Skoči na vsebino

Septembra je moja najdražja dobila nov avto. Starega renolda smo obdržali, imela ga je zavarovanega pri Triglavu. Brez problema je prenesla vse bonifikacije na nov gasauto vključno z bonifikacijo za kasko, čeprav renold ni bil več kasko zavarovan. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 7 urami je jacques33 napisal:

Če začasno obeh avtov ne boš mogel imeti zavarovanih s polnih bonusom, bi jaz Škodo prevzel, vendar registriral potem, ko bi Mazdo prodal.

He, potem bo škoda že kar stara ko bo prvič registrirana. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je Boss napisal:

V glavnem, Superb je ravno prispel in ga že pripravljajo. Tako, da verjetno v ponedeljek ali torek prevzamem.

Pa ja ne češke greške. Ko na touru vsi vozijo škodilake, pa da ne brskaš preveč naokol kaj bi kupil.

A si vsaj karavana vzel sedaj, ko si ga v sedmih letih glih vzljubil. Vem kako je to. V sedmih letih se ženske naveličaš, karavan ti pa k srcu priraste. 

Čist off topic. Na touru naj bi i mele ekipe celo jahuarje in bosanska motorna wozila, pa so imeli težave s kuhanjem. Pa ne v smislu prehranjevanja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

P: kolesni lestenec
Napisano

Kdaj je bila pa zadeva nazadnje centrirana?

pred 25 minutami je samSimon napisal:

Pa še s TPMS ventili se ne rabiš ubadat

Kupi taprav njemački avto pa nimaš tistega sranja od PMS. (pardon, s PMS se boš še vedno ukvarjal, TPMS-ja pa ne bo.)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

P: Krompir
Napisano

Moja je pekla kruh iz BIO moke. Nekaj kilometrov daleč je BIO mlin, sam sem ga poimenoval "Pri zlatarju". Cena moke astronomska. Imel je samo eno napravo za mletje, komaj kaj večjo od tistih v supermarketih za mletje kave (sploh ne vem, če so še). Zraven je ime pa cele velike palete BIOmoke. Od bele, črne, koruzne, ovsene, ajdove...

Ne verjamem da je tisto on namlel s tisto mašinco, res je zgledala kot maketa.

Sedaj moko za kruh kupujemo v Moravški zadrugi. Zaradi pesticidov v njej zanesljivo zgubimo kakšen mesec življenja, ampak se to skompenzira s tem, da se ne sekiramo zaradi občutka, da nas nekdo nateguje.

Pomembno je, da je hrana BIO. Če slučajno zaradi nje dobiš drisko, je tudi ta BIO.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.