Skoči na vsebino
Zavorni diski
Napisano

Jaz sem ravno danes montiral nove diske znamke delphi in prav tako njihove plo??ice. So bili stari diski ?e na 18,5mm debeline.

Mam pa vpra?anje. Kolk ?asa traja da se plo??ice ule?ejo na novih diskih? Ker trenutno so kar vro?i.

?e so  vro?i po mo?nem zaviranju ni ni? hudega,rabijo cca 300km da se ule?ejo. samo delphija pa  ne bi dal gor - upam da ima? garancijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Tuki pri kompletu tesnil zgornjega dela motorja pi?e:" HEAD BOLTS ARE THE STRETCH DESIGN AND MUST BE REPLACED" . 

No,lahko da je sam prodajni?ka fora in ho?ejo za komplet z vijaki zaslu?iti dodatnih 19 Funtov in 9 Funtov ve? shippinga.   :zvizga: 

Reskiraj pa montiraj stare,potem bo? ?ez 20000km lahko kupil nove zraven ?e enega tesnila.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 cukanje
Napisano

Men so na G1 rekl, da moram gledat samo, da so sve?ke NGK. Za M6 2.0 TE+ naj bi pasale tele sve?ke: NGK, ILTR5A-13G. Kabli niso bili menjani ?e nikol.

?e je na plin so sve?ke ngk ILTR6A-13G -20 eur kos

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vztrajnik
Napisano

Vztrajnika ni treba vedno menjat, v ve?ini primerov se ga da poglihat na drejponku. Jaz sem dal za garnituro sklopke 115? pa 50? za monta?o.

zanimivo  -kje spi?  da te ne ukradejo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

efica 323 1.5 16v problem z elektriko
Napisano

Kolikor jest vem ima vodno pumpo na micro  jermen,morda je  jermen premalo  napet. ali pa je jermenica slaba in jermen drsi.?e no?e v?gat dajte sve?e dol ,  enkrat  zaverglat da vr?e antifriz ven zraven poglejte ?e sve?e  ?e so mokre od antifriza .?e so mokre  potem je ?lo tesnilo glave.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

stopljen katalizator
Napisano

reskiraj 10 eur pa opravi meritve pri kak?nem servisu v bli?ini,da bo? videl na ?em si.  dostikrat se zgodi da ne menjavajo filtra na merilni napravi in potem so rezultati katastrofalni.pri nas se je zgodilo da sem imel v enem dnevu 4 avte ki jim leve zavore slabo dr?ijo-potem en klic na tehni?ni pregled-rezultat pokvarjen levi valj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.