Ne verjamem. Enostavno ne verjamem. Kolikor sem jaz sre?al in videl motoriste, so se najbolj zgledni vozili samo 20 km ?ez omejitev. ?e tisti, ki imajo gor modro tablico z belo ?rko L se niso vozili po omejitvi. In marsikateri dvokolesnik z rumeno tablico se skozi naselje vozi ve? kot 50... Vsaj tu po So?ki dolini (ki jo doma?ini kli?emo So?ka fronta, ker bije? bitko tako z motoristi kot kolesarji in nikoli ne ve?, kako, da te je vse zgre?ilo in si pri?el cel in v enem kosu domov... In se obrne? proti Sveti Gori in se zahvali? ?e za en dan. Res iskreno zahvali?...). Tako da jaz ?e nisem sre?al motorista, ki ne bi omejitve prekora?il za vsaj 20 km/h...
Kolikor opa?am po teh na?ih krajih, to ni razmi?ljanje ampak dejstvo. In sploh ni treba provocirati. ?e pa se dobita dva motorista in da eden brez namena provociranja ho?e prehiteti drugega, se pa takoj za?ne tekma. Prvi se ne pusti prehiteti, drugi pa na vso silo mimo. In ?e so gor slu?ajno Italijanske registrske tablice, je od Kobarida do Tolmina 10 minut tekme... No, na?i niso izjeme... Niti ?enske.
Vabljen na test Slivka. Ve? ni samo omejitev in pametna glava, je tudi hladen asfalt, 3je le?e?i policaji, vrtec in presene?enje v obliki pomankanja asfalta na delih ceste - no je pa v tej 'vasi' Verje - Zg. Pirni?e - Sp. Pirni?e - Vikr?e ene 2km omejitev 40. Ampak ker je to edina alternativna pot sedaj ob zaprtju mostu pod motelom Medno vsi zadnje minute lovijo tu.....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Enako jaz vsak dan, 50 ?ez vas, na tablici avto, dej gas sej ma? motor...
Da o kolesarjih v LJ ne govorim, jaz grem mimo kolone, pa ska?em enega po enega - ampak spo?tujem semaforje, ne vozim po zebri da ujamem semafor, spo?tujem pe?ce in se ustavim pred prehodom....itd
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zvok, hitrost downsizeana, obvezno varcevanje goriva....izgled obupen. In ocitno bomo gledali simultanke Williamsa in Mercedesa....100%, kot sem rekel ze po prvem testu. Potem pa RB in mclaren
Prvak je pa lahko samo tisti, ki ne bo crkaval.
Kje si motogp
Kamerca je zapustila prtlja?nik mazde 5 2.0 v medvodah in v mazdi 6 2.2 segreti z webastom krenila pot v ?en?ur. V ?en?urju ?aka na prevzem z mx5, sedaj ker je le ta prehlajena ne vem kaj to pomeni na ?asu. Ko bo zapustila ?en?ur mogo?e pride direktno do uporabnika s ?rno mazdo 2.0 LPG....
Mislim, pa da je bolj verjetno da se bo dostavila na lokacijo mazda?ke bolni?nice v Medvodah.
Od tam prosim koordinirajte nadljne dostave, prevzeme. Trackinga ni
Moj kolega je z namenom pomo?i dr?avi bil pripravljen pla?ati zelo zelo drago licenco sistemu, ki je v svetovni veljavi po svetu, in sicer gre za sistem blagovne menjave podjetij, dru?b itd, ki stimulira rast gospodarstva.
Princip je blagovna menjava po principu imamo to, potrebujem to - menja?, sprazni? skladi??e, dobi? kar potrebuje?, brez denarnih tokov!
Ko je lastnik licence sli?al to pro?njo, ki ni bila uperjena v dobi?ek, je v Sloveniji kot v prvi dr?avi stopil v partnerstvo z njim brez nakupa licence!
Ugotovitev je..obrabljeni sede?i ventilov, mo?no pa da so tud sami ventili. Ko se motor segreje, se sede?i mal raz?irijo in je trenutno ok, s?asoma gre pa vedno bolj na slab?e. Kompresija je sicer vredu, med 10 in 12 barov, vseen pa ni idealnega v?iga na dveh cilindrih ko je mrzu, kej ve? bo pa povedala doktorjeva operacija.
Servisno za plin mam v celoti ?templano in redno po navodilih zrihtano, vseen pa tud ?e so ob vgradji 'zatrjeval', da dodatno mazanje ni potrebno, se bojim, da si znajo kaj zmi?ljevat
OK, jutri te pokli?em, nekaj bova probala s pomo?jo znanca, zgubiti nima? kaj, bom arbiter ko Kahl za Krim nad Ljubljano
Obadva imata prav... poslovalnice so bile odprte ?e v ?asu, ko ni bilo e-banke in drugih la?jih poti zdaj pa dejansko so ratale nerentabilne in kjer jih je preve? bodo sigurno zaprli oziroma zdru?ili ve? manj?ih v eno ve?jo.
To so v preteklosti ?e po?eli vendar v manj?em obsegu zdaj je pa prvi? kar 22 poslovalnic na tapeti... Ratuje pa problem, ker marsikje bo to zelo prizadelo lokalno prebivalstvo in recimo v Metliki so ?e popizdili zaradi tega.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani