Družinski zdravniki v zdravstvenih domovih si zagotovo zaslužijo svojo plačo.
Po mojih osebnih izkušnjah si nekateri družinski zdravniki ne zaslužijo svoje plače. Nikakor.
Zaradi preprečevanja prebavnih motenj ne gledam predvolilnih soočanj na TV. Pa ni nič narobe z mojim TV, je skor čist nov Samsung.
Zadnjič ko sem preklapjlal med programi, sem za trenutek slučajno ujel ko so neki političari, nekatere sploh ne poznam, trdili, da je treba dohtarje več plačat. In to v en glas. Kera demagogija!
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Ja tako je to... tudi jaz poznam primer, enega dohtarskega para, ki vsako leto od kar mi spomin seže (vsaj 10 ali celo 15 let) sklizneta na trimesečni dopust in potujeta po svetu. Razlik manjkajočih dni dopusta naredita z viški ur, ki jih veselo štepata čez vikende po raznoraznih dežurstvih.
In potem si 3mesečni dopust plača iz denarja zasluženega v privat ordinacijah.
Da ne bom krivičen. Zagotovo obstajajo dohtarji, ki si zares zaslužijo svojo plačo. Obstajajo pa dohtarji ki si je zanesljivo nikakor ne. Ker sistem dopušča dvoživke, smo v riti.
Popravljeno od Mraušk Mčk
Težava ameriške vojske je, da jo sestavljajo kaznjenci. Služenje v ameriški vojski je alternativen način prestajanja kazni.
Mene je šokiralo, da je Clinton l.99 prišel k nam v Slovenijo v spremstvu kaznjencev (so povedali sami da so imeli težave z zakonom). Sicer so nosili uniforme ameriške vojske, delali na tehničnem suportu, skrbeli za zveze, za jamming in za ogrožanje civilnega zračnega prometa.
Ameriška vojska je amortizer ameriške totalno degenerirane družbe. Če bi ne bilo ameriške vojske, bi se amiji že zdavnaj poklali med seboj.
Tako se pa hodijo sproščat in srat na druge konce sveta.
Dokler se jim sekret ne bo dokončno zamašil.
Zgleda da so se amiji vseeno mal podelal pred Iranom:
"Ladja se že dlje časa sooča s težavami v vodovodnem sistemu, ameriški mediji pa so poročali o nenehno zamašenih straniščih in dolgih vrstah za njihovo uporabo."
V požaru na ameriški letalonosilki USS Gerald R. Ford je bilo poškodovanih več mornarjev, uničenih pa je tudi približno sto ležišč. Letalonosilka je trenutno v Rdečem morju, kmalu pa naj bi odplula...
Pozimi ima PD Gornji Grad dom odprt po sistemu dežurstev. Ne boš verjel. Se je že zgodilo, da dežurni v domu ni vedel za kaj se gre, ko sem mu omenil MENINCA.
Kar se tiče mojega odnosa do MENINCA pa. Bila je res velika ljubezen, in te ljubezni sedaj ni več. Pa ne po moji krivdi.
Pomembno je, da gre Evropa spet proti sistemu obveznega naborništva. Zato, da bomo naše fante lahko posojal Trumpu pri njegovih naftno nakupovalnih pohodih po svetu. Tako si je on zamislil zvezo NATO.
Kje ste sedaj osamosvojitelji? Ivan, Igor, Jlkčk, kje ste? Evropa se mora pod nujno osamosvojit!
Številni slovenski kraji so ob velikih gnečah in pred torkovo podražitvijo ostali brez goriva. Težave se pojavljajo po celotni Sloveniji in pri vseh dobaviteljih goriv. Nazadnje so se težave pojavile tudi na MOL-u, saj...
Seveda se ponavlja. Prodajalci goriv zanalašč zadržujejo dobave.
Isto kot Pošta Slovenije, ki zanalašč zadržuje dostave poštnih pošiljk da bi več zaslužili s prednostnimi.
Sam nekaj vam povem. V težkih svinčenih časih komunistične diktature bi ti lopovi že sedeli.
Primeš bombo tako da stisneš ročko vžigalnika k bombi, potegneš varovalko ven in žnoro odmotaš iz kolesa, potem vtakneš varovalko nazaj v vžigalnik. Nič ne poči.
Ameriški predsednik Donald Trump je Natu namenil ostro opozorilo. Dejal je, da Nato in evropske države čaka slaba prihodnost, če ne bodo pomagali odpraviti blokade Hormuške ožine. V intervjuju, objavljenem...
Ameriški senator Cory Booker opozarja, da kongresno neukrepanje predsedniku Donaldu Trumpu odpira vrata v novo vojaško eskalacijo. Po njegovih besedah bi bila lahko po Venezueli in Iranu nova tarča Kuba...
Finančna policija te lahko ustavi bilo kje na cesti, če recimo voziš kak dražji avto in gredo takoj v poizvedovanje, ali si ga lahko finančno privoščiš. Če so prihodki premajhni, ti ga zaplenijo in potem moraš dokazovati , kako si ga kupil.
Res škoda, da pri nas take finančne policije ni. Če bi bila, Ivanu nebi bilo potrebno kot izgovor neprihoda na sodišče navajat okvarjen akumulator, pač pa bi kot opravičilo navedel, da so mu zaplenili volvota.
Danes čez Velki vrh in Šavnce na Menino (peš). Parkirala sva na 180st ovinku (bližnjica Goli vrh; odcep Lipa) Da se sicer z avtom do Limovske, potem je konec veselja.
Krasne vreme, le zgaženo ni bilo čez Šavnce. Težak gnil sneg se je mestoma vdiral čez kolena. Niti medvedi tokrat niso pustili svojih sledi. Na koči presenečenje. Ravno ko sva prišla, so začeli z akcijo dva ričeta za ceno enega.
Ljudi tokrat res ni bilo veliko gor. In to navkljub krasnemu vremenu in ambientu z ogromno rožami na južnih pobočjih. Ljudje očitno raje plačajo ogled Souvanovga parka namesto da bi si šli ogledat kaj lepega.
Če je ista zobna pasta 3eur cenejša v Tigota v Italiji pol veš kolk je ura...
Ja. Ampak mi se nismo osamosvajal zato, da bi bila ista zobna pasta pri makaronarjih še vedno 3€ ceneje. Nam so oblubli isto ceno. Pa še Švica da bomo.
Za Evropo je bila strateška napaka, da se je obrnila stran od uporabe jedrske energije, ki predstavlja zanesljiv in cenovno dostopen vir energije, je na vrhu o jedrski energiji v Parizu dejala predsednica...
Danes prišel domov s pregleda v UKC-ju. Opazim da je poštni nabiralnik na novo poln reklam, in notri pismo z UKC-ja da imam danes pregled na UKCju ki sem ga ravno opravil. Še sreča da sem prej dobil SMS, ker pismo je potovalo 11 dni.
Pošto so izumili v starem Egiptu pred 4K leti. Smatra se za civilizacijsko pridobitev. Še v najbolj svinčenih časih slovenske zgodovine, ko je bilo vse zanič in ni nič delovalo (po vaseh ni bilo telefonov spljoh), si enostavno poslal navadno dopisnico "jutri popoldne pridem" in je bil naslovnik obveščen.
Ampak danes ko gre civilizacija v ku...
Glede na to, da pošta v pogojih svobode ne deluje. A mi zna kdo razložit zakaj sem potem sploh dolžan imeti naslov stalnega prebivališča.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Fake news. Ziher. Če je res umrl, bo pa ziher vstal od mrtvih. Se je že dogajal.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani