Enkrat je na MPL Zmaj pripeljal eno testno Mazdo s hibridnim pogonom - nek kondenzator, ki se je pri spustih polnil, v breg pa poganjal elektromotor. Ker je pri nas zelo razgiban teren, je zadeva odlično delala in na koncu se je možakar vrnil v Ljubljano s porabo okoli 5 litrov bencina na 100 km kljub vožnjam po planoti, ki ima dolge in strme vzpone...
Če bo ta debata še malo potekala v tej smeri, kot je začela, bom za sebe sam naredil prevozno sredstvo. Pa četudi bo to samo konjska vprega...
In če bo šlo tako naprej, kot govori ta debata, bomo z odpadov zvozili nazaj domov vse, kar smo tja že odpeljali - ker bo boljše, kot če kupimo novo...
Če ga že plačam kot Japonski avto, potem nočem, da ga delajo Mehičani. Ali pa Tajvanci. Ali pa Rusi. Če bi želel Rusko kvaliteto, bi vzel Lado - ki ima tudi Rusko ceno... Pa ne mi zdaj, da to Japonci nadzirajo, delajo pa Tajvanci. Ker me ne bo nihče prepričal, da vse rezervne dele prepeljejo iz Japonske na Tajvan in tam sestavijo motor. Vsaj vijake kupujejo pri lokalnih proizvajalcih. In gotovo še kakšne druge rezervne dele delajo lokalni, se pravi Tajvanski proizvajalci. Torej je vsaj del motorja Tajvanske kvalitete... Ja, še Yugo je zdržal 8 let, res je, ampak kolikor mi je znano, za Yugota nisi plačal 15.000€... Je bil narejen, kakor je bil narejen. Če pa nekaj plačam kot Japonski izdelek, bi pa rad, da je res Japonski izdelek. Ne pa, da ga plačam kot Japonsko kvaliteto, dobim pa Madžarsko kvaliteto - in kar je najhuje, to je še dobra kvaliteta, so še slabši - pa čeprav jih plačaš kot Nemški, Francoski, Italijanski proizvod... Če bi Mehičani, Tajvanci in Madžari znali narediti vrhunsko kvaliteto, bi Ferrarija delali na Kitajskem za eno tretjino cene...
Vitara Hibrid, 1,4 bencinar, samo sprednji pogon, kljuka, rezervna guma (ne tiste samotesnilne župce, ki ti zapackajo še senzor tlaka, pa da te sezuje, ko zveš ceno originalnih ventilčkov...), zraven takoj še štiri jeklena platišča (s senzor-ventilčki) za zimske gume in verige,...
Domačini bodo gotovo golje poznali ta odsek, ampak kolikor je meni znano, gre cesta iz Pameč v Šentjanž pri Dravogradu SKOZI Bukovsko vas. In v tej vasi je nekaj križišč z makadamskimi cestami. V naselju je motorist prehiteval, avto pa mu je zaprl pot. In, seveda, je motorist vozil po omejitvi, kajne, sploh na tisti ravnini pred vasjo.
No, Nejc, zdaj smo pa spet pri tistem mojem preklinjanju kolesarjev, ki vozijo po sredini pasu. Izven naselja naj bi bilo 1,5 metra bočne razdalje med vozilom in kolesom. Jasno, pri 90 km/h ne moreš peljati 15 cm mimo kolesarja... Če je kolesar ob desnem robu, kje greš z avtom, ko ga prehitevaš? In če je pol metra bolj levo? Če gre kolesar po sredini voznega pasu, ga prehitevaš kot da prehitevaš avto... Ga zato, ker vozi pol metra bolj levo, kaj težje prehitiš?
Kakorkoli, ta kolesar trdi, da je poklicni kaskader. Ko gledam kolesarje, ki jih srečujem, ima očitno Slovenija ogromno poklicnih kaskaderjev...
Prekleta reč, pa kam smo prišli, da bom vse skupaj zmetal skozi okno! Pa to j*****e s posodobitvam je že čist u p***i! Ma j**o jim sve po spisku!
Danes popoldan brez da bi kdo kaj hotel od tiskalnika, se ta zmisli in natisne list z nekim k******m poročilom o dokončani k*****i posodobitvi. Takrat sem samo zmečkal tisti j****i list in ga vrgel v koš ter delal svoje naprej. Zdaj bi pa rad nekaj poskeniral, mi pa j****i požarni zid ne dovoli dostopa do j******a skenerja. Tiskam lahko, skenirat ne gre... Ma k**c gleda k*******a HPja in k*****e posodobitve in k****v požarni zid in naj gre vse skupaj u p***o!
Poslušam ljudi, kakšen dolgčas je bil v karanteni in kako so navdušeni, ker je karantene konec. Jaz se nisem čisto nič dolgočasil. Na začetku karantene sem kupil 150 kg zrezkov in jih v času karantene sestavljal nazaj v prašiča...
Pa si jih kaj težje prehitel,zato ker so vozili 50cm bolj v levo?
A ti malo provociraš?
Ne živimo vsi v Panonski kotlini, kjer je 3 km ravne ceste, potem ovinek in nato spet 3 km popolnoma ravne ceste. Po teh naših ridah je težko dobiti toliko ravnega, da prehitiš in se še pravi čas pospraviš nazaj k desnemu robu, ker nikoli ne veš, izza katerega ovinka bo prigrmel gozdarski tovornjak in takrat enostavno ni dobro biti preveč na sredi ceste... In se tistih 50 cm precej pozna.
Pa kdaj so spet spremenili CPP, da jaz tega sploh nisem slišal? Ko sem jaz delal izpit, je veljalo, da kolesarju "pripada" en meter skrajno desnega roba vozišča. Od 37-tih kolesarjev, ki sem jih danes prehitel, jih je 22 vozilo po sredi voznega pasu! Ko sem jim potrobil, jih je pa večina dvignila srednji prst. Da človeka prime, da prižge brisalce in pritisne na gas...
Uglavnem verjet je treba. Če verjameš v vse te gadgete tako zelo, kot so pred leti verjeli v magnete na ceveh za gorivo, potem avto zanesljivo porabi manj.
Amen!
Nekaj let nazaj so začeli pri vulkanizerjih ponujati celo dušik namesto zraka za polnjenje pnevmatik. No, nekaj jih je temu tudi verjelo. Pa po internetu ponujajo raznorazne dodatke, ki motorju dvignejo moč celo za 313% (če sem si prav zapomnil). Tako, da, ja, se popolnoma strinjam s teboj: le verjeti je treba. In ker sem kar precej ateist, jaz zase tako težko dobim avto. Zdaj že dobri dve leti iščem zamenjavo za našo Mazdo 5, pa je ne dobim. Ker kot ateist ne verjamem v vse te gatgete, potem pa avtomobilom že nič več ne ostane, s čimer bi me prepričali...
Tudi jaz upam, da bo elektronska vinjeta in ne elektronsko cestninjenje. Sistem naj ostane vinjetni, tako kot je sedaj.
Pa sem s hribov doma, ne nekje tik ob avtocesti, ampak ta sistem mi je boljši in predvsem cenejši. Le še pretočnost avtocest bi bilo potrebno dvigniti...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Poln tank plina je pa res strošek, tako da je res ugodna cena...😛
Posoda ima 35 litrov, cena je pa 0,546€ na liter (če sem si prav zapomnil)...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani