Sem mislil za vas, ki imate take probleme s temi sedeži🤣. Jaz lahko na deski sedim pa uživam na kolesu, sem še iz časov, ko so bili sedeži še iz trde plastike....
Iz trde plastike zici večino niso bili, niti pred dobrimi 4. desetletji. Imel sem Bataglina cestaka 86 letnik, takrat so bili sedeži Concor norma.
Ampak kot mulc bi takrat lahko prenesel karkoli.
Moja trenutna težava je obrabljenost kolčnih sklepov, kar povzroča stalno vnetno stanje ovojnice sklepov in vpliva tudi na sedalne kosti - tiste ki imajo kontakt z zicem.
Ne ni vseglih kakšen zic imaš. Tudi če si čisto zdrav ni vseglih.
Če se voziš s trekingom po ravnem, je težko ugotoviti, da so, naprimer, nekateri zici dobri za spuste...
Širino riti sem nameril 11.5 cm - Ergon ki sem ga kupil je 9-12cm pa mi je rahlo širok. Zanimivo, da na otip je precej trši kot večina zicev, ki so samo plastika prevlečena s peno. Ko ga obremeniš z dlanjo, se, za razliko od večina zicev, ki so samo plastika prevlečena s peno, upogne.
Original (ne prav poceni) zic na Canondale niti slučajno ni nudil nekih užitkov na daljših spustih. Sedaj sem prav zadovoljen, da se da na novem zicu premaknit rit tudi mal nazaj. Je sicer občutek kot da sediš na dili, samo da za razliko od drugih zicev, tu rit ne boli.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Kupim Donfeng Box. Zanj odkartam 17 jurjev, ampak ker je polna cena 24 jurjev, na to polno ceno plačam kasko. Zapeljem nov avto s parkirišča avtosalona,in takoj v prvem križišču naredim totalko. Zavarovalnica mi plača 24jurjev.
Potem moja žena kupi nov Donfeng Box in zanj spet odkarta 17 jurjev.
A sem odkril nov poslovni model?
Poznam snažilko - njen mož je bil tovarniški delavec, ki sta si zgradila lepo veliko bajto. Njej se je zdel sistem v katerem jima je to uspelo, totaln podn.
Folk sploh nima predstave.
Včasih je zanimivo pogledat, kako nekateri brezskrbno pilotirajo in zganjajo hrup. Ker delam v Sečovljah, me je firbec matral, kaj to stalno preletava nad nami:
Najverjetneje šolanje.
Me zanima kdaj bo EU sprejela uredbo, da morajo biti vsa letala na elekriko.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Če se dogovorimo in organiziramo in ne hodimo k njim kupovat goriva, bo Petrol lahko zaprl vse.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani