Tudi jaz nekaj z razliko, da sem bil tam, da so mi nekaj svetovali in še par stvari razložili... Med drugim tudi to, da golobnjak ni garant za izplačilo, če je za koga to pomembno.... 😉
Povej več
pred 17 urami je FuManchu napisal:
Kupiš nepremičnino, gozd ali kaj drugega.
Npr?
Nimam za nepremičnino
Nimam za gozd
Kvečjemu bi z denarjem od obveznic lahko kupil samo kak gozdiček, pa še to verjetno čist izsekan.
400 € je voznik dobil. Par jurjev pa lastnik, tablice dol, menjava gum in tehnični pregled.
Enostavno je biti pameten. Če voznik ne gre na furo, ga lastnik trpinči tako ali drugače. Voznik se za kruh bori. Tudi jaz sem imel 30 let nazaj takega šefa. Tankal kurilca...če bi nafto tankal, bi motor zaribal, ker ni nikoli na nafto šel...
Gorenjski prometniki so imeli na gorenjski avtocesti, na območju Karavank v smeri Avstrije, v postopku voznika tovornega vozila, ki je imel popolnoma izrabljeno pnevmatiko na priklopnem vozilu. Policisti so...
Pol pa tazga srečaš na višnjegorcu v dežju, bog pomagi
Tle mamo res neke sistemske težave izkoriščenja teh voznikov pomoje
Za ostalo se ne bom oglašal, edino filter kabine gledam pa sem malo v dvomih. Mislim, glede na to, da je na njemu slika blondinke - misliš, da bo znal opraviti svoje delo?
Bo bo, zato pa je tako zadovoljena gospodična na sliki.
Izgleda, kot da je vzrok razpoke v točki, nekaj ostrega, koničastega, kamen, metek, ..? Kaj pa se vidi na površini, je kakšen okrušek, vdolbinica, pikica? Dvomim, da je šlo za kakšno vozilo, ker bi verjetno pritisnilo po večji površini in bi bil rezultat drugačen. Je pa podobno tudi tisti snežinki na steklu števca ... 😃
Spodej se drugače vidi mal "obutanga", siva lisa - sepravi dvomim da bi bila samo točkovna obremenitev, edino če se luč tako razpoči ob stiku
Ziher je toliko kot navadna kartica… oz. je celo bolj varno, ker trgovec dobi le neko nakljucno stevilko transakcije in ne stevilke tvoje kartice… Edino, kot je ze napisal @NevLado…. ce ti ukradejo telefon in ce vedo tvoj PIN za odklepat telefon… ampak to velja tudi ce ti ukradejo fizicno kartico in tvoj PIN
Na iphonu deluje samo 5krat brez povezave, nevem pa kako ima je z fizično kartico ker redko plačujem, tam je tut na ene vsako 10to transakcijo pin, a ni tko?
Danes, ko smo bili v Ljubljani, smo se ustavili še v Ljubljanskih mlekarnah. Samo za primerjavo: maslo je v Mlekarnah 2,49€. Enako maslo v Mercatorju je pa 3,69€...
Tam se splača poleti kupit planica sladoled, dobiš že za 1,5 eura isto banjco kot v večjih šopingih za 4,5
A kdo zbira minifigurice od legota, 25 serija? Imam par viška pa bi lahko kaj menjalii, ker je svinjsko drago, pa sem kupil samo 1 paketek in me je potegnilo not - https://lstore.si/products/lego-minifigures-71045
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne razumem te, neki ovinkariš in namiguješ da so šrot, povedat pa nočeš zakaj
Povezava za deljenje
Deli na druge strani