Skoči na vsebino
pred 2 urama je Aless napisal:

M3 ki jo vozi moja žena naredi na leto cca. 2000km🤪

Zdaj pa ti moji ženi dopovej da ne rabi avta. 🥴

Res, da me je kar nekaj skupaj, ampak vseeno nisem prepričan, da bi se sploh upal jo prepričvat.

Drugač pa ja, sam jih delam 16.000-17.000 pa se mi to zdi tako malo, da je na robu tega a sem naredil prav, da sem kupil nov avto. Ok razumem ljudi, kot je recimo moj fotr, ki ma avto že 17 let in 120.000km, da je računica, težko pa razumem tiste, ki delajo tako malo km in potem take skoraj nerabljene avte po nekaj letih prodajajo s samo 20kkm al pa 30kkm.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rumena lučka za motor
Napisano

Oprosti, ampak ta podatek ne pove popolnoma nič. Meni tud po polnem tankanju kaže domet več kot 1100km za 50 litrov tanka. Pol pa počasi pada in tud približno ne naredim 1000km, že 900 je kr ok.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rumena lučka za motor
Napisano

Hmmm ni nujno da je ta senzor, lahko je crknil tud aktuator turbine. :nevem:

Simptomi so podobni, koda napake je pa le posledica, ko senzor ne zazna pravilno delovanje turbine.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klima - Mazda6
Napisano
pred 1 uro je pob napisal:

@Deeyan, hvala. Čakam, da se mi kdo oglasi. :)

@Boss, damn, če je res to, pol je to 200+ eur, kolk gledam po netu. 😕 

Sem imel to, ampak je blo 400 EUR samo kompresor.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rumena lučka za motor
Napisano

Brez kode napake je to kot bi se pogovarjali kakšno bo vremenu leta 2025. Če se je lučka pokazala šele po tokih dneh je verjetno nekaj povezano z ekologijo. Se pravi sonda lambda, egr ventil, zabasan sesalni kolektor s sajami (stavim na to).

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konstantno zvijanje diskov
Napisano

Nimaš druge, kot, da greš sprobat zaviranje tam nekje pri 100km/h pa to 2x 3x ponoviš. Če bo po tretjem še treslo je dejasnko dik kriv, lahko pa je bila kakšna tekočina polita po disku(recimo se ti je pes uscal/al pa je kdo z mastnimi rokicami pipkal po diskih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne delajo parkirni senzorji?
Napisano

Samo GT je imela original senzorje zadaj (ne vem če tudi spredaj) pri letniku 2008. Že takoj naslednja po opremi GTA pa ni imela senzorjev in so jih naknadno montirali na željo kupcev. Zato je to vezano na rikverc. So pa meni še v času garancije crknili teli aftermarket senzorji (to se je celo čudežno zgodilo, ko so avto imeli na rednem servisu) in so jih zamenjali v okviru garancije.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike
Napisano
pred 4 urami je dvorjan napisal:

Mogoče je treba dati v "Sport" način, da pusti obrate malo višje, pri "Normal" in "Eco" pa pač menja prej ...

A ni dovolj dobro vidno v prvem videu, da lepo sveti rumeno "Sport", kar verjetno pomeni, da je v sport načinu. ampak še vedno se motor ne zavrti v največjo moč. :nevem:

V drugem videu pa je tako kot sem predvideval, da mora biti in se res izkoristi celotno območje vrtljajev, sploh pri N/A motorju, ki živi tam nekje pri 6000 obratih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike
Napisano
pred 31 minutami je Janez007 napisal:

Zame dovolj športen.

Čist tko off the record, k sem gledal tale video in me je nekaj zmotilo. Pri plinu do konca in AT menjalniku bi moral le v prvi prestavi menjat pri 5800 obratih, v vseh ostalih pa pri 6200-6300 obratih pa ne. Pri 6000-6200 ima največ moči tako, da mi je tole nekam nerazumljivo, saj dejansko ne uporablja vse "konjev", ki so na voljo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na stotine drobnih pikic
Napisano
pred 4 minutami je samSimon napisal:

A ni nekdo omenjal, da ima enakomerno ''posejane'' po steklu?

A je to retorično vprašane, ker ravno v tem postu sem citiral samega sebe in izjavo o enakomerni posejanosti pikic po celem steklu? :nevem: Ampak brisalci jih niso uspeli spraviti dol, šele mal več zagretosti in truda je prineslo uspeh.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.