V neki temi se je nekaj usajalo čez vinjetni sistem in vse druge stroške, ki jih vsi mogoče ne razumemo ravno najboljše. Ampak, dragi moji, to ni nič v primerjavi s tem:
Ni mi jasno, kaj toliko košta, res mi ni jasno...
V Mariboru sem plačal 25€...
it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
A je kdo dobil račun za januar? Izredno nizka cena me je vseeno kar presenetila. Kot sem pa omenil malo nazaj, je tole pričakovano, da ne bo ljudi infarkt, ko bo marca korekcija. Tole vse skupaj postaja ena farsa. Kako se boš šel posel, če ga imaš, ko ti pa premetavajo cene elektrike gor pa dol, kot se jim zljubi.
Po posegu vlade ali pač nekoga od tam, so ceno omrežnine bloka 1 izenačili s ceno omrežnine bloka 2. Tam se je naredila razlika. Pa za ta mesec bo isto.
it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Dobis recimo pri raznih Xiaomi "derivatih"... kot so Poco, Redmi,... in to celo tahitri polnilec s 67W ... Vsaj nazadnje, ko sem za mami nabavil Redmi Note 13 Pro 5G in se prej, ko sem nabavljal enega Poco X5 Pro 5G je bilo tako ... Res pa je, da pri "flagshipih", kot je Samsung, Apple,... ne dobih zrake polnilca... ampak samo kabel ...
Samo za informacijo, tudi OnePlus ni imel zraven polnilca... Je pa res, da je bil kupljen po prednaročilu pred uradno predstavitvijo in je zato za 50€ bila zraven njihova pametna ura...
Jaz sem do zdaj uporabljal Huawei telefone od P20 serije naprej. Verjetno bi še ostal pri njih, če se ne bi odločili čisto opustiti Android OS...
Zdaj sem vzel OnePlus 13 - za enkrat nimam pripomb, pozitivno me je presenetila baterija... Pri moji uporabi komot zdrži do 48 ur, polnjenje pa je z njihovim super polnilcem bliskovito Oglašujejo, da bi se naj od 0 do 100% napolnil v dobrih 30 minutah...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pojma nimam... Tako me je podučil foto majster...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani