Jaz ne bi odpisal ?e prav nobenega kluba, doma? teren in z njimi sodniki lahko vse obrnejo nazaj, 4je goli niso tak bav bav, velik bav bav pa bo vsak gol v gosteh sedaj.
Sodniki so pa od osmine finala kar mal bruka res....igra je postala prehitra za ?love?ko oko. ?e posebej v ?etrtfinalu kaj so delal. Tukaj pa 2 roki Barce v kazenskem, 2 neregularna gola Bayerna - na primer v?eraj smo za bodi?ek videli penal, dan poprej pa noben ni? piskal pa so dal gol. Ofsajdi iz avijona....
Ne glede na navija?tvo te mine gledat tak ?port....upam samo da se bo po koncu polfinala govorilo o igri in ne sodnikih.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Njegova dejanja so vedno v ?kodo drugemu. Kot dokazno gradivo najprej njegove izjave:
Njegove gro?nje so se tudi tokrat uresni?ile:
.
Zato vsakega, ki pride s koristno informacijo, nagradimo s .
Kdor ga pripelje - ?ivega ali mrtvega - dobi ?e toliko ve?jo nagrado.
Vsak se ga loti na lastno odgovornost. Pazite se ga in mu ne odpirajte, ?e potrka pri vas doma, ker je zelo nevaren! Priporo?amo, da se ga lotite v ve?jih skupinah.
Pomilostimo ga samo v primeru, da takoj odpokli?e ves sneg in se javno odpove ?arovni?tvu. Druga?e ga ?aka grmada, ki je ?e pripravljena - jo bomo takrat odkidali...
Kok da?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
To sem omenil zato, ker je najve? ljudi imelo ravno s tem te?ave in jim nove blji?nice niti malo niso bile po godu. Bolj je zanimivo ravno to, da je z vrnitvijo tega gumba MS posredno priznal do so ga usrali "full time".
Se bo pa dalo tudi v 8.1 nastavit tako da pade? direktno na desktop brez raznoraznih Metroseksualnih ipd pogruntav??in, ki so zanimive le ozkemu krogu uporabnikov.
za mi?ko je metro style res big fail
Aja nisem glih dojel, da je govora o osmici... glede na to, da je ?isti prodajni dizaster je, mislim, da ?e za letos napovedana 8.1, ki naj bi popravljala glavne te?ave vklju?no z manjkajo?im start gumbom.
start button ni problem, zamenja? in ima? Win 7 look
Jures, dvomim, da so to krivi winsi. Navadno je kak?en HW problem, da se ti to dogaja ali pa tudi kak?en SW. Mal poglej kaj je skupnega vsem trem ma?inam.
Jaz imam name??eno sedmico na petih ma?inah, na dveh pa ?e XP-je in vse deluje tako kot mora. :ne vem:
Edini problem, ki sem ga imel s sesuvanjem je bilo, ko je odletel RAM.
Sedmica je delela brez slehernega problema, in bo delala sedaj tudi naprej, 8ca je bila problem....PCji imajo pa skupnega samo mre?o, ni? drugega - ne HW ne SWa
Your PC ran into a problem and needs to be restarted....
To je vse kar pi?e na vseh, pa nisem vse iz iste kopije in?taliral, pol je enkrat bil ?rn ekran, pol je stalno zmrzoval...pa gre za pol leta starega Acer Aone in 2 leti AMD PC, vsi imajo 32/64 bit driverje na sajtih....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz ne bi odpisal ?e prav nobenega kluba, doma? teren in z njimi sodniki lahko vse obrnejo nazaj, 4je goli niso tak bav bav, velik bav bav pa bo vsak gol v gosteh sedaj.
Sodniki so pa od osmine finala kar mal bruka res....igra je postala prehitra za ?love?ko oko. ?e posebej v ?etrtfinalu kaj so delal. Tukaj pa 2 roki Barce v kazenskem, 2 neregularna gola Bayerna - na primer v?eraj smo za bodi?ek videli penal, dan poprej pa noben ni? piskal pa so dal gol. Ofsajdi iz avijona....
Ne glede na navija?tvo te mine gledat tak ?port....upam samo da se bo po koncu polfinala govorilo o igri in ne sodnikih.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani