Najnovejši izum teorij zarote je ta, da so s pomočjo 5 G sprožili naenkrat pri vseh, ki so umrli v stampedu v Seulu odpoved srca. Ko misliš, da si slišal že največjo neumnost na svetu, te na FB razveselijo še z večjo. In to folk veselo širi naprej...in verjame v to. 😊
Jst tudi, nimam nekih težav zaenkrat. Edino zdej me mal moti, k so vse lige (ang, špa,...) na Arena TV, k jo telemach nima v programski shemi, tko da mi ostane zdej samo SportKlub in SLO liga 🤣
Zato tud razmišljam o menjavi telemach-->telekom 🙂
men je bol da mi net laufa tko k je treba, televizije skor nič ne gledam.
koliko to stane dandanes, sam imam že zelo staro, je sicer led, ampak ko sem primerjal s sinovo novo na kolesu se vidi da je že boga kar se tiče svetilnosti :), ampak je pa lahka, ta zgleda kar "huge", kaj ima to zadaj, baterijo ? (moja ima baterije 3x aaa; spredaj v sklopu svetilke)....
Zdele imajo na ledlanser znižano pa če kodo vneseš dobiš še dodatne 25%. Tale je 355, z vsemi popusti je bla 214. Tist zadaj je pa polnilna baterija. Je kr drago ker sem uskal nekaj kar mam lahka v nočnih urah za sprehod al pa na čeladi če grem s kolesom. Edina mal bols k poznam je lupine blika k je pa še dražja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Navigacije še nisem testiral. Mi prepoznavanje znakov (omejitve hitrosti) deluje in prikazuje na headsup displayu.
Edino tist cinglanje morem izklopit ko prekoračiš omejitev
Povezava za deljenje
Deli na druge strani