Skoči na vsebino
Korona - Covid-19
Napisano

No ja, preveč kot premalo tukaj doseže ravno kontra učinek. Ukrepi bi morali biti dobro premišljeni, ne pa kar malo povprek. Ker v končni fazi je domet teh ukrepov lahko še precej precej širši kot zgolj obvladovanje epidemije.

Nekatere države so to že malo prefiltrirale, pri nas pa še nič :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Jaz sem jih spoštoval, konec koncev delam že 1 leto od doma..Nimam kaj dosti za kršit sploh. Ampak najhujše pomoje še pride. Zadaj je zgolj in samo denar in dokler se pač investicija ne povrne v zadostni meri, toliko časa bodo s tem težili. Oz kolikor časa bodo za to dobivali denar, toliko časa bo..Lahko bi rekel še, da kolikor časa bo folk kimal vsemu, tako bo. 

Lahko si ogledate tole, je malo za zamislit..če slučajno še kdo ne ve no 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

K*** pa nagrada. Lani se spomnim za na hrvaško se je veliko folka zgražalo češ, kaj hodite tja..ipd..No letos, letos se bo pa polovico folka 'prodalo' samo za to, da bodo lahko šli tja...Mislim, logika :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz uporabljam ene 2 druga programa, a tale keeper ima opcijo tudi da ti naredi auto-fill recimo username in password? Vidim da se kar ceni :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

Jaz spotify že kar nekaj časa uporabljam in je top. Poslušam doma, v avtu, v službi, na telefoni...itd...povsod isti vmesnik, iste liste..isti predlogi ...

Ni nujno, da si to pohekali, mogoče si se prijavil, pa si se pozabil odjavit ali kaj podobnega. Sicer pa lahko narediš da ti odlogira vse seje, in potem zamenjaš geslo oz probaš še enkrat, če se ti bo res prijavil nekje kar sam od sebe..

Je pa res tudi to, da reciimo premium spotify account ima max setting za bitrate 320kbps. To je pa že kar precej dobro. Veliko primerjav na netu obstaja, marsikje so rekli da so se prav namatrali, da bi slišali razliko med CD kvaliteto in 320kbps. Se pravi ni to več tako grozno kot včasih ko je bilo bolj ali manj 128kbps že hudo carsko.

Pač praktičnost zmaga - se pravi ni tok slabši zvok, kolikor pridobiš z vidika prenosljivosti , praktičnosti..ipd..Seveda, pa je važno tudi kje poslušaš ter ali si audiofil ali ne :D

Popravljeno od SpEkTr
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
1 hour ago, Alex said:

Resno?... pa tu gor na forumu ste potem igrali z pol reprezentance Slovenije. 😳

Seveda. Turnir pa čimprej prosim ,ker meni se koleno počasi 'izteka' za take športe 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Itak, sej bo na koncu ravno nasprotni učinek od želenega :-). Folk je itak sit vsega, sploh pa dalj časa trajajoča represija ne prinese nič dobrega..tako ali drugače.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
Čakam na razlago, da cepivo ni krivo in je varno ... a je dejansko tudi učinkovito, ker tole je ratalo že milo rečeno smešno. Decembra so govorili, še malo potrpite, cepljenje bo rešilo vse probleme, Twito je celo izjavil, da brez cepiv bi epidemija trajala do aprila. Ja res sicer ni povedal do aprila katerega leta, ampak smo nekako razumeli da do tega aprila.

Zdaj cepiva imamo, sicer precej manj kot bi bile dejanske želje za cepljenjem, april pa se začne naslednji teden, slika pa kljub cepljenju že tri mesece, kot kaže spet postaja slabša. Torej a je to bil samo blef al pa dejansko nimajo najmanjšega pojma.

To bo še zanimivo, Boss počakaj ene 2 leti, se bomo smejali za nazaj...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hja, če res nimaš nekih specifičnih želja..itak.

Tkole pa, lej sej lahko da ga pa ful veseli, sej kul to.

Jaz tko poznam mal folka s kampov pa tko, pa sem z dvema mal pričal ko sta sama delala, pa noben ni rekel, da bi šel še enkrat skoz to 🙂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Uf, to se boš pa kar nadelal...Sem zadnjič malo bral in to in..hja...nekateri so rekli, da skor ni računice..

Res pa da lahko narediš kot tebi paše. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Diesel ja. M6 CD175 Revo top AT (machine grey). Jutri grem ponjo.
Sem spremljal in gledal stanje cca 6 mesecov in se mi je zdel dober deal. Znana zgodovina, polna oprema. Če ga ne bi vzel vem, da bi mi bilo žal

Glede motorja bomo pa malo bolj pazljivi.

Za vikend pa še svojo trojko pritisnem na avto.net. Par dni nazaj lepo posesam in umijem avto, pridem danes ven. ogromen ptičji drek. Grrr
Welcome, še ena machine gray
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

To bo še pestro. Pe ne v tej temi na formu, ampak po celem svetu. Žal je tako,da imajo sedaj idealno priliko za še dodatno zastrahovanje, ter seveda omejevanje svobode ljudi, v prid seveda dobičku s tega naslova. Tako pač je. 

Jaz vem, da se ne bom. Naj se zadeva skritalizira. Ponekod menda starejši ljudje že umirajo po cepivu..no shit. Ampak seveda, spet ne moreš proti vetru 'scat', in je to nedokazljivo..Tako pravijo.

Še vedno mislim, da lahko največ naredi vsak zase. Te fame v stilu , ja s tem boš obvaroval drugega, vemo na kakšnih zelnikiv je zraslo.  Ne rečem, da to ne deluje, je pato seveda lažje, kot folk prepričat, da bi recimo boljš skrbeli za svoje zdravje. Če jaz zase vem, da sem zdrav, da recimo kolikor se da skrbim za svoj imunski sistem ipd...potem me ni strah virusa. Strah nasploh zelo negativno vpliva na vse. Skratka prihaja še X-sevov in z njimi bodo umrli ljudje, tako pač je in je bilo.

Mislim, da bo z leti s temle sranjem podobno kot z gripo, cepivo bo in cepljenje bo prostovoljno, virus bo pa krožil med nami. Čeprav, kot kaže trenutno, so to zgolj mokre sanje, ker kot sem že omenil je sedaj idealna prilika za marsikaj. Če ne boš to, potem pa ne boš moral to in to...

Ah ja, bomo videli kaj bo prineslo leto 21 😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.