Diskutiramo o eni faking zarnici v letu 2014, kjer ze desetletje avtom zmiga triljon opozoril pri pregoreni zarnici(can bus). Tak sistem na semaforju bi moral sproziti utripajoco rumeno luc v splosno opozorilo vsem.
Mogoce bi resilo zivljenje, mogoce ne otrok je le otrok, ampak s tem bi tudi voznik bil pazljiv.....
Torej koliko je res zivljenje vredno? Ene zarnice, sistema, sekunde?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pa kdo je to rekel - sem samo postavil vpra?anje zakaj ne gremo ?e je drugod tako super? A se tud to ne smem ve? vpra?at ne da bi mi nekdo nekaj podtaknil - iste metode manipulacije uporablja? kot politika, ki jo sovra?i?.
In to primerjaj z rastjo gdpja iz leta v leto. Kdor zna zna
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
sortiraj si po net v $, kjer je prera?un narejen za vse valute in vezan tudi na letnico ko je podatke na voljo tako, da se najbolje vidi razmerje.
recimo na kaj sem ciljal:
Slovenija - 1310$ neto povpre?na pla?a
Estonija - 979$
?e?ka - 963$
Polska - 896$
Slova?ka - 891$
Litva - 699$
Latvija - 681$
Mad?arska - 650$
Kar se pa ti?e obdav?itve je ?e samo v tako opevani Nem?iji vi?ja kot pri nas, pa recimo Danska, Pa recimo ?vedska (celo najvi?ja procentualna obdav?itev), ki jo vedno dajem za primerjavo kot visoko socialno urejena dr?ava, pa Belgija ipd. Je pa res, da marsikje je ni?je samo tukaj je vedno en hakeljc, kadar se gleda samo obdav?itev pla?, ki ne pove dejanskega dav?nega bremena na posameznika ali podjetje. Nekje so bolj obdav?ene pla?e drugod,manjko davkov dobijo iz drugih naslovov in na koncu je ve? ali manj podobno vsepovsod.
razen madzarske, ki je se nizje tu ne velja nic....v Litvi in latviji je minimalna placa krepko nad jurja.
14, moped pa ima 37700...ketno se priporo?a tam 25-30
Priden!
Jaz sem pa v?eraj ob 18ih videl na avtocesti Ljubljana-Dom?ale en par na motorju, italijanske tablice. No pa da se pohvalim, v?eraj sem ?el tudi sam en kraj?i krog. Ker se je ravno za?ela zima.
V?eraj?njo Strom Hrvatska mini trip...jaz pa brez gum...
Evo re?ili navoj na osi in ga tudi na novo urezal na matici na stru?nici in specialnim orodjem, ker to je seveda ozki navoj 18x1,5mm in ne standardni iz merkurja
37.700km, res priden letos, tako da dobi nove gume, ketno in komplet ?i??enje/mazanje vijakov, osi, le?ajev....
?el menjat ketno na motorju in ugotovil, da so ob menjavi gum matico osi direkt s pi?tolo nabil gor in seveda zjebal navoj . Ker je tako te?ko najprej z roko matico ujet na navoj...bravo ?pan
Zdaj invalid stoji brez zadnje gume zunaj in re?ujem navoj osi..............upam ?e vedno na ponovitev novoletne fure
Pa si preprican, da je Si.mobil krivec? Da nisi klical koga ki je na Mobitelu... Ker ta ima danes precej problemov... Menda pol Slovenije ne dela ... >> http://z24.si/JKWt4z
men simobil cel dan lepo dela
Prav tako avtocesta nima levega in desnega pasu.....kvecejmu voznega in prehitevalnega.
Ok ja je bila sama kriva, ampak reci pisi policiji je ocitno cilj zgolj zakljuciti zadevo 123 na licu mesta.
Ce, seveda ce, bi pravilno peljal po voznem pasu, bi se lahko se tej kuri izognil, saj jo je ocitno zadel zadnji hip - pise z levim delom na levem pasu.....
kako lepo delo so imele, ?e hudega jim ni bilo. Sej zato sem hotu slike, za povezat kako ?ico pa ja ni problem. Lepo da si re?il, in da si spet na vro?em
Zica je zica, se klesce za utp imam, ampak diagnoza je bolj problematicna ce ne ves postopkov. Sem ppstopal po soli managementa - problem solving po sistemu ne kaj je ampak kaj NI, in ugotovil da ni z zunanjo enoto nic narobe, tako da je ostala samo komandna plosca in ko odklopis signalni kabel je napaka ostala in nobena nova pojavila
Je pa malo cudno da se cel sistem sesuje kljub temu, da je delujoc hardwarsko.....ocitno ne more kontrolirati odtaljevanja/pregrevanja in vklopi zascito.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa pizda Schumi no!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani