Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

In kdo bo to porajtal, če si dobro naredil?

Pojma nimam... Tako me je podučil foto majster...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 13 urami je Mraušk Mčk napisal:

Fantje no. Kako vam ni jasno da je cena odvisna od tega koliko vas mora fotograf pofotošopirat, da ste sploh lahko za na kakšen dokument. :P

(Zmaj ima baje na osebni sliko traktorja.)

Za osebne dokumente slike ne sme fotošopirat... Za slikice, ki jih imaš pol za talat sodelavkam, tam pa ja :P

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
dne 22. 2. 2025 ob 16:08 je Janez007 napisal:

Daj mam pošlji sliko, pa ne Ljubelja. 😀

Sank?

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
dne 21. 2. 2025 ob 21:11 je Slivka napisal:

V neki temi se je nekaj usajalo čez vinjetni sistem in vse druge stroške, ki jih vsi mogoče ne razumemo ravno najboljše. Ampak, dragi moji, to ni nič v primerjavi s tem:

IMG_20250221_0001.jpg

Ni mi jasno, kaj toliko košta, res mi ni jasno...

V Mariboru sem plačal 25€...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Omrežnina 2024 po novem
Napisano
pred 2 urama je Agerg napisal:

A je kdo dobil račun za januar? Izredno nizka cena me je vseeno kar presenetila. Kot sem pa omenil malo nazaj, je tole pričakovano, da ne bo ljudi infarkt, ko bo marca korekcija. Tole vse skupaj postaja ena farsa. Kako se boš šel posel, če ga imaš, ko ti pa premetavajo cene elektrike gor pa dol, kot se jim zljubi.

Po posegu vlade ali pač nekoga od tam, so ceno omrežnine bloka 1 izenačili s ceno omrežnine bloka 2. Tam se je naredila razlika. Pa za ta mesec bo isto.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Serviserji za toplotne črpalke
Napisano
pred 7 urami je Brane napisal:

Pošlji komunalcem račun od servisa da se bodo navadli kako se odpira ventil,ker števce se menjava na 5 let

Sigurno je to bilo zgolj naključje, da je tole crknilo takoj po menjavi števca...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 26 minutami je Slivka napisal:

Dokaz, da kdor sreča "drugo stran lopate", gre počivat in se ne smeji več...

Samo v opozorilo...

Sicer meni to ne zgleda kot lopata, ampak razumem poanto 🤣

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 15 urami je jures napisal:

...

Nadgradnja pa ne bo v Mariboru na Izumu ker trafo stanica ne da vec kot 1MW...:). Lokacija novega je ze znana ampak se ne sme govoriti

...

Je pa blizu vode, ne? ;)

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 21 urami je Jest napisal:

Dobis recimo pri raznih Xiaomi "derivatih"... kot so Poco, Redmi,... in to celo tahitri polnilec s 67W ... Vsaj nazadnje, ko sem za mami nabavil Redmi Note 13 Pro 5G in se prej, ko sem nabavljal enega Poco X5 Pro 5G je bilo tako ... Res pa je, da pri "flagshipih", kot je Samsung, Apple,... ne dobih zrake polnilca... ampak samo kabel ... 

Samo za informacijo, tudi OnePlus ni imel zraven polnilca... Je pa res, da je bil kupljen po prednaročilu pred uradno predstavitvijo in je zato za 50€ bila zraven njihova pametna ura...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Jaz sem do zdaj uporabljal Huawei telefone od P20 serije naprej. Verjetno bi še ostal pri njih, če se ne bi odločili čisto opustiti Android OS...

Zdaj sem vzel OnePlus 13 - za enkrat nimam pripomb, pozitivno me je presenetila baterija... Pri moji uporabi komot zdrži do 48 ur, polnjenje pa je z njihovim super polnilcem bliskovito :) Oglašujejo, da bi se naj od 0 do 100% napolnil v dobrih 30 minutah...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 15 urami je Bini napisal:

In kje je to.... 🤔

Bi kaki kuhanček pasal... 🤗😉

Oplotnica, natančneje iz Markečice - cca. 3km zračne razdalje ;)

Kuhančka pa pri nas ne kuhamo... Imam pa kar nekaj žganja in hladnega piva na zalogi :P

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kuharija
Napisano
dne 21. 10. 2024 ob 10:21 je Bini napisal:

Priporočam CAMINO v Arji vasi, če se vozite kaj mimo.... 👌

Postrežba na nivoju in okusno... 🤗

IMG_20241020_121329.jpg

Vse drži, kar si napisal. Mene je edino zmotilo to, da je večina natakarjev tujcev, ki ne znajo niti besede slovensko (pa niso iz juga ;))

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 2 urama je g.Wankel napisal:

Če se prov spomnim, dajo sendvič pa sok 😀

Hja sok mogoče, sendvič bi pa moral plačat ;)

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano
pred 19 minutami je pob napisal:

Tako se mi zdi, da te angleže skos po malem naprej tiščijo...

Možno... Samo so včeraj vsaj spodobno dobro igrali.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 13 urami je sportman333 napisal:

Sam še prijateljico bi moral slikati pa bi bilo super :)

Verjetno je mislil Mazdo ali kaj podobnega 🙃

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Kar nekaj, odvisno od kilaže... 😉

Odvisno od katere kilaže? Čevapčičev 🤣

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 minutama je Janez007 napisal:

image.png

Hitro prodaj, preden pride na 6 mestno število ;)

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 16 urami je Mraušk Mčk napisal:

Zaradi tega bi pa tudi jaz podaljšal.:bravo:

Sploh, če večinoma častijo ostali 🙃

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Tega pa ne razumem lih tanartabl, kej lohko kdo prevede:

- "Ko pje vidiš kak pa s kom se ene fifike porašijo, te ti je kuj jasno kak ful sovražijo, če se morajo same prežiulat."

Bom poskusil prevest 😉:

"Ko vidiš s kom se ene punce dajo dol, ti je takoj jasno kako zelo sovražijo to, da se morajo same preživljati" 🤣

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 45 minutami je Scr3am napisal:

Glej ga zlomka. Zadnja generacija mazda 3 pa celjust steka. "Ko bi reko" 

IMG_20240110_104850.jpg

Ahh, kje pa... To je kriv voznik, ker nepravilno zavira ;)

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Učiteljica reče učencem, da naj povedo kakšno lepo besedo.

Pa reče Peter: "Miza"

Učiteljica: "Čudovito"

Reče Mojca: "Omara"

Učiteljica: "Čudovito"

Pa se oglasi Janezek: "Orgazem"

Učiteljica: "Janezek, to pa res ni lepa beseda"

Janezek pa: "Je pa čudovito"

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.