- "Zjutraj vstanem, obrišem pizdo in si umijem zobe. Grem v šolo, se vrnem domov, obrišem pizdo, pojem, napišem domačo nalogo in obrišem pizdo. Potem se malo igram, gledam TV, povečerjam, obrišem pizdo in grem spat. Naslednje jutro pa spet vse od začetka."
Učiteljica je zgrožena in pokliče mamo na pogovor.
Mama pove:
- "Tilka je vse prav napisala. Potem, ko se je mož včlanil v stranko PS, nam stalno na garažna vrata pišejo PIZDA..."
Trije dečki se pogovarjajo, čigav oče je najhitrejši.
Prvi: "Moj ata je najhitrejši: je strojevodja na Inter City Slovenija."
Drugi: "Moj ata je hitrejši: je pilot na Airbusu A380!"
Tretji: "Moj ata je še hitrejši: V službi na ministrstvu dela do štirih, pa je že ob dveh doma..."
- "No, Jože, si se že poročil z Barbaro?"
- "Ne, ne bom se poročil z njo!"
- "Zakaj pa ne? Saj si jo že predstavil svojemu bogatemu stricu!"
- "Saj ravno zato! Zdaj je Barbara moja teta..."
Janez ima občutek, da je premalo izobražen, zato se vpiše na pravno fakulteto.
Prej ali slej pride na vrsto izpit, in sicer ustni.
Janez sedi v kabinetu, profesor si ga ostro ogleduje, potem pa zastavi vprašanje:
- "Ali ima mož pravico odpreti pismo, ki je naslovljeno na ženino ime?"
- "Pravico ima, poguma pa ne..."
- "Doktor, zakaj ste pa danes tako žalosten?" vpraša sestra.
- "Ah, Sonja, umrl je gospod Koren, ki sem ga zdravil."
- "Ne jemljite si tega tako k srcu. Morda bi umrl tudi brez vašega zdravljenja..."
Zato pa jaz vztrajam (in če je treba, doplačam), da gre paket po navadni pošti. Ker pride hitreje, kot če gre po hitri pošti tipa DHL, GLS, DPD, ..., ..., ...,
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tilka piše prosti spis o tem, kaj dela čez dan:
- "Zjutraj vstanem, obrišem pizdo in si umijem zobe. Grem v šolo, se vrnem domov, obrišem pizdo, pojem, napišem domačo nalogo in obrišem pizdo. Potem se malo igram, gledam TV, povečerjam, obrišem pizdo in grem spat. Naslednje jutro pa spet vse od začetka."
Učiteljica je zgrožena in pokliče mamo na pogovor.
Mama pove:
- "Tilka je vse prav napisala. Potem, ko se je mož včlanil v stranko PS, nam stalno na garažna vrata pišejo PIZDA..."
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani