A ni tvoj prijatelj Alex rekel, da je ta tema neumna? Pa se nekdo je napisal, da zakaj sploh je taka tema na mazda forumu…?
Izgleda se nekateri prav veselo trudite, da bi ta forum cisto “zjebali”… Najdite si peskovnik za taksna podjebavanja in provokacije drugje …
Ali bo treba res tako, kot na drugih forumih, uvesti strozje moderiranje… in taksne osebke banat? Ali si res to zelite? Jaz ne… najdite si potem nekoga drugega za “jebat v glavo”…
Ok👍Sem te razumel kaj hočeš povedat. Ni problema ne bom se več hecal na tak način,da bo mir v hiši.👍 Če sem slučajno koga užalil ni bilo namerno ampak v hecu.....👍
to si sam ti reku .... use kar je treba je samo umret, use ostalo je opcija in odločitev ....mene pa silu nebo noben v nekaj kar jaz osebno nočem .... pa pika amen
Sem malo prletel stanje za tale kovid tukaj in ugotovil,da je stanje kot je bilo.....
S tem,da je stanje vse slabše in nekateri imajo glave v pesku in ne vidijo kam gre svet,mi bi pa bili še kar na balkanu in ti nam tudi pomagajo z glasbinimi vložki pri protestih.....
Kak procent predstavjajo ti v Ljubljani? 🤔 (3000:2000000)Pa še pol teh ne ve zakaj so tam in še za otroki se skrivajo,sramota.......
Bdw; hvala za prvi prst dol,ampak čez pol leta boste imeli kovid rezultate na dlani,saj že veste kakšni bodo....😲
Hja, sej UDBA tud ni prihajala k 99,99% folka pa je danes sinonim za represivni nadzor nad državljani. Najbolj ste mi smešni tisti, ki se še vedno zgražate nad takimi prijemi v prejšnjem sistemu a istočasno enake vrste prijemov zdaj pa veselo zagovarjate. Res ne štekam?
Potem se pa smejimo skupaj in bo dosti bolše, slaba volja ti nič ne pomaga..... 😉
Naslednje leto ne bo več kovida in tudi te vlade ne, tako da se pripravi za sodelovanje v novi vladi, ki bo dosti boljša kot praviš..... 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tečejo kot že dolgo ne... ☕😲
Povezava za deljenje
Deli na druge strani