Skoči na vsebino
Pralni stroj
Napisano
pred 1 minuto je Tilen5 napisal:

Proč od gorenja. Jaz ga bom en dan skozi okno vrgu. Pa je dokaj "nov"

A slučajno veš kateri model? Baje, spet govorice namreč, da pri Gorenju velja samo njihov top program. Cenejši so pa bolj kitajske sorte kvalitete. Hisense ima vpliv.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pralni stroj
Napisano

Men so vedno odsvetovali pralnosušilnega in da bi moral bit pralni posebej sušilni pa posebej. Zakaj? Nimam pojma, ampak verjetno je ravno to kar pišeš. :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pralni stroj
Napisano

Moj pralni stroj Gorenje se, po 17 letih uporabe in brez enega samega servisa v vsem tem času, žal poslavlja. Teče že na vseh koncih, plastike in gume so bolj boge, tako da se ne bom lotil servisiranja, ker mislim, da je oddelal svoje.

Verjetno bi vzel spet Gorenje, najboljšega kar imajo. Sprašujem pa kaj imate ostali in ali bi kako drugo znamko priporočali, da naj še pogledam. Razni WiFi-ji pa neke povezave na net me kej dosti ne ganejo, samo da je mašinca v redu in da je kvalitetna da ne bo crknila že po 5-letih uporabe.

Hvala za vsak nasvet.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 urami je Alex napisal:

Dej, a prideš v soboto? Bomo šli po trasi, kjer sigurno ne bo veliko kolesarjev. 

Ne upam si nič napovedat. Eno veliko poslovalnico postavljamo čist na novo in to je taka živčna vojna vedno, kot bi najmanj jedrsko elektrarno gradili. Sem mislil, da jo bomo prejšnji teden pa so določeni zunanji izvajalci za notranjo opremo vse roke zamudili. Tko, da zaradi tega mi je načrtovan dopust za ta teden že splaval po vodi. Bo pa kaos, ker se še ne ve, a bo trezor urejen, a bodo sefi že postavljeni. Ker sem tega že nekaj dal skos prej, vem kaj pomeni vikend za tem. Z veseljem bi prišel pa nisem čist ziher a bo dovolj energije in volje v soboto al bom mel regeneracijski vikend.

Edini plus bo, da bom naredil še kakih 10-15 ur viška v tem tednu, ki jih bom lahko uporabil za kak medtedenski izlet na biciklu.😉

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 urami je Bini napisal:

Jp, to je vedno tako ob lepem vremenu za vikende, sploh ne veš kje bi se peljal, luda kuča.... 😵‍💫🫣😉

Zato sam planiram kolesarske izlete samo čez teden. Takrat so kolesarske prazne, pa gozdne poti tudi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Emmm ja... drugič naj pa skoč iz roba vesolja, recimo iz 35-40km pa bo šlo tud čez hitrost zvoka. Mislim kake fore, podiranje hitrostnih rekordov na takih višinah, kjer je zraka toliko malo, da rabi kisikovo masko pol se pa hvali za kolk je presegel hitrost prejšnjega.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 37 minutami je Bini napisal:

Ti pa res nimaš srečo s to kopalnico.... 🫣😉

Zato imam pa samo za kopalnico sklenjeno posebno nezgodno zavarovanje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 1 uro je Scr3am napisal:

6hbgks.jpg

Fak, a to je štos? Jaz osebno imam skoraj 1400 neprebranih mailov. sramezljiv Jebat ga, dnevno jih dobim med 200 in 250 novih. Žal kljub dobri volj ne sfolgam vseh.😭

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Mi smo v celi firmi poslal mail za test a so ljudje dovolj pozorni na poskuse pfishinga in podobno. Za dvig plače folk verjame tud, če je prvi april.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 1 minuto je Jest napisal:

A si probal luč prižgat, da se lučke na modemu bolje vidijo? ;) 

Ne, ker je blo temno v kopalnici pa mi je zdrsnilo na mokrih ploščicah, včerejšnja piza iz mikrovalovke pa je bla tud hladna.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 15 minutami je Jest napisal:

To je pa res prvoaprilska… ;) Sem imel podobno obvestilo… samo so bili gotovi že okoli 10ih… ;)

A zato pol modem ne deluje, ker ni elektrike. 🤣

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 6 urami je Matick napisal:

A koga danes se t-2 jebe? Mogu bi imet linijo 100/20, v resnici pa dela 100/1 ...

Mene že cel dan... sploh mi internet ne deluje, niti ni lućk na modemu.

Mogoče je kaj v zvezi s tem al je pa sam prvoaprilska 🤣

image.png

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 12 urami je Shrek napisal:

pa je A1 ohoho cenejši od ostalih.

Kaj ti pomaga, da je cenejši, če imajo pa sranje od signala oziroma prenosa podatkov - govorim za telefon, ko uporabljam hotspot na vikendu. Deluje 15 min OK pol pa pa začne pol ure prekinjat, da tud IP TV ne moreš gledat. Čez nekaj časa je mogoče celo OK pa spet ponoviš vajo. Zamenjam na Telekom pa deluje vse k urca.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fantje inkasantje. Problem je, da skos samo hitrost, a imamo na AC vsaj 10 drugih situacij, ki so veliko bolj nevarne kot 10,20km/h nad omejitvijo. Ampak teh zadev žel ne bodo kontrolirali.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal:

Glede na zelo velike dnarje ki jih podarjam zavarovalnici Triglav, sem prepričan, da v primeru katastrofalnega potresa ne dobim za garsonjero. 

Zna bit... ker če ne dajo niti za en poceni el. aparat, ki ga je strela pošlatala tud za bajto ne bodo.

To je bil moj primer. Tam enkrat v 90-ih, ko so za filme gledat obstajale neke napravce za VHS kasete gledat, smo imeli novo manj kot leto dni staro. Pa so enkrat strele tolkle k zmešane a smo imeli vse naprave fizično izklopljene iz elektrike, samo ta nesrečni videorekorder je ostal notri. No pa je ena užgala direktno v sosedovo bajto in mu razfukala pol napeljave.

Ta udarec je sesul tud naš VCR. Prijavimo škodo in čez kak mesec pride agent naokoli da napiše zapisnik. Pogleda VCR pa pravi, da ni šlo za direkten udar. Emmm, VCR je skurjen, imamo kopijo zapisnika od soseda. Model pa arogantno:" ja kaj si pa mislite, kar staro elektroniko obnavljat na račun zavarovalnice?". Dobesedno smo ga ven vrgli iz bajte in tip čez pol leta ima celo jajca, da pokliče in povpraša za podaljšanje zavarovanja. Verjetno ne rabim razlaga naprej, a je dobil novo pogodbo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

A1 je shit. Je T-2 šel v roaming na A1 iz Telekoma. Zdaj je katastrofa, ker Telekom je letel, A1 je pa tako počasen in sama sreča, da imam še eno številko na telekomu, da si lahko prek nje pomagam.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.