ne trdim, da so krivi za vse te?ave, za mikro jermen pa, ?e sem jaz mehanik in vidim da je stvar napokana obvestim o tem lastnika pa naj se odlo?i ali bo dal menjat ali ne, moram povedat da so jermen menjali brez menjave napenjalca in ostalih stvari ki bi se morale menjat zraven ali kako se to pa? dela nvm morda se motim
Oprosti tole ni napokan jermen, tole je raz....uk...
Glede napenjalca - si to zahteval? Ker ?e re?e? samo jermen se samo jermen menja, napenjalci pa le ob velikem servisu
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
avto je bil registriran samo na eno osebo gledano po digitalni knjigi, glede km po mojem ne bi moglo biti ve?, ker glede na letnik je to 50000 letno in ?e to je dosti za moje pojme, sanirali bomo vendar bo verjetno tudi ?el v prodajo
Jah samo ta ena oseba je imela o?itno velik defekt in ga je prodala kot ?kart o?itno.
to da je avto iz zelooooo oddaljene Danske, pomeni da je moral biti izjemno poceni, da se je nekomu spla?alo ga pripelati sem malo pokrpati in preprodati (gor so avti veliko dra?ji) ne smem napisati kolikokrat.
Servis je po moje imel kar prav, ko je rekel da jermen ne odrtga kar tako, nekaj je moralo na polno zablokiorati v ma?ini, in to je bilo skritega ?e z Danske.
Veliko sre?e, upam na ?im manj stro?kov, ni drugega.
Sorry to moram napisati - ampak ?e si imel ?e toliko napak do sedaj, zakaj nisi ?el nazaj, saj je manj kot pol leta? ?e vedno po moje si dele?en tega, stvarna napaka in te zadeve. Vem to je zelo te?ko ampak tole ni mala zadeva.
lani Novembra pri kmag Maribor uvo?en iz Danske
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
. Avto je bil na original servisu, teden dni po tistem mi je ?el mikro jermen, pred tem mi je sistem javljal napako i elop sistema in so mi na servisu svetovali naj menjam akumulator ker je kao v slabem stanju in se bo zadeva uredila, kar seveda ni bilo res, sem ?el kontrolirat olje, ki je bilo menjano na servisu in je bilo pod min!? Tako da sem ?ist slu?ajno opazil utrgan jermen, kateri je bil ?ist napokan in tega niso opazili na servisu so pa rekli da se to ne mora utrgat samo od sebe?? Ko so stvar zamenjal so izgleda dolili tudi olje, ker sem jih vpra?al zakaj je pod min, izginile so tudi te?ave z i elopom, tako da ja raj?i vzamem servis pod kozolcem kot pa da me nekdo nat...
In zdaj si dobil racun....slike so potem od kje? In od kdaj??
Torej po servisu na uradnem?
Ce imas 7 zicov preglej tudi ce je vse okoli zicov pritrjeno ter tudi varnostni pas, ki binglja oz ce se prav spomnim je srednji zgoraj v stropu. Sponke znajo ropotat.
Drugace ena butalska - ali je kaj v prtljazniku oz tistemu delu pod zici, vsaka taka stvar povzroci zvok. Ne vem ce si tudi to menjal z amortizerji ampak serijsko je bil problem z gumicam na amortizerjih. Meni je na petki delalo enako, so menjali pod garancijo.
Ko pravis 800?....verjetno nisi sel na pooblascenega? Tam bi zadevo verjetno ze poznali in bi tudi 300? bilo ceneje. Si sel?
Huh, zanimivo. Tega pa nism vedu . Samo meni pri triglavu je se isti moment k sem prijavil skodni dogodek naredil se cenitev oz. popis kaj vse se bo popravljalo?
Saj je vedno tako na cenitvi, tam se naredi cenilni list ne gre druga?e. An?e pa potem ?e kaj ni priznano naredi ?e dodatno cenitev preko slik - ?e je pod odbija?em kaj zvito, dolo?ene zadeve nepopravljive, ki so jih dali kot popravilo (Labi je na primer dobil nova vrata, ?eprav je ceilec rekel li?arsko popravilo), jaz novo lu? ker je pod odbija?em bil zlomljen nosilec lu?i....itd
Cenitve se delajo na podlagi zunanje cenitve, spodaj se pa lahko ?e marsikaj skriva.
Pa ?e ima? na steklu vinjeto, verjetno ne bo treba iti s staro po novo na dars.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dpf potem ni druge, upas lahko da je samo lambda. Sprozi sam doma regeneracijo rocno, ampak pri teh km to ni cudez
Povezava za deljenje
Deli na druge strani