Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

haha.. pa ne mi re?t, da je bla napa?na dostava... :D

Bingo, pride kmet prestavit....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vstanem, grem peljat psa in............wtf??? Sem se kaj zameril Slivki? Jaz mam toplotno ?rpalko!!!

Objavljena slika

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

500km :pepsi: ?e tak vreme pliz

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Bojda so te dni na tiho potrdili zni#anje osnove za penzijo in sicer iz 78% na 58%. 20 % znizanje pa nikjer nic po medijih? Kdo zmore to narediti v taki tisini?

Carji so, mediji pa totalni hlapci. Ce je to seveda res....

Ti povem iz prve roke da je osnova 57% ?e od 1.1.2013 po novem zakonu. Kje si ti imel 78%? Po titu... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zmaj kdor hoce prebirat te depresivne novice in sirjenje depresije naj gre na 24 kur, tega ne rabmo se tle.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

2 pogreba ta teden :( , zenina stara mama ni vzdrzala, ampak po tem kar so ji nasli sedaj v bolnici mogoce se najbolje, da je mirno zaspala.

Fak ampak kolega sportnik, zdrav ko riba, brez kakih stresov odpovedalo srce pri 43....oce treh. Katastrofa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Da dodam zadnjemu postu, sedaj vem zakaj liter domacega olivnega olja ( pa ne gre samo za ta produkt) stane 4x vec kot v stacuni. O okusu ne bi ker sele sedaj vem kaj je res dobro olje

Res zanimiv vikend, cela familija je 2 dni nabirala olive, jih cistila in pripravljala za stisk, in to samo z ene nase vrtne, res da velike.

Zelo utrujeni smo dan zakljucili v oljarni, kjer delajo te dni noc in dan, kljub temu nas je barba Miro odpeljal na poucen krog kako oliva preko stiskalnice pride na kruh :bravo:

Da se nismo prevec zmatrali smo cez dan plavali in spekli cevape, morje je se super.

post-2637-1382891502_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mariborska realnost v nedeljo zjutraj.

Ostanki vandalizma otrok brezposelnega ni?jega srednjega razreda in ?tirino?nih ljubljen?kov predstavnikov dobro situiranega vi?jega srednjega razreda:

Objavljena slika

Objavljena slika

To mesto je GOTOFo!

Sam kako pa ves da so to bli res 'taki' :huh:

Loh je potepuski pes in pjan kdorkoli :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zgleda da sem dost neumen :)

40kg nesem sosedu stisnt za domac olje :punk:

post-2637-1382786694_thumb.jpg

post-2637-1382786758_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zgleda da sem dost neumen :)

40kg nesem sosedu stisnt za domac olje :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ok ka hudica je spet blo, resilci, kible, gasilci vsi prot Kranju

EDIT: cesta medvode - kranj zaprta..... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Majstri tole ni ve? sme?n, pes mi je z ovratnico ZJEBAL UNIKATNO PO?TRIHANO FELTNO !

Zdej je pa konc zajebancije edn bo pla?al in to ne bom js.

Daj vpra?aj katero ovratnico ima, zgleda kar kvalitetna da nabavim :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se strinjam, poba je le poba. Na?a dvomese?nica se zna tud za dva ?ihta skupaj na dan dreti. ?enske so o?itno ?e od rojstva ?ist preve? ?ustvene.

dokler je en, ko sta 2......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No ?e se ?e ravno gre o tak?nih in druga?nih investicijah..ravnokar zvedu, da marca ?torklja prinese mazda?a in ne mazda?ice :punk:

(pa ne da bi imel kaj proti puncam, sin je le sin :D )

?estitke, saj ve? ni va?no samo da je zdrav sin!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Letos imam remont, ne na avtu ampak na sebi.....odla?anje pri zobu ?e 14 dni na 3/4 urejeno (sm mislu da bom umrl pri zobarju, ko vidi? da 2 inekciji ne primeta potem ve? da MNOGO SI JAK) hehe, ?ez 14dni pa ?e operacija o?i, da bom spet imel oko sokolovo :jupiii: ....sem dojel da v?asih je treba tud kej vase vlo?it ne sam v avto :hohoho:

kam gre? spregledat?

Pa v babe je treba tud vlagat, ?e druzga ne vsaj dnar. :D

v babe se vlaga samo v teko?i valuti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

projekt mazda6 webasto upgrade
Napisano

Torej - ali koga ?e tole zanima v kratkem bomo spet delali, imam cene nadgradenj.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V glavnem JEB** mater vsem lastnikom cuckov ki prosto ?etkajo okrog bajte in po cesti.

Sem nabasal nem?kega ov?arja(mi je prilaufal direkt v sprednja leva vrata), pol ga je pa zmetalo da muni blon? jasn,men pa tud ne in sam sebi ne morem verejet da sem peljal cca 30 pod omejitvijo, in sem spet mel sranje. Po?lo je pa tolk da sta lastnici obe prilaufali iz bajte,kot da je vojna. Ko sem stopil iz avta sem pri?akoval da vsaj pol planke manjka, ampak o?itno imam tank, je samo ?pura od ovratnice, ?ez leva sprednja in zadnja vrata, pa z gume mi je spucal blato.

Od danes ne jebem ?ive sile skoz dila u 3pm, pa ds se em hitrej?i od sranj, oziroma se dogajajo za mano.

bogi Rex....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

kaj to pomeni??

http://www.enaa.com/oddelki/mojDom/izd_195...matrix_mps_1400

Kupljen zgolj zaradi globine ker smo zaj.... sirino vrat :)

Ampak 5 let pere vsak dan brez calgona, bil je 190? , lahko mirno recem da je dal vse od sebe, ne splaca se ga pa rihtat ker ga na GA vzamejo za 100? v ceno novega :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Aha.

Ja, tisti kraji so res lepi. ?e posebej, ?e trofi? lepo vreme. Razen, ?e si voznik. Vsaj moje izku?nje z vo?njo po Rimu so... Dva pasova v eno smer, na njih smo stali trije v?tric, pa ?e s skuterji so se ?okali vmes. Semafor je samo zato, da dela gu?vo, ker bi se sicer lahko vozili tudi po plo?niku, na barvo na semaforju pa itak nih?e ne gleda... Imajo pa zanimivo logiko: promet je gibanje - torej ?im prej zgani od tam, kjer si, da se tisti za tabo premakne tja, kjer si bil ti... In se vsi gibljejo in zadeva res funkcionira. Po Rimu vozi? hitreje kot npr. po Celov?ki v Ljubljani...

Ocitno se nisi bil v Napoliju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kot ka?e se poslavlja moj MPS 1.4 <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ali alternativa, tudi ?e slu?ajno ni bil veliki servis da? 500? ?e poleg pri Pelkotu

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7628661&show=1

oz. redno servisiran pri poobla??enem, ?e je to res se da preveriti + 500? za veliki servis

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7760317&show=1

in kar je dobro je da je iz 05 - primorke so manj izpostavljene soli na cesti (?e nisi iz Lokovca)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pirueta na avtocesti, mazde ni ve?. :( Glih sem ?tudiral kam jo na servis pelat, ker je blo treba auspuh in man?eto zamenjat, pa nove gume. In sem ?e zraven ?tudiral, ?e se mi sploh spla?a ali bi kar menjal.

-_-:(:(:(:(

?e kdo ve za koga, ki bi kako razbito Xedos9 mel za dele, naj mi javi, druga?e jo bom dal ?ez kak dan ali dva v uni?enje. Bom ve? v mali oglasi napisal.

Aja pa ?e kdo ve za kako fajni Mazdo, ki se prodaja. Preferiram kako 6-ko. Gledam za cene okoli 10.000, jurja gor ali dol.

:wacko: R.I.P.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Najbolj bedna dirka ever....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.