Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Potem se nisi nikoli spomladi vozil po kaksnih niti ne tako oodaljenih vukojebinah? ;) Recimo iz Vodic proti Mengsu mimo Lidlovih skladisc... Ce po tem, kako je tam flikana cesta, kjer skoraj ne najdes par metrov celega asfalta, se da sklepati, da je spomladi tam "samajama" ;) ... Vsak dan se vozim iz Gorican cez Ladjo in Senico.... Tam mimo tovarne Goricane ko moras dvakrat preckat zelezniske tire, se verjetno zbudi celo mrlic v avtomobilu pogrebnega zavoda ;) ... Pa recimo cesta iz Gorican, preko Sore, Drage, Gostec,... Do Pustala je tudi spomladi obupna... Saj potem nekako poflikajo vse skupaj... Ampak je to se vedno dalec od tega, da bi bilo podobno cesti ;) ...

Vse omenjene ceste posebej menge?ka so za motor prakti?no nevozne....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Se pelje? z motorjem na servis, da se najavi? za redni servis drug teden, se vsede? na motor in ta ne v?ge ve?.. sem ga lahko kar tam pustil.. :(

verjetno vlaga v stikalu sklopke, podrma? ?i?ke in gre?, tega je veliko sedaj.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Vgrajene resitve so ponavadi take, da jih dobis na veliki zaslon na armaturi... in sistem ti lahko sporocila prebere... Sicer ne bi o tem, kako je slisati sporocila, ki so napisana v slovenscini... ampak angleska ali nemska sporocila (pac tisti jeziki, ki so tudi glasovno podprti) pa prebere cisto razlocno ... 

Drugega nacina, da bi moral vzeti telefon v roke in da je vgrajen tudi v Mazdi pa ne poznam...  :P

Pa saj to pravim, sporo?ilo ti prebere prika?e, in ?lovek/posel je tak da mora odgovoriti takoj.....torej telefon v roke, bolje da ne vidi? tega :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

a po drugi strani vgrajujejo tehnologijo ki ti omogo?a spremljanje smsov in mailov! Tudi v mazdi.....normalno da bo vsak vzel potem telefon v roke in odgovoril.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?vicarji kot ka?e niso produktivni le v ?okoladni industriji in ban?ni?tvu, ker za tole pa kapo dol;

http://www.24ur.com/novice/svet/foto-gradili-od-leta-1999-in-koncali-brez-zamude-osupljive-podobe-novega-najdaljsega-tunela-na-svetu.html

Ampak je greh ?e ne gre? preko Gotthard prelaza

oziroma celotne ?vicarske osmice s petimi prelazi - orgazem

https://goo.gl/maps/mSfEM

post-2637-0-83872000-1440664850.jpg

post-2637-0-58250700-1440664855_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

Meni so ?isto vsi na?i radi-i katastrofa.

Poslu?am edino radio Virgin.

?e3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fasada - pomo?
Napisano

?ez ?as se bo? vseh posebnosti naveli?al in bo? hotel samo barvo - moje mnenje.

Se strinjam - pomisli se na vzdrzevanje. Svetleje kot je hitreje bo usran

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Gume rezat!

Eh saj ma revez dizla z dpf, bo sam kaznovan

Tkole...

post-2637-0-55568500-1440345211_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Piz....en gorenc je parkiral prkolo kar na naso parcelo....misli da ce ma mazdo da loh kar uvali....pa strom kar na nasga....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Trenutne je v moonlight efektu, kera romantika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

welcome to matrix

post-2637-0-25270300-1440173215_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Iz ure v ure se slabsa, prosim da ga pospremite na tej tezki zadnji poti...

post-2637-0-30071000-1440152708_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zamenjal dve jabuk 5ski na servisu sedaj pa mora se 6ka.....gledam v vijolcen ekran.

Je dober telefon ampak kvaliteta oz vzdrzljivost je pa na ravni gnilega ananasa....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Jaz sem se vceraj vozil 110-120 na mopedu v totalnem nalivu, mimo so pa padali tujci s colni, prikolicami in tovornjaki....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Vse pohvale ceskim organizatorjem. Cca 10 kampov skupaj vsaj 200.000 ljudi. Letos je noro.

V vsakem seveda hektolitri piva itd. Na izhodu vsakega kampa dva specialca ki te ustavita pregledata osebno, izpit, prometno in seveda alkotest.

4x sem sel ven 4x pregledan. Nobenih kazni samo vljudno zavrnejo nadaljevanje voznje.

Rezultat: noben motor ali avto ni ukraden, ceste so varne, nobenih kazni.

Se vec z gosti sodeljejo ker nemci se hodijo mal za stavo meriti....:)

Pri nas bi bili 500m iz kampa pa colal....pa imajo Cehi 0,0!

Prav nobene neumne situacije, nesrece ali podobno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri katerem operaterju si? Predplacniska ali narocniska kartica? PUK kodo lahko ponavadi vidis na servsinih straneh... Recimo Si.mobil ima naslov moj.simobil.si, Telekom ima moj.telekom.si ... Moras pa se prej prijaviti, kar zna biti problem, ce je treba potrditi nov racun preko SMSa ali kode, ki jo prejmes... ;)

Ce ne drugace, bos resil z obiskom ali klicem operaterja...

Na mojsimobil ce imas dostop so vsi podatki. Njihov portal je kar uporaben

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jest bom imel verjetno ta teden 66666 :) ...

Daj ga na dvigalko pa prevrti na 66667 da se ti kaj ne zgodi na poti :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Rossiii!

Mamicu kolk je ze danes tukaj folka.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Samo ta pas bo ?isto prazen ker je ?isto desni.

ne bo, ker je blizu izvoz, da lahko pride? kontra gor....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Resno? Sem nekaj poslu?al ocene in reviewe so ga kar orenk po?infali.

Tak film je treba seveda vzet z rezervo in poznat mal zgodovino igric.

2. Del divergenta - insurgent ok ampak kot vsako nadaljevanje ne doseze prvega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Pizda no. Vse je neprilagojena hitrost. En pade zdrsne umre neprilagojena, drugi v ISTEM ovinku pade in mu ni nic.

A res ne bo noben priznal da so nase ceste smrtni nevarbe, razpokane, zlizane, polne peska skal....

54 letnika v skupini verjetno nista neizkusena divjaka.

http://24ur.com/novice/crna-kronika/padec-na-cesti-pri-trenti-usoden-za-avstrijskega-motorista.html

54-letni motorist zaradi hitrosti zapeljal v prepad in umrl

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ravnokar se peljal mimo verjetno movega masakra na ac. Kombi na strehi, avti razmetani... In to na prikljucku kozarje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes bil na sestanku pri stranki, ki je na mizi imela 8 laptopov za servis, s kratkim komentarjem upgradeali smo na Win 10.....mrtvi so

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Aja to si men mahal... jaz sem pa mislil, da ti je kak?en hro?? za?el pod ?elado :hudicek:

Te?ko te je prepoznat k si oble?en kot terminator, ?ele ko sem tablico zagledal se mi je pobliskalo da si to ti... se pa? na motorje ?ist ni? ne spoznam in so mi vsi ve? ali manj isti, tako da bom naslednji? bolj pozoren.

vidi se me pa a ne :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.