Tilen5 8.346 Napisano 2. marec Formula 1 Napisano 2. marec Ta sezona bo bolana, že lani je bila sezona kot se zagre. Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 2. marec Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 2. marec Ta teden oz nasledni, gre kolo na klasičen pred-sezonski servis. Kontrola, nastavitve. Počasi bom lahko šel kako furo, seveda ne pod 30km. Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 2. marec MOTO GP Napisano 2. marec @Z M A J zmer ko napišeš vikend z w-jem me zaboli pri srcu. Kdo zaboga tako piše vikend ? Še mi u vipavi in wajdušni ne 😛 Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 1. marec MOTO GP Napisano 1. marec Mene je prsenetil Ai Ogura, na Apriliji Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 26. februar Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 26. februar pred 50 minutami je TBA napisal: omeni še da imaš karbonca motor zaprt in manjšo baterijo tak da ima kolo pod 20kg. Še zmeraj 10kg pretežko 😛 Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 24. februar Chat is back ... Napisano 24. februar slikal kake 2tedena nazaj ker mi je poteklo vozniško dovoljenje,.. slike + koda za upravno 20€ Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 23. februar Pivo mi paše Napisano 23. februar Me je zmedlo k ni ograje pa tistega klasičnega pogleda ki sem ga navajen Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 23. februar Pivo mi paše Napisano 23. februar (urejeno) Sam to pa ne zgleda kot vrh Zvoha ? Al je sam s takega kota slikan,..a to je tam pri tisti kolibi? Popravljeno 23. februar od Tilen5 Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 22. februar Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 22. februar Jaz pa še letos nisem bil na kolesu 🙃 bodo pa tudi letos isto pravilo kot lani. Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 21. februar Aktualni dogodki! Napisano 21. februar Bje prihaja Yugec nazaj 2025 in to z obničnim bencinski motorjem Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 20. februar MOTO GP Napisano 20. februar Je treba priznat, da se je odlično ujel z Ducatijem. Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 20. februar MOTO GP Napisano 20. februar MM93, prvak 2025, in to jaz napišem ko ga ne maram Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 19. februar Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 19. februar Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 19. februar Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 19. februar jaz sem službeno bil na Krvavcu, zelo firišno. Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 19. februar Formula 1 Napisano 19. februar Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 19. februar Omrežnina 2024 po novem Napisano 19. februar Jaz sem dobil 20€ manj kot deecmber.. Dol s Holobom! Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 19. februar Formula 1 Napisano 19. februar Ferrari danes predstavil sf-25 Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 18. februar Formula 1 Napisano 18. februar pred 11 minutami je g.Wankel napisal: Če bodo 20 minut bobnal za vsak dirkalnim, se bomo kar načakal 😀 jaz bom šel spat pa pogledu zjutraj ko bom sral Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 18. februar Formula 1 Napisano 18. februar haha, mal roast-a,..sam meni pokažte farbe da grem spat Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 18. februar Formula 1 Napisano 18. februar Ob 21 bo skupni event za livery-je. Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 15. februar Formula 1 Napisano 15. februar Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 9. februar Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 9. februar To so tudi na instagramu komentirali ja haha, nimam pojma Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 9. februar Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 9. februar Ta je za @Alex, kaj dela vodka Ernesto Zanolli (@ernestozanolli) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 36K likes, 1,857 comments - ernestozanolli on January 28, 2025: "✨️ Buongiorno! ACROBAZIA AUTOMOBILISTICA RUSSA FINITA MALE... Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 7. februar MOTO GP Napisano 7. februar Vidim da je ful zanimanja za MotoGP 😬 A ima jamaha letos že nov motor ? Na testiranjih jim gre kar dobo. Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 8.346 Napisano 6. februar Aktualni dogodki! Napisano 6. februar Jaz komaj čakam da dam še 2 predmeta skozi pa končam faks, pa zaključim tole jajcanje v LJ, katastrofa je res. Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Ta sezona bo bolana, že lani je bila sezona kot se zagre.
Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani