Skoči na vsebino
Računalništvo
Napisano

Ali pa vzames pri Hoferju tole za 399? s triletno garancijo in licencnim OS-om >> http://www.hofer.si/si/html/offers/58_3223...013-01-23-18-38

Zaenkrat nisem imel slabih izkusenj z Medioni... Dva prenosnika sta pri zlahti v uproabi ze kar nekaj casa ... Prvega smo kupili za darilo za birmo... in sem bil malo skepticen... Pa sem bil pozitivno presenecen ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Tale slikca bo kar tule pasala (posneta danes okrog 6.15 ure), toliko o voznikovem prispevku k varni vo?nji. Upam da se za silo vidi, da ima snega nalo?enega ve? kot do sredine vi?ine vetrobranskega stekla in gleda ven le ?ez "strelno lino". VSA ?AST! :huh:

Pomembno je to, da ni prekoracil dovoljeno hitrost ... in samo to :harhar: ostalo ni pomembno ...

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Verjamem, da prekr?karji ne marate, ?e vam kdo "najeda" pri va?em delanju prekr?kov. Ampak s tem se bo? moral sprijaznit, ?e bo? nadaljeval s to prekr?karsko prakso. ?e bo? delal prekr?ke in ostale pizdarije na cesti, ti bo policija in civilizirani ljudje zmeraj "najedali" in te opozarjali, da se tega ne sme delat.

Ali si me videl, da delam prekrske... Ne... torej STFU!!!! Brigaj se zase in ne obtozuj vseh po vrsti... ker ti pises, da smo vsi tukaj dirkaci...

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jest pa mi ti nekaj povej prosim!

Pravi?, da jaz tebi solim pamet. Ampak jaz zagovarjam samo to, kar si tudi ti sli?al v Avto?oli, in to je, da je treba vozit po predpisih in omejitvah. Zakaj pa ti nisi takrat, ko si polagal vozni?ki izpit, reku komisiji in im?truktorju vo?nje, naj bodo tiho in naj ti ne solijo pameti, ker ti bo? vozil po svoje in kot se tebi zdi prav? Zakaj jim nisi tega reku, tako kot pravi? zdaj meni?

In kater bedak je pol to?

Seveda lahko napi?e? svoje mnenje. Jaz ti tega ne branim. Ti si tisti, ki meni brani? pisati moje mnenje in ti si tisti, ki ?eli?, da se me bana oziroma likvidira od tukaj. Jaz tega ne ?elim zate... Men si ti ?ist zabaven fant, le da ima? slabe ?ivce in slabe vozni?ke navade.

Ne branim ti napisati svojega mnenja... Ampak po pravici povedano najedas... resno najedas ... In pomoje to lahko napisem ali ne?

Itak je brezveze tebe karkoli sprasevati, ker nikoli ne odgovoris na tisto, kar tebi ne pase... In od tebe tukaj na forumu ni prav nobene koristi... samo najedas...

In siti so te bili ze na drugih forumih (mobisux, alter.si,...)... in kot kaze si en tak tecnez, da te nikjer ne marajo...

Dovolj je... Zate se itak siht vsak cas konca... in bomo imeli mir do ponedeljka...

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jest, reku si mi bedak.. To ni lepo.

Jest, nekam hud si ti name. Zakaj pa? A te moti, ker zagovarjam red in disciplino na cesti? Le kaj sem spet narobe reku?

Jest, zakaj ne pritisne? tipko ignore? Zakaj ne ignorira? tako mene, kot to temo?

Ja, res se ponavljam kot lajna. Ampak, a si ti kaj druga?en od mene? Ti se lahko ponavlja? v svoji teoriji, jast se pa ne smem v svoji? So to dvojna merila mogo?e?

Nisem ti direktno napisal, da si bedak. Napisal sem, da EN BEDAK LAHKO ZASERJE CEL FORUM. Moti me, ker stalno ponavljas eno in isto ... in gres pomoje ze vsem posteno na "organ" ... Zakaj bi moral ignorirati. Tako kot ti lahko napises svoje mnenje, ga lahko tudi drugi... S tem, da ti povrhu se direktno zalis ljudi, lazes in ... mah... brez veze... Itak bi triletnemu otroku prej dopovedal nekaj, kot pa tebi ...

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

OK, te zastopim. Ampak Tomacuki je to citiral zato, ker se je strinjal s tistimi komentarji, a ne?

Jest, a ti tako vklopi? svoje mo?gane kot prikazuje sme?ek, ki si ga na kocu napopal??

Ampak se vedno to niso njegove besede... Glede vklopa mojih mozganov pa tebi ni treba skrbeti... Itak bom izklopil tale forum... ker kot kaze lahko en bedak zaserje cel forum... :(

'YavarYe X6V6', ?al ne razumem, kaj si hotu s tem povedat.

Kaj si morem, tud jaz ne morem razumet vsega. Med drugim nikakor ne morem razumet, zakaj ?tevilni divjajo po cesti in s tem ogro?ajo tako sebe in ostale okol sebe..

Jaz pa ne morem razumeti, kako se lahko nekateri slepijo s tem, da so najboljsi na svetu, da vse vedo in da poskusajo vsem po vrsti soliti pamet... obenem pa se ponavljajo kot ena stara, pokvarjena lajna...

Ce si zadnjic napisal, da nisi banan na nobenem forumu, mocno upam, da bo ta forum prvi, na katerem bos banan ... Drugace bomo drugi vsi usli... in bos lahko sam pametoval... ^_^

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tomacuki preberi svoje pisanje, v katerem sam po sebi kozla?.

Protestira? proti zni?anju hitrosti, v isti sapi pa kritizira? na?e ceste, ?e?, da na?e ceste niso tak?ne kot bi morale biit. A se ti ne zdi logi?no, da se po slabih cestah vozi po?asneje? Ti bi rad divjal po na?ih cestah, ?eprav so na?e ceste slabe, al kako?

Tomacuki, ve?, preden kaj napi?e?, ni? ne ?kodi, ?e prej malo pomozga?. Ti sploh ne ve? kaj bi rad. Oziroma ve?, divjal bi rad. Kar nekaj.

Pa ?e ena tvoja nelogi?nost, ko pravi?, da bi s tem zni?anjem hitrosti, spet nekdo rad kasiral. A ni zna?ilnost avtov tak?na, da z manj?anjem hitrosti avto manj goriva ?re? Lepo v drugi prestavi vozi? 30 in s tem privar?uje? na bencinu. Torej stro?kov bo manj, ne pa ve?.

Ce bi le malo vklopil mozgane, bi mogoce znal razbrati, da so citati v navednicah in tudi pise v enem stavku prej, da gre za komentarje pri tisti novicki, ki je bila citirana... in da to niso Tomozukijeve (ja... njegov nick je Tomozuki... in kot kaze ti tudi branje povzroca probleme :glare: ) besede... :vskalo:

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sej Tina sploh ni zmagala zdej, ker jo ni bilo na startu. So se Avstrijci prito?ili in je tekma razveljavljena. Kar poglejte na FIS-ovo stran.

Na katero FIS-ovo stran?

Na uradni pise drugace, kot ti pravi :) ...

http://www.fisalpine.com/race-results/schladming,71020.html

Objavljena slika

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

In kje sem te zalil? Kot kaze je vsak, ki se ne strinja s tvojim mnenjem, kreten ane? Pometi najprej pred svojim pragom in se vprasaj, zakaj te na nobenem forumu ne marajo in te ponekod celo banajo... Pomoje nisi tak "angel?ek", kot bi rad sam prikazal ...

Aja... pozabil sem napisati "Se strinjam"... Potem bi bilo verjetno vse OK ...

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No... Jaz pa prosim za izbris te teme... ker je itak samo eno veliko ponavljanje nekih besed nekoga, ki vsem po vrsti vsiljuje svoje mnenje... ?ali vse po vrsti, namenoma narobe pi?e imena in nicke drugih "sogovornikov"... podtika besede drugim... bere in odgovarja samo na tisto, kar mu je v?e?,... zelo rad pa spregleda vpra?anje in dejstva, ki jih napi?e nekdo drug ... se spreneveda... Skratka... tema je brezpredmetna in slu?i zgolj "nabijanju" in kratko?asenju nekemu "angel?ku" po imenu Lojz...

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Celo temo se da v kanto pa je.. Itak nic drugega ne pise kot "divjaki", "divjaki", "divjaki", "divjaki", "divjaki", "divjaki", "divjaki", "divjaki", ... :ne vem:

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kdo je za sprmembo naslova teme naj se prosim napi?e na spiek spodaj. Hvala

1. iVar

Za spremembo v kaj? V to, kar je sedaj (prvotni naslov) ali v to, kar je bilo se pred kaksno uro?

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?e oseba, ki jo ljubi?, drhti, ko jo objame? ...

?e so njena usta na tvojih vro?a kot ?ar ...

?e te?ko diha v tvojem objemu...

?e so njene o?i solzne in imajo tako ?uden sijaj...

Be?i ... ima gripo !!! :aaaaa::cheers:

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Biznismen, gentelmen, supermen, nepismen? :)

Objavljena slika

Objavljena slika

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ima? pravico da se ne strinja?. Ima? celo pravico, da se ne strinja? s pravili. Tud meni niso vsa pravila v?e?. Ampak tako je in treba se je tega dr?at, druga?e poka.

In ce ti trdis, da NIKOLI nisi prekrsil kaksnega pravila ali zakona... si enostavno povedano zlagal... :zvizga:

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se NE strinjam <_<:D:blink:

Debata je brezvezna... ker Lojz itak pozna samo dve tocki....

1. Lojz ima VEDNO prav

2. Kadar Lojz nima prav, glej to?ko 1.

Over and out :)

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jojjoj Boss, kolk si ti nedojemljiv. Dejva spet; VO?NJA PO PREDPISIH NI NAPAKA! VO?NJA PO PREDPISIH JE PRAVILNA VO?NJA. Napake dela? ti, ker se predpisov ne dr?i?. Kapi?a??

Predpisov se marsikdaj ne mores drzati kot pijanec plota... Tak prispevek je bil ravno pred nekaj dnevi na TV... in v prispevku niti tisti, ki pisejo zakone, niso vedeli, kaj znak sploh pomeni... za povrh je bil pa se obrnjen narobe :jezicek: >> http://www.24ur.com/novice/slovenija/preve...metni-znak.html

Kdor se slepo drzi prometnih predpisov in ga briga, kajse okoli njega dogaja, je veliko bolj nevaren, kot tisti, ki za 10 km/h prekoraci hitrost in vozi "z vkljopljenimi mozgani" ...

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

od kje ti to??? Poleg tega je bil notranji pas zaseden kot vidi?, a naj pol ?akam? Bistvo rondoja je hiter pretok prometa , pa ?e tonje dvopasovni rondo, bistvo je da je idiot sekal ?ez polno

sem dopisal, da mi ni ostalo drugega, ker tak butelj bi ?e nazaj lahko sko?il desno

Od kje mi to? Ce je vecpasovno krozisce, se na zunanji pas razvrstis le, ce gres prvi izvoz ven ali pa ce ti razmere to ne omogocajo (sleparji v majhnih kroziscih) ...

http://www.varna-voznja.si/krozisce

Objavljena slika

In ja... ce je notranji pas poln, pac cakas... Prednost imajo tisti, ki so ze v kroziscu ... Ampak takih, ki se v kroziscu drzijo prmoetnih predpisov je itak zelo malo :cheers: Smernike itak vecina ne uproablja v krozisci... vozijo se pa prosto po presernu... (ponavadi kar skoraj naravnost in sekajo dvopasovno krozisce) :hudicek:

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No gospodje iz va?e teorije pa k praksi, tole je bilo vse posneto danes!!!

Za ogrevanje rondo Medvode in near miss ?ez polno....

Ce gres naravnost, bi po predpisih moral iti po notranjem pasu... :jupiii:

In zmagovalna, 60 na uro po vklju?evalnem DIREKTNO na avtocesto, tudi near miss...

Drugega kot enako mi ni preostalo, le odlo?neje

Ti pa takoj za njim... tudi nisi izkoristil vkljucevalnega pasu :cheers:

P.S.: Kako to, da ti kamero tako trese? Jo drzi nekdo v roki?

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Si se pa ze zgodaj zacel "razpadati" :)

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

o?itno se neki dogaja :bravo: model ma za svojo trgovino posebej odprt podforum na 323fclub.com in sm ga kontaktiru tam. Prav, da je bil moj mail avtomatsko dodan na belo listo. Zdej mo?no, da res ker sm mu kr naprej po?ilju maile, al pa se je tolk ustra?u.

U glavnem u pondelk, ko bo v pisarni bo zadevo preveru :aaaaa:

Verjetno je bil tvoj mail dodan na crno listo (blacklist) :cheers: , ker ce bi bil na beli listi (whitelist), bi sel skozi brez kaksne spam kontrole :D

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internetni ponudniki
Napisano

Jaz pa nimam izbire :angry2:

Jaz tudi nimam izbire... oz. je SiOL tisti, ki mi na moji lokaciji lahko nudi najvec... :( ...

lp

Thomas

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.