Skoči na vsebino
TUV certifikat
Napisano

Platišča so enake dimenzije, le gume so prej bile 215 45 18, sedaj so 225 40 18., torej lahko homologiram samo gume na novih platiščih. 

Hvala za pomoč

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TUV certifikat
Napisano

Zdravo, 

Mene pa zanima kako je s homologacijo novih platišč ki so iste dimenzije kot original, so namreč replica in zraven ni bilo certifikata. Homologirane imam original platišča, na novih pa imam drugo dimenzijo gum. Ali je možno homologirat le gume, saj platišča so istih dimenzij?

hvala in lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Auto luči
Napisano
dne 19. 4. 2023 ob 14:11 je Jest napisal:

Pa si probal med voznjo? Ker se mi zdi, da se dnevne luci vklopijo sele, ko se avto premika ... 

To je to ja:) jaz sem vžal luči, zapru vrata sprostil ročno, in hodil gledat in nič haha, ko spelješ pa delajo ja. Ajoj:) dolge in kratke pa še ne vwm ali menja sam ali ne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Auto luči
Napisano
pred 33 minutami je NevLado napisal:

Podnevi bo svetila samo led, navadna žarnica se užge šele ponoči.

V nastavitvah infotamenta lahko nastaviš občutljivost prižiga navadnih luči, sepravi kako intenzivno ob kakšni temi etc

Saj to je problem, ker na auto led ne sveti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Display
Napisano

Zdravo, kupil sem mazdo 3 letnik 2017. Težavo imam z displeyem in sicer se ugaša in prižge nazaj. Na začetku vožnje bolj pogosto, potem se nekako umiri. Radio dela normalno tudi ko se izklopi. Je imel kdo podobno težavo in kako jo odpraviti.

hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.