Pred že zelo zelo mnogimi leti sem hotel biti "prijazen in družbeno koristen". Prošnji za anketo nisem odrekel. In ko sem jim prvič ugodil, potem nisem imel več miru. Očitno je moja številka pristala na nekem tajnem spisku zelo redkih in zato dragocenih številk anketarjev. Tudi vsake 2 meseca sem bil anketiran, kar je povsem v nasprotju s teorijo naključno izbranih številk. Potem jih je bilo potrebno poslati nekam, in sedaj že skoraj dve desetletji nisem več "naključni izbranec".
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Ste se že pripravili na konec sveta? Jaz sem se (šel tankat ker mi je že lučka svetila)
Situacija na moravški tankštele apokaliptična. Po tleh absorber ker je bilo vsepovsot nekaj polito tako z bencinom kot z dizlom, črpalka za kurilca falila ker jo je odpi.. eden s traktorjem.
Na Shellu trenutno tankam premium nafto za ceno normalnega. Ta akcija mislim da traja do 15.03. Gre pa 6-ka malo bolje in kar je najbolj pomembno, pije še manj kot prej. Vsekakor je boljše gorivo.
Probaj jo natočit še v CX30. Premium avto si zasluži premium gorivo.
Pa od vseh tistih "slovenskih" firm ki jih imajo v lasti bosanci, hrčki in pa ostala združba tako z Balkana kot iz vzhodne in zahodne Evrope. Kam gredo?
Tudi miljončki državnih subvencij Revozu iz mojega in tvojega žepa, pardon iz tvojega ne več ker nisi več v kategoriji aktivnega prebivalstva, gredo v Francijo.
Murikanci so nam že odrezali Rusijo, Venezuelo, zdaj vse zalivske države pa še vedno nekateri ne verjamejo, da pač prijatelj kaj takega ne počne. In če ni prijatelj, kaj je potem?
Prjatli niso bili nikoli. Ene toliko kot vodkarji. Ampak, nekomu smo se morali v rit uvlečt.
Zelo pomemben podatek. Z napadom na Iran so od nafte odrezali Kitajce. Napad je očitno večnamenski. Evropo se Merikanc dobro zje.. že prej z arabsko pomladjo, begunci in vojno v Ukrajini.
Libija itak ni več država odkar je bil umorjen Gadafi. Tako da tam je vse mogoče. Verjetno so jim pomagali naši prijatelji amiji.
Tako kot so naši prijatelji takrat Evropi razstrelili plinovod.
Zanimivo je, da bi vsaka normalna država razstrelitev življenjsko pomembnega plinovoda smatrala za akt agresije. Le EU je tolk glupa da je pri jebanju s strani sovražnika pri tem še ploskala.
Obstaja sicer verjetnost da sama EU ni tolk glupa, da pa so vođe podkupljeni. Židje imajo dnarja kot dreka.
Popravljeno od Mraušk Mčk
Sicer izstopa babyface (pa seveda desetar), ampak tudi Juvanova je danes z izjavo na TV da bodo morale ladje zaradi zaprtja Hormuške ožine pluti okoli Afrike, pokazala izjemen potencial obramboslovcev.
Kaj se je zgodilo, da zdaj nakup novega vozila pristane v Jamralniku
Kam pa naj bi to sodilo?
To da se vračamo v neke stare svinčene čase, ko si od avtov lahko kupil ne tisto, kar si si želel, ampak tisto kar se je dobilo. To je samo za v jamralnik.
Prav skupina vozil SUV so v primerjavi z avtomobili doživeli tržno oglaševalski poriv brez primere. Ker lahko par kil pleha več prodaš za par jurjev več.
Edina stvar, ki načeloma drži o SUV je lažje vstopanje/izstopanje.
Zgodba o boljši preglednosti je pa nateg. Na cesti pri 90km/h gledaš nekaj deset pa tudi preko 100m daleč. 20cm višja pozicija na teh razdaljah ne igra prav nobene vloge. Drugače je pri parkiranju, kjer 20cm višje pozicjonirana ogledala pomenijo da boš težje opazil recimo betonsko korito za rože. Dejansko se da v avtih pri vzvratnem parkiranju opazit črte "boxa" medtem ko jih v SUVih lahko da ne vidiš zaradi ogeldal previsoko. (vem sedaj bodo pametni da imamo kamere pa 360stopij pogled pa taka sr..)
Če ti kdo prodaja da ti pozicija v SUVih postane všeč ko se jo navadiš, ni res. Prav vsakič ko se po daljši poti iz SUVa presedem v svoj avto (ki ni nič posebnega) je občutek da spet sedim v avtu prav dober.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Še mal začneš kvihtat pa bo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani