Skoči na vsebino

To so zgolj insinuacije!

WWW.RTVSLO.SI

Na območju več policijskih uprav potekajo preiskovalne aktivnosti v povezavi z gospodarsko kriminaliteto in korupcijo. Po neuradnih informacijah hišna preiskava poteka tudi pri županu Moravč Milanu...

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 7 urami je Z M A J napisal:

Če v enem mesecu pokriješ ta celotni strošek in še plus Mehaneta sklopko, potem nikakor nisi za v Jamralnik vsaj ne s finančne perspektive, hehe

Ne vem točno koliko bo cena za Meganeta, ker sem jamral da še klimo porihtajo. Mogoče se bo za obe vozili skupaj glih izšlo:P

V naših koncih imamo dopolnilno gospodarsko dejavnost, ki jo nepoznavalci imenujejo korupcija. Ča pa kaj imamo pri nas, na Moravškem, je pa to denar. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

L

pred 4 urami je Agerg napisal:

Pa niso pred menjavo sporočili, da bodo menjali? Jaz jim ob oddaji avta strogo povem, da vsak večji strošek, recimo nad 50€ (material + delo), mi morajo sporočiti po telefonu, da potrdim menjavo.

Avto je kazal napako na levem žarometu. Lokalni (neuradni) serviser je s testerjem odčital kodo napake, ki je pomenila, da je slaba masa. Dogovorila sva se, da bo  (lokalni serviser) ob menjavi zobatega jermena snel dol odbijač in stvar porihtal. Potem se je zgodilo, da sem jermen menjal na uradnem servisu, in tam so samo žarnico zamenjali in ni več napake. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Jezen nase.

Moj Škodilak ima par stvari butastih. Ena od teh sta prednja žarometa, očitno dizajnirana za kombinacijo 2 halogenskih žarometov kratki/dolgi. Biksenonski imajo na mestu parabole za halogenske dolge, eno veliko "dizajnersko" srebrno blendo.

5W žarnica je skrita za blendo, sploh nisem vedel da obstaja, itak ima LED pozicijske. In ker nisem vedel zanjo so mi jo menjali na uradnem servisu in seveda mastno zaračunali.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tole je pa za v jamralnik.

Meganeta uporabljamo kot 3. avto za vozit otroke s treninga na trening. 17+ let 320 Kkm, in ravno sedaj si je zaželel nove sklopke. Je že pri mehaniku.

Glede na to, da sem danes za servis Scouta dal skor 2jurja, bom očitno ta mesec delal smo za avte.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se moram pohvalit. Danes dokapitaliziral Scouta.

Prvi veliki servis (210 Kkm). Menjava zobatega jermena s vsemi pritiklinami, menjava vseh tekočin vključno s tisto v zadnjem diferencialu. Menjava vseh diskov.. Pa še čist nov voznikov airbag imam sedaj.

Sem vseeno zadovoljen, ker do 210 Kkm ni bilo izrednih popravil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

ga nisem vozil glih v Desus stilu in precej stal tudi v zastojih okrog Prestolnice 

Desus stil je pravo divjanje v primerjavi z umirjeno vožnjo okrog prestolnice. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Čez ene par sto let se bodo pa opravičili za svojo vlogo pri legitimizaciji fašizma.

WWW.RTVSLO.SI

Papež Leon XIV., prvi papež iz ZDA, je v svoji prvi encikliki priznal, da Katoliška cerkev vse do 19. stoletja ni odločno obsodila čezatlantske trgovine s sužnji, in se osebno opravičil ter v imenu Cerkve prosil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 4 urami je Slivka napisal:

Moje telo mi pravi, da moram v toplice.
Moja glava, naj grem na Maldive.

Moja denarnica mi pravi: "Vzemi stol in pojdi na balkon..."

In tvoja žena ti pravi: "Pojdi pomit posodo".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 urami je Boss napisal:

Potem je bila največja zasluga ravno Švabov, da smo se spravili v vojno stanje z Vodkarji. To je tako prefinjen način, kako so folk prepričali, da je treba sovražit Slovane še posebej pa Vodkarje, ker pač germanska rasa je v srcih švabov še vedno "über alles" če že ne na svetu pa vsaj v Evropi.

Pred nekaj leti. Takrat ko je ravno nemška industrija še konkurirala svetu po zaslugi poceni ruskih energentov, smo imeli z nemškimi poslovnimi partnerji večerjo. Debata se je zavlekla v pozne ure, debate so bile zelo pestre. 

Sodelavec je v pogovoru izjavil, da občuduje nemški narod ki je moral imeti kar težko nalogo, da je opravil s svojo preteklostjo. Eden od Nemcev je na to takoj odgovoril: kdo pa pravi, da je nemški narod opravil s svojo preteklostjo. Samo dajte nam novo priložnost pa boste videli kako smo opravili s preteklostjo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Merklca (desničarka) in njena migrantska politika da bi kapitalisti dobil poecni delavno silo.

Potem tele babe, Kalas ki ne ve za kaj se gre v mednarosni politiki. Pa una SS Lajdra ki sploh ni bila nikol izvoljena. Pa ta je pa res podn. Tile švabi imajo en velik kompleks. Pač jim ni ratal iztrebit  židov ker so bili premalo pridni. Da zdaj židom v rit lezejo je njihova stvar, vsak ima svoje sentimente. Ampak to, da mislijo da moramo zaradi njihovih švabskih kompleksov tudi ostali židom v rit lezt. To je pa res podn. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Evropa bi se morala izviti ven iz ameriške riti. Kot drugo pa, opraviti bi morala s fašizmom, ki se je marsikje zavihtel na oblast. To dvoje je najosnovnejši pogoj za preživetje.

SIOL.NET

Ameriški imperij propada, zato mora Evropa prevzeti odgovornost za ohranitev svobodnega in demokratičnega reda, je prepričan avstrijski novinar in pisatelj Hans Rauscher.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Toplotna crpalka
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Janez007 napisal:

je veliko težje sanirati funkcionalno (recimo hiše s 70-tih so danes precej prevelike, nefunkcionalne glede velikosti in razporeditve prostorov, prenizke svetle višine itd.), sploh pa ne ekonomsko (zraven ti zraste moteč objekt ...).

Okoli funkcionalnosti najnovejših umotvorov arhitektov. Ali, kako naj bi "sodobna" hiša bila mnogo bolj funkcionalna. 

Naša bata iz 80ih. 3 etaže po 120kvadratov. Prva etaža v nivoju dvorišča ima 4x5 garažo, 4,5x5 kurilnico in kar 7x8 delavnico. Etaža ima še klet za shranjevanje mojega alkohola in kopalnico s tušem in straniščem. Ravno zaradi 3,5 metra dolgega ponka v delavnici stvar nebi menjal s hišami letnika 2026.

Pri naš bajt imamo 4osebe 7 biciklov spravljenih v spodnji etaži. V spodnji etaži imam pod stopom (2,7m višine) spravljen napihnjen Red Paddle sup in Thule trugo. Tudi za eno sobo ribolovne oprema in za pol sobe plezalne/hribovske opreme imamo v spodnji etaži. En štuk višje je 4,7m dolg napihljiv kajak je shranjen napihnjen. 

Sodobna arhitektura najnovejših hiš veleva, da zaradi po celi etaži velike dnevne sobe potrebuješ odpret vhodna vrata, da pomoliš rit ven na plano, ko se skloniš da preobuješ čevlje v copate. Pa se ne zaebavam, nagrajena arhitektura to veleva.

Popravljeno od Mraušk Mčk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 15. 5. 2026 ob 20:00 je Slivka napisal:

V dolini je padlo dva centimetra na debelo ledenih zrn. Več kot 800 metrov višje pa je po toči padlo še dva, tri centimetre snega. In na vzponu je to tista, ta prava kombinacija...

Še na Moravškem se poštar ni mogel prebiri do ene izmed vasi s kengurujem z letnimi guami, pa pri nas ni dežela mosunov tako kot pri Slivki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 22 urami je skritikrt napisal:

So ljudje,ki ne znajo kolikor toliko normalno funkcionirati,če niso pod gasom....sem poznal tri takšne...vsi trije že pokojni...

Za dva ne smem povedati...tretji je pa bil moj dedek...nedolžen preživel rusko fronto...dvakrat kopal svoj grob...je dal takšne stvari skozi da brez tega ni več znal...še dobro,da je bil dobra duša tudi,ko je bil pod gasom,tako,da družina ni tako trpela...denar je prinesel domov...samo,da je imel svoj sod z "rdečko" v kleti,in svoj mali radio🙄....pravzaprav ne vem,da kdaj nebi bil vsaj malo pod vplivom...

Naj mu bo mirna zemlja.🥺

Moj fotr je marsikaj doživel, tudi to da so ga 16,5 letnega, ujeli belogardisti, potem pa. Mi se gremo tako igrico - ti tečeš - mi streljamo. Zadeli so ga v glavo. Ker so mislili, da je mrtev so ga pustili, samo sezuli so ga.

To je bila samo ena od grozot. 

Pa čeprav je doživel marsikaj od izbiranja za pred strelski vod, do koncentracijskega taborišča, v življenju nikol ni postal pijanec.

Izgovori zakaj nekdo postane odvisnik, so samo izgovori.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne občudujem tvojih novih. Čudim se tvojim starim, ki so kot iz štacune.

Moji so bili čist sesuti. Uporabljal sem jih kot MTB čevlje in pri tem so peš naredili kar veliko po kakšnih čudnih poteh (guranje, ali pa nošnja bicikla). Celo epoxi  je bil uporabljen, ko se je cel podplat odločil, da gre po svoje.

Ampak to so samo še pomnite tovariši. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.