Skoči na vsebino
prepucavanja v zvezi z DIESEL vs BENCIN
Napisano

Labi pravi? da bi lahko vozil v ?etrti do 180, ja to bo to! Koliko ?asa in kako

-koliko casa: ce bi konstanto peljal potem 530km (poraba bi bla cca. 12l/100km, tank je 64l) ali pa casovno je to cca. 3 ure

-kako: desna noga na gasu, leva noga pociva, leva roka na volanu, desna pri sovoznici ali big meku (oboje ne gre, zal)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomurje vam je bli?je !
Napisano

spo?tovani soforuma?i, ponosno Vam sporo?am, da je avtocesta od Primorske ?ez Pomurje do Mad?arske od v?eraj odprta, zato naj vas nikar ne spremljajo zadr?ki, da bi se vsedli v avto in prizoomirali v na?e konce ;)

po trditvah medijev se da pot od morja do ?itarice slovenske prepeljati v cca 3 urah ( jaz trdim da v 4 )

nekateri imate sedaj prilo?nost, da se nau?ite malo geografije in opazite, da Murska Sobota nikakor ni na Mad?arskem :P

http://24ur.com/novice/slovenija/odprta-ce...-avtocesta.html

dej ti cut the crap, rajs organiziri piknik pa prekmursko gibanico :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prepucavanja v zvezi z DIESEL vs BENCIN
Napisano

no jza samega sebe stejem kot nevtralnega (in moj naslednji avto be spet bencinar - to je povezano s streho, oz. ne-streho :P )

-evo lihkar sem prisel iz poti (stuttgart in nazaj, to je cca. 1000km), z dizlom se peljes konstantno 180-200 pri 3500-4000rpm pa gres tankat sam enkrat, motecega hrupa ni in je voznja lepsa. Za avtoceste definitivno dizel, razen, ce je bencinar 3.0 ali vec. Bencinar sux

-odprte ceste: ne mores se odlocit, minus dizla gre zaradi vecje teze spredaj, kar pomeni, da je treba mal vec "delat" z volanom

-mesto: dizel sux all the way

(vse gor velja za bencinarje z min. 2.0l. Bencinarji pod 2.0 so kurac od ovca :)

aja madmax: jaz bi iste sleparje zacel prehitevat v 4. in bi potem lahko vozil do cca. 180km/h (velja za mazdo 6 dizel)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Me pa zanima, ?e so jih tut komu izmed vas ?e pulili, pa ?e ste pre?iveli? :hohoho:

ja men

s tem, da je bil dodatni shit ta, da se je zob me posegom zlomil na dva dela in pol je bil dodatni masakr.

so mi pa dali prevec injekcije, ker sem bil zadet se naslednji dan

aja krvi je res velik, kar nagravzno ko vids, da mas povster cist rdec pa to

boli pa nc :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

prav lepi so

steve vai ima celo komad "salamdanders in the sun" :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

a mislite, da bojo naredili se "don´t even think about messing with kahl?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz imam v sluzbi eno blondo pa eno crnolasko...skoz v stiklih...hude do konca

pa se skoz mi dajejo

za jest tud

aja nimam slik

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

se dobr da smo v sloveniji pol..najbolj pameten narod

take stvari se pri nas NIKOL ne zgodijo, ni sans kje pa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.