom res zamenjal ker se mi je kar dobro ponesre?ilo Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.