oljni filter, podložka, zračni in klima filter tudi stanejo nekje 30-50€
Roke mehanika so vredne koliko? Odvisno od servisa, a dvomim, da en redni servis, ki mehaniku vzame 30 minut, delodajalec plača kaj več kot 20-30 evrov ...
Ostalo ostane servisu ... Za elektriko, ogrevanje, kavice, pranje ...
Je ena gospodična nonšalantno zapeljala direkt vame (z desne na levi pas). In je avto samo zapiskal BRAKE ter pohodil zavoro do konca (da so ječale zimske gume) in to še preden bi sam odreagiral. Sem bil pa vesel tudi dejstva, da tisti za mano ni bil ravno za ritjo in ni naletel vame ...
Od onih "italijanskih problemov" je verjetno le št. 2 povezan z avtomatskim menjalnikom, pa še to ne s samim menjalnikom, temveč senzorjem položaja ročice. Ki original stane tam cca. 50 evrov + delo. Lahko pa se ga z nekaj iznajdljivosti popravi tudi v lastni režiji, saj se sčasoma izrabi plastični del in tako vedno ne zazna položaja P - oziroma ga, če malce bolj v levo porineš ročico. Imate videe na YouTube, kako se to zamenja ozr. sanira. Ni noben bav-bav, če se komu od vas to pripeti.
Jaz sem na svojih celoletnih na trojki enostavno sprobal tlak. Ob nakupu so bile na 2,3 in so v mokrem solidno držale. Potem sem postopoma višal, na 2,5 bara in se je že poznalo. Sem dal za foro potem še 2,9 bar in se po prvi vožnji po mokrem premislil - ker je bil občutek ob zdrsu preprosto strašljiv, je še nos kar po svoje. Zdaj so nazaj na 2,5 bara in je to to. Vsaj zame ... Zimske bom pa dal gor čez dva tedna, pa poročam.
Sem napumpal mal več. Sem pa ženo, ki vozi M6, še posebej opozoril, da naj pove, če je avto pretrd. Zaenkrat še nobene pripombe.
M6 225/55 R17: spredaj 2,65; zadaj 2,9
M3 205/60 R16: spredaj 2,65; zadaj 2,9 (mogoče malenkost preveč, ker so gume kar glasne).
Poleg tega ugotavljam (kot je pred kratkim nekdo že omenill), da je vodlivost z zimskimi opazno slabša kot z letnimi - kar nekaj več dela z volanom, predvsem na avtocesti.
Po moje pumpaš preveč, sploh zadaj (če ne voziš vedno poln prtljažnik stvari).
Pa avto se najbolj predvidljivo obnaša, če so vse štiri gume napolnjene enako. Poskusi še 2,4 ali 2,5 bara v vseh ... Bo po moje lega takoj boljša.
Jaz sem se prav razveselil, ko sem v novi Mazdi 3 zagledal (sicer zasilno) rezervno kolo pod dnom prtljažnika. V šestici nikoli nisem imel dobrega občutka po kaki slabi podlagi ...
Jaz bi avtorju teme predlagal, da platišča obdrži in jih da peskat ter barvat v njemu ljubo barvo. To bi npr. jaz naredil. Raje kot pa se na 17" vozil. 😃
Tole me pa zdaj resno zanima kako vi menjavate kolesa... kak filmček bi bil dobrodošel.
Men to namreč rata brez, da bi lezel pod avto 😂
Drži.
Mogoče pa imajo opravka s starejšimi in zarjavelimi platišči in pestom? Tudi jaz sem že kdaj moral pod avto, da sem dobesedno nabrcal platišče stran ... In takrat ne bi bilo lepo, da ob sunku avto pade z dvigalke ...
Noro tole,pa tudi popravilo 12 000€ 🥴 Koliko potem pride nov motor?
Zdaj poceni popravilo ni več možno.
Še najcenejša možnost je verjetno ta, da na kakem odpadu najdeš karambolirano Mazdo z 2.2 dizlom (osebno bi gledal 2015 in novejše) ter iz nje vzameš motor. Tudi če nima ravno malo kilometrov (bo vsaj poceni), pa narediš še servis verig ... In si potem miren naslednjo "stotko in pol" km.
Za podvozje poglej, koliko delov se dobi novih. Peskanje in barvanje "železa", ki je prevozilo pol milijona kilometrov lukenj, nima velikega smisla?! Lahko celo na kak uradni servis pokličeš, mogoče bodo zelo veseli, da se znebijo kake stare zaloge, ki bi jim sicer "obležala".
DDV (22 %) se plača in Pošti Slovenije carinsko posredovanje (2,5€).
Spoštovani,
v prilogi pošiljamo račun za že poravnane storitve carinskega posredovanja.
Lep pozdrav, Pošta Slovenije.
+++
Je pa bil paket z Japonske v dveh tednih od naročila (Amayama) pri nas ... Pa se še spomnim, da so pisali, da bo nekaj zamude, ker imajo nek praznik. 😃
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Saj zdaj gredo skoraj vse znamke nazaj na 15.000 km interval ozr. 1 leto.
Mazda ima 20k km, pa VW grupacija 30.000 km ali dve leti, kar je recept za katastrofo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani