Problem je mnogobolj večplasten kot ga tu nekateri zelo preprosto predstavljate.
Dokler bodo na cesto metali ljudi zgolj in samo zato, ker so si omislili otroke, do taklrat se nam slabo piše. Pa ne govorim o dogajanjih v privat sektorju, ampak o javnem sektorju.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Ko zmanjka naravne inteligence se je potrebno zateči k umetni:
"Na družbenih omrežjih se pred referendumom o zakonu o pomoči pri prostovoljnem končanju življenja širijo ponarejene izjave Slavoja Žižka, ki jih ustvarjajo nasprotniki zakona s pomočjo umetne inteligence."
ZDA dobijo 50% profita Evropa pa nič pa še 100 miljard vloži.
Iz vsebine sporazuma:
"14.100 milijard dolarjev (86 milijard evrov) zamrznjenih ruskih sredstev bo vloženih v projekte pod vodstvom ZDA za obnovo in naložbe v Ukrajini, pri čemer bodo ZDA prejele 50 odstotkov dobička od teh projektov. Evropa bo dodala 100 milijard dolarjev za povečanje obsega naložb, ki so na voljo za obnovo Ukrajine. Zamrznjena evropska sredstva bodo sproščena, preostala zamrznjena ruska sredstva pa bodo vložena v ločen ameriško-ruski investicijski instrument."
Mi tu v službi sodelavec razlaga, da je Slovenija plačala 1 miljon evrov za Palestinske upokojence. Iščem malo po internetu, pa nič ne najdem na to temo...
Glede na pričakovano življenjsko dobo okoli 50let, bo teh upokojencev precej veliko.
Slivka, jest bi popizdu. Zardi tega bosta ti in tvoja imela nizko penzijo.
10 let nazaj sem imel tako idejo. Po besnem iskanju ekvivalenta začuden ugotovi, da sedaj prodajajo samo še ene igračke za otroke. Še 5 kil nimajo. Pa 3,5KW skupne nazivne moči zagotovo ne.
Sploh mikrovalovke so sedaj narejene po principu: po uporabi odvrzi.
Ni se mi pokvaril mobitel. Mulc ima poleg stropa in sten tudi tla polimana z led trakovi iz Temuja. Zelo modro. (danes je mulc doma ker je nekaj bolan. fotkal sem na skrivaj)
Drugače pa za 14 letnika čisto navadna postelja 140 širine. Nima nog (predalov tudi ne), je pa podkonstrukcija škatlasta. Na to podkonstrukcijo potem gre zgornja konstrukcija ki jo je potrebno sestavit posebej. Postelja ne predvideva letvenega dna (latoflex), jaz pa sem hotel da ga ima, zaradi česar je bilo zadevo potrebno modificirat - dvignit naslonjalo- modifikacijani zvišala števila vijakov.
Če bo treba stvar selit, bo pomagala samo motorka.
Vem da ste tukaj večinoma MTB-jevci..še en potencialen model se je pojavil,..boljša oprema kot tisti Canyon ki sem ga zalimal. Je pa black on black, karbonski okvir brez barve.
Kolk hitro pa gre takle bicikel?
Mislim, če ga prsloniš na plot in pustiš nekaj časa.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Problem je mnogobolj večplasten kot ga tu nekateri zelo preprosto predstavljate.
Dokler bodo na cesto metali ljudi zgolj in samo zato, ker so si omislili otroke, do taklrat se nam slabo piše. Pa ne govorim o dogajanjih v privat sektorju, ampak o javnem sektorju.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani