Jap. Zato pa jaz nimam kasko pri triglavu, ker je nateg. Imam kombinacijo parking, stekla in elementarne nesrece. Je res da je malenkost drazji od kasko zavarovanja, ampak ni pa odbitne fransize.
Klasicne 2,5" SSDje imam na 30C, medtem k je pa m2 vedno med 45-50C. Je pa to normalno glede na to da je privijacen direkt za GPUjem in tocno pod CPUjem. Sem takrat kupil tudi hladilnik za m2 od be quiet in ne opazim nobenih temperaturnih razlik.
To je pa cist od posameznika odvisno. Meni je curved katastrofa in 32" mi je preveliko. Jaz sem sel nazaj na klasicn raven zaslon in 27" po hitrem postopku.
Koliko si pa dal, ker je bil sigurno več, kot pa 240€ :).
Zakaj bi bil 4k 60hz boljsi ? Jaz ravno to ne razumem, da bi kupil 4k monitor kao za igrce a nakoncu ima 60 hz... Za mene je to waste of money. Razn, ce ga bos imel za gledanje filmov, ampak za to poskrbi 55" 4k tv
Največja ironija glede dviga cen na vseh področij je pa ta, da je povpraševanja še vedno na izvoz. Vsi neki jamramo kako so šle cene gor in kako so počitnice drage, ter kako se je na splošno vse podražilo od elektronike, gradbenega materiala, hrane itd... Ampak kljub temu so trgovine nabito polne, turistične destinacije isto, na veliko se gradi in na splošno tudi zapravlja. Da ne govorim o restavracijah na turističnih destinacijah, kjer je že problem dobiti kakšno mizo frej. Point zgodbe je, da dokler se bo folk na veliko keširal ni za pričakovati, da se bojo cene spustile, ampak se bojo kvečjem še zvišale. Ko bo pa raja rekla pismo v to in to restavracijo pa ne gremo, ker imajo povprečno hrano in nabite cene pa verjemite, da se bojo cene hitro znižalo. Do takrat se pa lastnik z denarjem solze briše, ko bere te komentarje v smislu, kako ima drago. Je pa treba tudi vedeti, da je delovna sila (kuhar, natakar) postala bistveno dražja. Na turističnih destinacijah imajo natakarji in kuharji tudi 15+ € (SP, ker redno zaposlitve ne dobijo) + cena nabavne vrednosti hrane in pijače je šla bistveno gor. Ni to sedaj izgovor in da zagovarjam pretiran dvig cen (pri nekaterih), ampak vseeno. Logično je da ne moremo primerjati koliko je stala ena pica leta 2007 in sedaj. Pomoje je to vsem jasno.
Ne. Ko bos dosegel doloceno porabljeno kolicino podatkov se ti bo hitost interneta mocno zmanjsala. S tem router nima nobene veze, ampak ko sim zazna doloceno kolicino porabe zmanjsa hitrost prenosa podatkov.
Jaz imam komplet bajto izolirano (16 cm grafiten stiropor) in pa TČ tako za sanitarno, kot centralno ogrevanje (12kw). V kopalnici je talno gretje vezano na TČ. Notranja enota je dietrich zunanja pa mitsubishi. Sem pa leta 2020 montiral še samooskrbno elektrarno. V dnevni sobi imam pa še klimo mitsubishi MSZ EF 35 (črna), katero uporabljam za hlajenje, razvlaževanje in pa tudi gretje v kakšnem prehodnem obdobju. S klimo sem super zadovoljen, sploh wifi nadzor je top :).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pri tako debelem hladilniku je treba paziti kje imaš m2 socket na matični. Jaz ga imam recimo takoj za GPUjem in ni šans da to notri spravim.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani