Grozljivka na Veliki planini. Sredi dneva na parkirišču na Jelševem konfinu nikogar, niti enega avta. Potem naprej po poti skozi gozd do Gojške nikogar, še ptiči so bili tiho, niti vetra nič. Od Gojške do Male planine spet čisto nič, nobenega živega bitja, nikjer znakov življenja, nikjer dima iz dimnika katere od koč, ničesar. Res strašljivo, ko v lepem sončnem vremenu hodiš po pokrajini, kjer vedno turisti in planinci hodijo drug po drugem.
Vprašal sem mojo najdražjo, če nisva kaj zgrešila. Namreč, lahko da se je zgodil konec sveta, le da midva o tem ne veva nič ker sva iz Moravč (Moravče so 50 let za cajtom)
Popravljeno od Mraušk Mčk
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Preglednost iz SUV ni večja, to je laž. Prodajajo jo trgovci, širijo pa posamezniki, ki ne vedo kaj dosti o avtomobilizmu.
V meriki so opravili eksperiment, pred eno kravo od SUV-a so pred haubo zgnetli 14 osnovnošolskih otrok, pa jih povprečno visoki človek s kabine ni opazil.
SUV-i so dobri edino za neaktivni del prebivalstva.
Pa še ena zanimivost. Pomanjkanje plutonija povzroča NASI danes in v prihodnosti osnovni problem raziskovanja globokega vesolja, ker s sončnimi celicami tam skoraj nimaš kaj početi.
Zima je bila nekoč moj najljubši letni čas. Takrat sem bil res stalno kje zunaj.
Pred mnogo leti (tako se začno vse moje pripovedi), malo pod žičnico za na Kokrškega je nekdo parkiral ogromnega kombita. Takrat so bile zime še s snegom. Z Zucukijem Swiftom sem se pripeljal po poti dol od žičnice, in možakar me je prosil za pomoč. Namreč če ga lahko ven potegnem. In potem je moj 700 kil težek Swift visel na štiku na poti navzdol privezan na ogromnega kombita. Na zglajenem snegu so se kolesa Zucukita vrtela v prazno, celo ven iz avta sem pri tem lahko stopil, saj mi ni mogel pobegnit ker je bil dobro privezan.
Jaz sem v UKC na fizioterapijo na oddelku za rehabilitacijo prišel po 1,5 meseca. Ravnokar sem začel.
Ampak, po zadnjem interventnem zakonu, s katerim bodo (na željo narodnih izdajalcev in njihovih pomagačev) bogati dobili še več, zaradi pomanjkanja denarja to ne bo več tako preprosto.
A je bil iz Pakistana al iz Bangladeše oziroma Nepala? To so nam spravili na ceste, ker nočejo plačevat domačih voznikov.
Kolikor sem ga slišal ko je govoril po telefonu, je bila lepa hrvaščina, človek po videzu urejen. Ampak to itak ne pomeni nič. Po vožnji sodeč je moral biti močno pod vplivom drog.
S kabino je treščil v streho kjer kaže puščica, itak je tam prepovedano za tovornjake in to zelo z razlogom.
Popravljeno od Mraušk Mčk
Sama sreča, da je šleparja zaustavila streha avtokleparske delavnice v Serjučah. Ker naprej, pri šoli v Moravčah bi lahko koga ubil ker so otroci ravno tisti čas množično zapuščali šolo.
Očitno je bil šofer na drogah. S šleperjem je stotko goni skozi vas Negastrn po ovinkasti cesti širine 2,5m in hišami z obeh strani do roba ceste.
Za vsak slučaj sem fotkal tablico če bi tip hotel pobegnit. Je pa potem domačinka rekla, da je sicer mislil spizdit, ampak ni mogel. Most je tam pod 90stopinjami na cesto, širok je pa tudi samo za en avto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kolk je pa to staro?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani