nam so podobno govorili ko avto ni bil odziven... sej je vse kulll... ja itaq... vglavnem smo jim pa dal da se peljejo pa so ugotovil da ni kulll...
daj pelji serviserja...
If in doubt, flat out...
pa sej se vozmo po AC v ljubljano, maribor,... pa na avtocesti enako ka?e visoko porabo... pa ko bi se vsaj DPF lu?ka v?gala... vsega boga smo ?e probval pa n? ne pomaga...
If in doubt, flat out...
je v edit: 333km z 33L nafte
If in doubt, flat out...
je ?e testirano, pol bilo vo?eno na agip dizlu pa n? pomagal, serviserji se nam ?e v glavo re?ijo ?e? da mamo sam mi take probleme

If in doubt, flat out...
No mi ugotavljamo da avto pije, oziroma ra?unalnik izjavlja porabo 10+ pri najbolj lahki nogi po mestu, kar je veliko nad mejo ki pi?e v knji?ici za mestno vo?njo. Gre se za Mazdo 5 CD 110. Obrazlo?itev iz Ljubljane je "Kupili ste si premo?en avto za po mestu". Mislijo da smo edini primer z to te?avo, ?e prej smo meli neki probleme z senzorjem zraka in avto ni potegnil, sedaj pravi ata da ne potegene kot je potegnil na za?etku,... Sedaj me pa zanima ?e je ?e kdo tak?en, oziroma pozna kdo koga tak?nega z enakim problemom...
If in doubt, flat out...
super zateda zaklju?im zgodbo...
ve?er so me klicali s servisa in rekli da je avto zrihtan
stalo me je 300 eur
avto moram re?t da dela bolje kot prej in sem vesel ko mali otrok
morm res pohvalt fante ki delajo v BTC - mazda, ker so res super zrihtal avto, popravili ?e ene par stvari ki jim jih sploh omenil nisem (malenkosti... ?tevec za benz ni delal sedaj dela, prestavlja se ?e la?je kot prej,...) seveda tega niso ra?unali, tako da so res za pohvalt. morm re?t da je moja prva pozitivna izku?nja od katerih koli uradnih servisov. le tako naprej!

If in doubt, flat out...
Napisano
pr nam so pa spredni fedri za?el ?kripat ko je fuuul mrzl al pa ?e dolg avto na mrazu stoji... gre? ?ez le?e?ga ?uje? ?am uiiii iuuuu
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani