Eno rundo sem ?e skidal... mede ga pa spet kot pri norcih. 25 marca, mraz, sneg, zameti, burja brije... mediji, zdele pokli?te Lu?ko Kajfe? Bogataj, da bo razlagala o globalnem segrevanju, ?e mate muda... sej verjetno ne bi niti pri?la, ker doma lopato brusi ali pa nekje v afriki ?rn?kom zgodice o globalnem segrevanju prodaja.
Najbjsa je una na startu, mislim da so vsi na gumah za rahel dez, lahko pa da je kdo tvrgal, na ekranu pa velik napis vseh dirkacev in pri vseh zelen znak.
Totalno je nesposoben 7 krogov je GRO napadal PER po njegovo pa je slo za KImija, pol je prvil da je oba dirkaca mclarna tezko spoznat ker imata oba rumene celade (mercedes)...
Tezko je gledat formulo z njim. Da o team radiju ne zgubljamo beaed
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
@klob?i?: itak da je reg. celo leto, samo pri meni je leto 1.3. naokoli, pa je treba podalj?ati... upam da bo naslednji motor imel bolj "?LOVE?KKI" datum, me je po zadnjih zametih ?e skrbelo, da bom rabil prikolico ali kombi...
reg 24.1 beat this, ampak sem ga 3.1 po magistrali vozil
Fantja kako ste ta vikend? Dobita mail
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ko pokazes posnetek policaju bo napisal zapisnik tako kot se je dejansko zgodilo. Zapisnik pa JE pravna podlaga. Brez kamere pa lahko vsaka stran trdi svoje in rezultat bo da bondeljena krivda, kar pomeni vsak svoje placa.
Piiiizda, pa sem dobil k.....e atibiotike k sem Sinusitis fasal. Boli ko pes. Najhuj?i glavobol v ?ivljenju! Pa jih nisem jemal od otro?tva. A jebat ga. Teden dni sem trpel pa doma?o lekarno prakticiral ampak se ni dalo tega sranja odpraviti!
Amoksiklav NI pomagal
Sumamed NI pomagal
Sele po 9h mesecih so mi v rovinju dali neke neznane Pliva tablete...gnoj in kri iz nosu vlila takoj....
?ist tolk za info, Bill Clinton je ob koncu drugega mandata v beli hi?i do zadnje minute podpisoval in nastavljal na razli?ne polo?aje razne ljudi (demokrate), kateri so mu pomagali skozi mandat.
Tako da tole napihovanje, da to dela pa le JJ, je spet ultra leva propaganda.
za Billa Clintona me boli lev jajc toliko kot za travo pod snegom sedajle
kako si lahko taksen da zena kida ti pa pridno spis. namest da bi vstal ze ob 5 in pokidal vse okol bajte. bi bila zihr bolj vesela, tko pa je zdej slabe volje in preklinjala je navsezgodi.
Kukr jo navadi?
Jures, raj? ji prisko?i mal na pomo?, da se ti ne prelomi na pol, ker je kot ka?e ko??ena ko sto mater. Treba mal merkat nanjo.
Jaz pa dans spet taglavn na parkingu v LJ - edini z lopato, pomagal tetam ?e navsezgodi.
Prelavfa 5km na dan, in to je dodatna telovadba za roke
To pa ni prav ima? vse igra?ke doma njej pa ne privo??i?, bi malo ti??ala in mora na roke metat, ti pa invalid lepo noter na toplem in ki pravi? tam ?e malo potegni.
Topla gara?a = lopata, mrzel nadstre?ek = webasto
Hja Jures je dec in ne copata.... ?ena mu kuha, kida, pospravlja, pere, lika... oh ja.... smrk, jaz sem pa mojo razvadu zdej moram pa vse sam.
To je to, popoln paket......saj res pijano nevesto mi ni za roj dan nardila....hvala za opomin.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani