Precej jih ima na koncu tablice črko, ne pa številko.
Kaj pa, če bi šli po barvi: beli v ponedeljek, rumeni v torek, rdeči v sredo, ... ... ... Na ta način bi prišparali še več, pa prekrškarje bi prej odkrili...
Prvak SDSJanez Janšaje vladoRoberta Goloba, zlasti pa ministraMatjaža Hana, odločno opozoril, naj ne daje lažnih predvolilnih obljub, da bo tudi po volitvah veljala podražitev “le” za 11 oziroma 12 centov. Napovedal je, da se bo gorivo podražilo za 20 centov, danes pa smo priča podražitvi za 17 centov.
Von der Leyen je rekla in zdaj se bodo takoj pomirili in odprli ožino.
Mislim, pa kaj se gre babnica smešit? Ona je na svetovnem političnem prizorišču kot ko vidiš majhnega otroka, ki komaj zna hodit, pa "tekmuje" s svojim očetom, kdo hitreje teče, pa mu oče pusti veselje in caplja za njim. Dokler ga je volja, potem pa malega zgrabi in odnese, kamor hoče...
Nisem še preveril, ali je verodostojno ali je kak "deep-fake", ampak zadeva zna biti zanimiva. Nekaj točk mi je precej blizu: boj proti LGTB in woke norostim, boj proti ilegalnim migracijam, boj proti korupciji, boj za znižanje davkov (višji davki = več korupcije), ...
Jaz se z Orbanom v celoti strinjam samo glede migrantske politike. Kar se tega tiče, samo kapo dol in globok priklon. Tako se te reči rešuje in bi se morali ostali učiti od njega.
In mi je čisto vseeno, če me zdaj spet ožigosate za Janševega vernika...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ko najstnik pomaga mamici pospravit špežo...
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani