Pa saj ima vecina petrolov samopostrezno blagajno takoj zraven tocilnega mesta in placas direkt s kartico oz. telefonom. Nerabis app oz. notri hoditi. Jest se sicer izogibam petrolu, ampak, ce ze grem grem na to tocilno mesto, ki to omogoca. Je pa tocno tako, kot je boss napisal. Neda se mi notri cakat, k folk igra lotto, stave vmes pise oporoko itd...
O kakih cukrčkih je sploh govora ? Škonto nafta ? Sign me in.
Da bos lahko kupil mleko k stane 1.90€ za 1.70€. Ponavad so take debilne akcije. OMV je imel zastonj kavo za dolocene tocke. Jest osebno nimam niti ene kartice zvestobe ali aplikacije, kot so lidl, omv, petrol in ostala jajca.
To forsiraja zto da imajo cimvecji prenos in obisk aplikacije. Podobno delajo druga podjetja kjer imas preko appa "visje" popuste, kot pa ce narocis preko PCja.
Imam lesene stopnice v hiši iz P v 1N....v sklopu izvedbe jih je izvedel mizarstvo Jezeršek, zelo dobro, kvalitetno....ne vem pa kake imajo roke izvedbe, cene...
Evo sem se danes ponovno ustavil in kupil 3 komplete, ker je se brat zelel en komplet zase :). Imajo pa poleg klim se hladilnike, skrinje, kuhalne plosce, pecice, sesalce, tv itd.
Vsi artikli so novi, zapakirani s tovarnisko garancijo. Rabljenih oz. razstavnih eksponatov nimajo oz. ne prodajajo.
To pise za vse studie gorenje in velja do konca julija. Tuki gre pa za skladisce k je na voljo par dni. Nevem lahko da je tudi tukaj ta fora, ampak kot sem danes gledal je bilo vse novo tovarnisko zapakirano. Sicer pa dokler je novo mi je cist vseeno za to garancijo
Sedaj pa še montaža za 250- 300€ in bo prijetno v sobah.... 👌😉
Mitsubishi mi je zmontiral za 100€ pa podpisal da imam garancijo . Je bil pa monter od strica k je stromar nek kolega tko da vrjetn zato toliko nizja cena. Vso istalacijo (bakrene cevi, napajalni kabel in odtocno cev) smo pa ze sami predpripravili, ker sem kasneje delal se fasado. Dokler je monter prisel sem imel ze polozeno fasado in sem hotel, da je vsa napeljava skrita za fasado.
Sepravi bo vse, kar ni daikin in mitsubishi crknilo v roku 5-7 let? Pa ne me narobe razumeti imam trenutno v dnevni sobi tudi jaz mitsubishi klimo. Za dve sobi pa osebno ne mislim dajati 2500€. Drgac pa moja mitsubishi ima 3 leta garancije.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Prišel je čas za upgrade. Ja ostajam na AM4
Povezava za deljenje
Deli na druge strani