Ojla, bi res znalo bit da je notri pri?la vlaga,.. enkrat se hudi?evo te?ko odrep/zapre, drugi? pa ni take panike,.
Bom na servisu vpra?al koliko pride pa se pol odlo?il,..
Kateri servi (?e Gamo izpustimo) pa bi se spla?alo obiskati? Bi se dr. Pelko tudi lotil tega?
lpb
ps
Vidim pa da so na redno servisiranih mazdah znal uredit kar nekaj stvari, ki me zelo jezijo (daljinec, gumb za odpiranje zadnjih vrat, menda tudi ?kripanje zica).
zadnje tedne opa?am ?edalje te?je odprianje/zapiranje prllja?nih vrat na moji marzdi karavan gh.
Te?ave so se za?ele s po?eno gum/plastniko, ki je montirana ?ez gumb nad tablico kot za??ita. Do zdaj se je kolikor toliko odpiralo,..zdaj pa je vedno te?je,..Danes sem s te?avo prtlja?nik odprl nato pa se je dobro zaprl ?ele po kak?nem petem poizkusu,..Je kdo ?e imel podobno te?avo?
Borovnica tole je kar standarden problem ja. Tista matica je tako krhka in zelo zelo rada po?i in potem guma pu??a.
Sam sem ?e 2* menjal ventil?ek iz to?no tega razloga. No drugi? ko sem bil pa mi je po?il filem. Sam g. Majes, mi razlaga kako je on samo te matice zamenjal z enimi bol?imi in sedaj je pri njemu ok, in da se samo to matico zamenja, bla bla bla. Ko re?em ok....mi pa zamenjite samo to kur?evo matico....nop ne gre! treba komplet nov ventil?ek za slabih 100 eur.
me kar malo skrbi kaj bo ko bom letne privlekel na plan in pogledal kako so ventil?ki pre?iveli zimo. Verjetno bo spet kater napokan
@Jest se strinjam da si zdru?il temo,.. tako bo na voljo ve? odgovorov skupaj,.. in bomo la?je re?ili probleme
@bossek hvala za namig z repair kitom,.. malo me sicer skrbi ker so navoji mal ?voh,.. a bilo bi za poizkusit,.. zda zdaj sem kupil en nov komplet pa tega "pokvarjenega" zamenjam vmes pa zrihtam ?e bom imel probleme
re?it moram edino ?e problem z navoji,.. ker res nebi rad spet pri 150 ostal brez gume,..
Sem poslal Simonu tole vpra?anje, obenem pa opazu, da mu ?e nisem poslal te?ave od Borovnice, pa sem ga zato sedaj.
PELE odgovarja, kar obema tule:
Ce utripa samo lucka dpf in ne gori se lucka za motor je potrebno samo resetirati servisni interval.
V kateremkoli primeru je potrebno avto priklopiti na racunalnik.
V najslabsem primeru je potrebna regeneracija dpf filtra
LP
Avto Pelko
To je normalen zvok verige vendar po 3 sekundah utihne.
To je pri vsaki mazdi cx7 2.3 turbo.
LP
Simon Pelko
@Zmaj hvala za odgovor tebi in tudi g. Pelku,.. servisni interval lahko menda resetiram sam ali pa na servisu,.mogo?e ve? kak?en je stro?ek resetiranja na serviu oz. pri g. Pelku,..Glede na to, da je bil moj avto kupljen iz uvoza in je bil servisiran v okviru firme in ne na poobla??enem servisu me zanima ali so bili na modelih GH kak?ni upodatei swja,.. ?e so bili, ali lahko to naredi tudi g Pelko in seveda spet kak?en je stro?ek.
pred dvema mesecema sem kupil Mazdo 6 GH letnik 2010 z disel 140 KM. Avtomobil je imel 118.000 km zato sem se s prodajalcem domenil, da naredi ?e veliki servis. Zdaj ima avto 121700 km in na armaturi je za?el utripati napis DPF. Dnevno se naredi 60 km z obrati med 1700 in 2300. Dana?nja vo?nja z 2500 do 3000 obrati.
Varianta 1: serviser ni resetiral servisnega interval, zato ga je potrebno resetirati
@SpEkTr predal?ek se odpira ob luknjah in ob prehodu ?ez le?e?e policaje
@Jest mislil sem da je ?e bil ugotovljen na?in kako sanirati to te?avo,.. se bom za vikend malo anga?iral da vidim kaj bi se dalo narediti,..s predstavitvijo pa po?akam na bolj jesenske mesece ko bo ve? ?asa.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hmm hvala za namig Boss,..
Klju? nosim v ?epu in morda je res splet nesre?nih okoli??in da pride do stika kot pravi SpEkTr ali pa da je po neki logiki pritisnjena tipka,..
lp borovnica
Povezava za deljenje
Deli na druge strani