Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 2 urama je robertk6 napisal:

@Binisi popolnoma isti hinavec kot @Alexsem nekaj časa imel še neko upanje da si boljši pa vidim da si isti g.....

Kar se pa tiče 💉pa bom vse odmerke z veseljem prepustil tebi , mogoče ti pa le kateri tisto možgansko celico prebudi

Ne vidim nobenega problema če tako misliš a ti povem,da se precej motiš in mi je žal,da je tako.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 11 minutami je Jest napisal:

A ni tvoj prijatelj Alex rekel, da je ta tema neumna? Pa se nekdo je napisal, da zakaj sploh je taka tema na mazda forumu…? 

Izgleda se nekateri prav veselo trudite, da bi ta forum cisto “zjebali”… Najdite si peskovnik za taksna podjebavanja in provokacije drugje …

Ali bo treba res tako, kot na drugih forumih, uvesti strozje moderiranje… in taksne osebke banat? Ali si res to zelite? Jaz ne… najdite si potem nekoga drugega za “jebat v glavo”…

Ok👍Sem te razumel kaj hočeš povedat. Ni problema ne bom se več hecal na tak način,da bo mir v hiši.👍 Če sem slučajno koga užalil ni bilo namerno ampak v hecu.....👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 4 minutami je canyon napisal:

to si sam ti reku .... use kar je treba je samo umret, use ostalo je opcija in odločitev ....mene pa silu nebo noben v nekaj kar jaz osebno nočem .... pa pika amen

Prav imaš,odločitev je samo tvoja👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Sem malo prletel stanje za tale kovid tukaj in ugotovil,da je stanje kot je bilo.....:nevem:

S tem,da je stanje vse slabše in nekateri imajo glave v pesku in ne vidijo kam gre svet,mi bi pa bili še kar na balkanu in ti nam tudi pomagajo z glasbinimi vložki pri protestih.....:wacko:

Kak procent predstavjajo ti v Ljubljani? 🤔 (3000:2000000)Pa še pol teh ne ve zakaj so tam in še za otroki se skrivajo,sramota.......

Bdw; hvala za prvi prst dol,ampak čez pol leta boste imeli kovid rezultate na dlani,saj že veste kakšni bodo....😲

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 15 urami je canyon napisal:

ko grejo cene pogonskih goriv u luft

Nekaj podobnega je danes v Lj.na protestih, NIČ JIM NE PAŠE......😆😂🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Prva"močvirska"..... 😀

Potem pa gasa domov, ker bo kot kaže spet kako s... je po Ljubljani.... 🥴

IMG_20211013_094632.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 16 minutami je robertk6 napisal:

@Binizakaj žal ni tako pri nas ??? A si želiš tega ??? Verjemi ko pride do tega tudi cepljeni ne boste dobro skozi prišli, če si računal na to.

Ma ne,hecam se. Ja vidiš smejkote....👍

Kaj takega pri nas sigurno ne bo.....👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 38 minutami je Boss napisal:

Hja, sej UDBA tud ni prihajala k 99,99% folka pa je danes sinonim za represivni nadzor nad državljani. Najbolj ste mi smešni tisti, ki se še vedno zgražate nad takimi prijemi v prejšnjem sistemu a istočasno enake vrste prijemov zdaj pa veselo zagovarjate. Res ne štekam? :nevem:

Potem se pa smejimo skupaj in bo dosti bolše, slaba volja ti nič ne pomaga..... 😉

Naslednje leto ne bo več kovida in tudi te vlade ne, tako da se pripravi za sodelovanje v novi vladi, ki bo dosti boljša kot praviš..... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.