Danes pa rekord v epskem potovanju od Kopra do Ljubljane - 3,5 ure. 😡
V bistvu smo se cojazili v koloni od Kozine do Ljubljane. Folku se je trgalo, eni so šli po srednjem pasu, pa so jih kamionisti elegantno zaprli, tako da so ostali na srednjem pasu in se niso mogli dat ne levo ne desno. Enemu Švabu se je ščupalo in je šel iz avta, ter je hotel tega smrdljivca povleči iz avta. Drugače pa Nova gorica tablica. Vsi so mu trobili. Drugič je enemu crhnil kamper na prehitevalnem kasu in je bila zopet štala. Pa lilo je kot iz škafa, tako, da se ni nič videlo. V glavnem, katastrofa totalna. Saj, kaj pa če bit drugače, če imamo šiviljo za "prometno ministrico".
Mam 5900x in se mi ne splača menjat za x3d. Sploh, ker občasno urejam kake video posnetke za lastno uporabo. Če bi menjal za x3d bi bilo par procentov razlike pri kaki igri. Pa še to je odvisno od špila. Proc sem dobil takoj ko je prišel na trg in o x3d ni blo ne duha ne sluha :).
Ni problem o FPS. Jest k sm prej imel 5600x in sedaj 5700x3d je razlika med fpsji minimalna. Je pa zelooo velika razlike med 1% in 0.1% lows. Igra seenkrat bolj gladko tece. Drgac pa ja kokr si reku 5900x je cist dobra petarda in ni neke racunice po menjavi
5700x3d je boljsi (ima najvec v-cache). Na AM4 platformi je najboljši cpu 5800x3d takoj za njim pa 5700x3d. Sem sel dejansko iz 5600x na 5700x3d. 5700x, 5800x in 5900x so minimalno boljsi od 5600x recimo. Ce ze bi se mogoce 5950x lahko primerjal z 5700x3d. Je pa odvisno zakaj sploh rabis CPU? Ce je to za neke programe in obdelavo podatkov kjer rabis vec jeder potem gledas nekaj z vec jedr seveda
Pa saj ima vecina petrolov samopostrezno blagajno takoj zraven tocilnega mesta in placas direkt s kartico oz. telefonom. Nerabis app oz. notri hoditi. Jest se sicer izogibam petrolu, ampak, ce ze grem grem na to tocilno mesto, ki to omogoca. Je pa tocno tako, kot je boss napisal. Neda se mi notri cakat, k folk igra lotto, stave vmes pise oporoko itd...
O kakih cukrčkih je sploh govora ? Škonto nafta ? Sign me in.
Da bos lahko kupil mleko k stane 1.90€ za 1.70€. Ponavad so take debilne akcije. OMV je imel zastonj kavo za dolocene tocke. Jest osebno nimam niti ene kartice zvestobe ali aplikacije, kot so lidl, omv, petrol in ostala jajca.
To forsiraja zto da imajo cimvecji prenos in obisk aplikacije. Podobno delajo druga podjetja kjer imas preko appa "visje" popuste, kot pa ce narocis preko PCja.
Imam lesene stopnice v hiši iz P v 1N....v sklopu izvedbe jih je izvedel mizarstvo Jezeršek, zelo dobro, kvalitetno....ne vem pa kake imajo roke izvedbe, cene...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bo delal ja. Je pa tako, kot je boss rekel in samo updejtov nebo vec. Nic strasnega.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani