Skoči na vsebino
Računalništvo
Napisano
pred 2 urama je AmpeR napisal:

Žio.

Eno vprašanje glede waken 🙂. Win 10 se menda ta mesec ugašajo. Kaj Win 11 bi laufal na moj star PC (deset let...)?

Thx

null

image.png

Bo delal ja. Je pa tako, kot je boss rekel in samo updejtov nebo vec. Nic strasnega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
dne 10. 9. 2025 ob 18:38 je Alex napisal:

Danes pa rekord v epskem potovanju od Kopra do Ljubljane - 3,5 ure. 😡

V bistvu smo se cojazili v koloni od Kozine do Ljubljane. Folku se je trgalo, eni so šli po srednjem pasu, pa so jih kamionisti elegantno  zaprli, tako da so ostali na srednjem pasu in se niso mogli dat ne levo ne desno. Enemu Švabu se je ščupalo in je šel iz avta, ter je hotel tega smrdljivca povleči iz avta. Drugače pa  Nova gorica tablica. Vsi so mu trobili. Drugič je enemu crhnil kamper na prehitevalnem kasu in je bila zopet štala. Pa lilo je kot iz škafa, tako, da se ni nič videlo. V glavnem, katastrofa totalna. Saj, kaj pa če bit drugače, če imamo šiviljo za "prometno ministrico".

Skratka obicajen dan na primorki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)

Gledam notranja drsna vrata in sem šokiran nad cenami. 600-650€ za ena drsna vrata s podboji in vodili. Kasetna drsna so pa še dražja 🥲

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)

pred 19 urami je TBA napisal:

Mam 5900x in se mi ne splača menjat za x3d. Sploh, ker občasno urejam kake video posnetke za lastno uporabo. Če bi menjal za x3d bi bilo par procentov razlike pri kaki igri. Pa še to je odvisno od špila. Proc sem dobil takoj ko je prišel na trg in o x3d ni blo ne duha ne sluha :).

Ni problem o FPS. Jest k sm prej imel 5600x in sedaj 5700x3d je razlika med fpsji minimalna. Je pa zelooo velika razlike med 1% in 0.1% lows. Igra seenkrat bolj gladko tece. Drgac pa ja kokr si reku 5900x je cist dobra petarda in ni neke racunice po menjavi :)

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

5700x3d je boljsi (ima najvec v-cache). Na AM4 platformi je najboljši cpu 5800x3d takoj za njim pa 5700x3d. Sem sel dejansko iz 5600x na 5700x3d. 5700x, 5800x in 5900x so minimalno boljsi od 5600x recimo. Ce ze bi se mogoce 5950x lahko primerjal z 5700x3d. Je pa odvisno zakaj sploh rabis CPU? Ce je to za neke programe in obdelavo podatkov kjer rabis vec jeder potem gledas nekaj z vec jedr seveda :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 15 urami je Tilen5 napisal:

wow 50€ neverjetno, pa to bo članek na 24ur 😱😱

"ŠOK. Jezni domačin prišel z lopato na upravno enoto"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano (urejeno)

Pa saj ima vecina petrolov samopostrezno blagajno takoj zraven tocilnega mesta in placas direkt s kartico oz. telefonom. Nerabis app oz. notri hoditi. Jest se sicer izogibam petrolu, ampak, ce ze grem grem na to tocilno mesto, ki to omogoca. Je pa tocno tako, kot je boss napisal. Neda se mi notri cakat, k folk igra lotto, stave vmes pise oporoko itd...

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano (urejeno)
pred 3 urami je Tilen5 napisal:

O kakih cukrčkih je sploh govora ? Škonto nafta ? Sign me in.

Da bos lahko kupil mleko k stane 1.90€ za 1.70€. Ponavad so take debilne akcije. OMV je imel zastonj kavo za dolocene tocke. Jest osebno nimam niti ene kartice zvestobe ali aplikacije, kot so lidl, omv, petrol in ostala jajca.

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hišna popravila
Napisano
pred 20 minutami je sportman333 napisal:

Imam lesene stopnice v hiši iz P v 1N....v sklopu izvedbe jih je izvedel mizarstvo Jezeršek, zelo dobro, kvalitetno....ne vem pa kake imajo roke izvedbe, cene...

Imas mogoce kaksno sliko stopnic in pa mere prostora (dolzina, visina). Pa ce ni skrivnost me zanima se cena z montazo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 22 minutami je g.Wankel napisal:

A pa je pol kej drugače svetila, kot, če bi jo vgradil na Janezov način?

Ja. Svetila je kontra in sicer v voznika namesto na cesto, ampak zamenjal sem pa jo :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hišna popravila
Napisano (urejeno)

Zanimam se za postavitev notranjih montažnih stopnic z lesenim pohodnim delom, katere bodo vodile v zgornnje nadstropje oz. mansardo.

Je kdo od vas to že postavljal in ima kakšno priporočilo glede izvajalca ?

V priponki primer izvedbe.  

classic_classic-1 (1).png

elegance_e1.png

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.