Britanski mediji poročajo, da se predsednik Evropske nogometne zveze Aleksander Čeferin namenoma ni udeležil finalne tekme na svetovnem prvenstvu med Španijo in Argentino, s čimer je izrazil svoje...
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
FIFA se mora najprej znebiti infantilnega vodje, potem pa dobro razmisliti kje naslednjič organizira prvenstvo. Ker tale amerika je res podn. Nižje ne gre.
Tisti, ki ste spremljali finale svetovnega prvenstva do konca, ste bili lahko priča španskemu dvigu lovorike - z napako. Ali drugače povedano: slavje Špancev je zmotil ameriški predsednik Donald...
Ker je nekdo ugotovil kako varno je če v križiščih sredi ceste postavljaš otoke z visokimi robniki. To je tako nevarno za vse udeležence v prometu, ampak ne, brihtoli pravijo, da je to bolj varno kot raven asfalt.
Cestno prometno infrastrukturo načrtujejo mojstri, ki se z vlakom vozijo na šiht ker nimajo izpita za avto. Sklepam po bedarijah, ki jih zadne cajte delajo.(najbolj butasta je ukinitev sredinske črte).
Z Zucukijem Swiftom pred desetletji sem prihranil mnogo stroškov in pa obisk urgence človeku, ki je s stranske zapeljal pred mene izpred oštarije Pr Frfrau. Takrat nisem blokiral bremz pač pa šel v manevr izogibanja in človeka zadel bočno v zadnji odbijač. Placa za izogibanje je bilo kolikor si hotel, še tovornjak bi se lahko izognil.
Potem so pametnjakoviči iz "varnostnih razlogov" v tistem križišču z visokimi robniki ogradili vse, pa niso naredili pločnik. V povsem enaki situaciji bi danes zaradi robnikov od izogibanja ne bilo nič, samo direkt bočno v voznikova vrata.
Popravljeno od Mraušk Mčk
Ma ne se hecat. V analognih časih smo bajke nosil na hribčke, kjer si z eno roko bicikel držal na hrbtu za vratom, z drugo si se pa po zajli (uni, na zavarovanih planinskih poteh) gor vlekel.
Ampak tega je res že zeeelo dolgo nazaj.
Peking je po nacionalizaciji družbe British Steel, ki je bila v lasti kitajskega jeklarskega podjetja, napovedal sprejetje ustreznih ukrepov za zakonitost pravic in interesov kitajskih vlagateljev v Združenem...
Vsi me poznajo kot urgentnega kolesarja. In tako danes rekreativno z biciklom do moje najljubše oštarije. K sreči je mulc nekja zj tastar bicikel in mi toplo svetoval da vzamem tanovga ki ima precej več hoda (in posledično lepše pobira neravnine na cesti).
V mraku z Grmač dol nič posebnega, na ravnini 65 in s to hitrostjo priletim v gozd. Takoj se spomnim na srne nekoč, in zato zmanjšam pod 60. Potem predme skoči lisica, ne prevelika ne premajhna, glih taprave velikosti da je šlo čist lepo čeznjo točno čez sredino hrbta. Zadni konec bicikla je malenkost odneslo. Bil sem pa 100% da bom padel.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Včeraj supal 3ure razdaljo, ki sem jo ponavadi zmogel v 2,5 ure.
Razlog je v jajcih od Red Paddle supa. Celo 4mestno cifro plačaš zan, potem se mu pa v samo enem letu občutno poveča grez.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani