Okrog 9. ure so uporabniki po vsem svetu začeli opažati izpad delovanja nekaterih najbolj priljubljenih aplikacij, videoiger in spletnih storitev, kot...
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Nisem čist prepričan a komunajzar gleda iz avta ki mu crkuje akumulatr, da potem, jajotu, ni potrebno na sodišče, a iz avta , za nakup katerega mu je prinesla sestrična keš v polivinilasti vrečki.
Sem razmišljal o polnilnem hibridu ko smo sedaj kupovali avto za mojo najdražjo (nomen est omen). Se mi vidi da sem že star, ker sem se odločil za zastarelo klasiko z dizel motorjem, ki deluje odlično za tako majhen avto. Baje da so z dizli sami stroški kar se tiče popravil, ampak ne pri domačem ne pri službenih dizlih tega ni opaziti.
Za razliko v ceni novega plug in hibrida in ceni kupljenega dizla (star model v odhodu) imamo nafte za 6 let. Se pravi da se 6 let zastonj vozimo. če pa še prišteješ nižjo ceno zavarovanja...
Mene pa vedno preseneča, kako ljudje vedno igrajo njihovo igro (levo in desno), tudi na tem forumu.
Vedno enako, zato se v Sloveniji nikoli ni, in se ne bo nic spremenilo. Eni in drugi potrebujejo drug drugega. Drugace ne morejo obstajati.
Ovce delujejo samo po principu naši/njihovi. "Volj je volk je!" "Že grem Janček." (prosto po risanki) s to razliko da se je v risanki Janček vpil da je Volk, v našem primeru pa politiki Jančku vpijejo o nevarnosti volka.
Sovražniki so življenjskega pomena da držiš čredo na kupu.
Polpretekla zgodovina Evrope je lep primer. Padec Berlinskega zidu je imel za milijone ljudi zelo pozitivne posledice. Za zahodne politike je bila izguba sovražnika katastrofa. Ker jih je večina voljenih, nekateri celo demokratično, so brez sovražnika dobesedno ostali na čistini. Zato so se potrudili za sranje ki ga sedaj imamo.
Popravljeno od Mraušk Mčk
Novinarji ne napišejo vsega, zagotovo gre za 4mesečno podaljšanje letne.
Novimarji niso napisali tudi to, da bo v sklepu tudi pisalo, da naslednja letna vinjeta velja 4 mesece manj v primeru, da na volitvag izgubimo svobodo.
Če bi resno mislili bi pravo prepovedali vse polete krajše od 400km.
Samo tega ne. Sem že letel (službeno) preko enega letališča v pi.. ma.. 2x dlje po kilometrih, kot je bila oddaljen cilj potovanja. Samo zato ker je bilo 2x dlje nekaj evrov ceneje. Tudi to je realnost. Ful eko.
Kitajci niso prav nič krivi če so jim zahodni kapitalisti dali vse na izvoli. Poševnookci so samo izkoristili, kar jim je bilo podarjeno. In neumni bi bili, če tega nebi naredili. Ne razumem zakaj bi se jih gledalo grdo zaradi tega.
In vse skupaj samo zato, da je imel nek zahodni kapitalist par metrov daljšo jahto. Bilo i prošlo. V svetu kamor so ga ti požrešneži pripeljali, sin od tega kapitalista zagotovo ne bo mogel imeti daljše. Razen če si sposodi od Kitajcev.
Da guinnessov rekorder v končanju vojn ne dobi Nobelove, kaj to pomeni za svetovni mir?
Pravzaprav, zahodni politiki tako ali tako besede mir že dolgo ne uporabljajo več. Njihove mokre sanje in najpopularnejša beseda je vojna. Zagotovo bodo s svojimi sinovi v prvih bojnih vrstah...
"Reševalci spotoma rešili dva madžarska državljana
Reševalci so med dostopanjem do območja plazu naleteli še na dva madžarska državljana, ki sta sestopala iz Vodnikovega doma na Velem polju. Del gorskih reševalcev ju varno vodi v dolino, so sporočili iz Gorske reševalne zveze Slovenije (GRZS)."
Kako mora biti folk tako neizobražen, da v takih razmerah rine. Za tujce bi morali uvesti dodatno zavarovanje za v hribe, mogoče bi kaj pomagalo.
Tudi reševalci imajo familije doma in se morajo domov vrniti živi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
O sh... Jaz pa sploh nisem opazil. Mogoče, ker so Mravče 50 let za cajtom.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani